Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hatunlar ben yine test yaptırdım sonuç 5201 çıkmış ilk sonuç 1049 du sali günüydü 3 günde böyle oldu

İremcim, tebrik ediyorum canım. Ne güzel peşi sıra geliyor haberler. Çok sevindim buna tatlım. Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla inşallah. Antinin bebeğimi rahatsız. Geçmiş olsun dediğinizi okudum. Canım çok geçmiş olsun. Umarım ciddi bir durum yoktur. İnsanın çocuğunun rahatsızlanması demek kabus demek. Allah evlatlarımızı korusun inşallah.

noluyooooorrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaa

pericim sen boşver noluyoooo haberler geliyo peş peşe öbür ayda senden bekliyorum bak o kadar tiyo verdim sana ona göre heee elini sıkı tut sıkı çalış,sen ne durumdasın :)) beni sormuşsun canım kalp pıtılarını gördüm ama benim hormonlar çapraşık o yüzden çok keyifsizim bulantım var baş ağrım var yesem ayrı yemesem ayrı mide bulantısı berbat bir durum var atlatmaya çalışıyorum umarım biran önce geçer,bu arada geçmişi okurken gözüme takılmıştı kim demişti göbekim çıktı diye öyle bir durum var esasen 2 aydan itibaren çok yeni ama gerilme sebep oluyo buna bende de var çünkü ordan biliyorum :))

sağolun canlarımmmm
delimisin kız ne ağlıyon zilliiiiii
inşallah o çizgiyi ben kadar beklemeden tabi tez vakitte gör anla niye ağladığımı eşim çok tatlıydı ama korktu garibim, birde dün bir arkadaşa dedim ki yine tek atışta tutturursa herif alnından öpecem, ama papaz her zaman pilav yemez dedim , benim papaz yermiş , sabah alnından öpünce papazı

Canım seni gördüğüme sevindim. Aynı şikayetler bende hala var:)Ama benim hamileliklerim 9 ay böyle geçiyor. İnşallah şu bir ayı da atlatırsan şikayetlerin azalır. Bebekte sorun yok ya, sen buna sevin. Ağrı sızı bulantı çekilir yoksa. Göbek çıkma işine gelince rahmimiz daha yeni yeni tenis topu kadar olmuş. Bebekler milimle ölçülüyor. Göbeğin bebekten dolayı çıkması mümkün değil. Çıkan şey gaz şişi. Şimdi beni görseniz 5 aylık sanırsınız:)) 4 aydan sonra çıplak, 5 aydan sonra giyinik belli olur karnımız. Tabi bu genel. Kimi kadınlar ilk üç ayda kilo verir kimi alır. Biraz da buna bağlı. Kalp atışlarını duymana sevindim. İnşallah böyle sağlıkla sıhhatle ilerler bebeğini kucağına alırsın inşallah tatlım. Çok kımetliler zira zorla yaptık onları:)))

:)) Tek atışlarda bir keramet var sanırsam:)) Benimki cezalıydı koca bir ay yüz vermedim. Çatlatma iğnesinden 12 saat sonra ilişki oldu. Ondan sonra o bana yüz vermedi:))) Yani o ayımız didişmeyle geçti ama sonuç ortada:))

benim kocişin 2. vukuatııı papazım benim yaaa

Hatunlar ben yine test yaptırdım sonuç 5201 çıkmış ilk sonuç 1049 du sali günüydü 3 günde böyle oldu

Maşallah canım a. Allah çektiğin acılara sabrettiğin için bak ne güzel ödüllendirdi seni. Ama değerlere çok da takılmıyyorum ben. Benimkilerde hep az az gitti. 18 i gördükten Altı gün sonra 2900 lere çıktı. İlk günler tam iki kat artmamıştı bile. Sen dayanamayıp yaptırdın di mi yine:)) Belki de ikiz bunnlar kız. Ailede var mı hiç.

Ağrım olunca korktum yaptırdım yine :) yarın gidicem doktora görürüm inşallah
Ailedr hic yok ikiz ama kismet

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmm

beta değerimmmmmm 392 çıktıııEki Görüntüle 645116

iremmmmmmmmm kısss bu ne güzel bi haberr bacımmmmmm
allahımmmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iremimmm...
yaniii iyiki kocanın beli sakatlanmışmışşşş kıs. alimallahhh bi de öle olmasa... maşallahhh canım benim tebrik ederimmm

inşallah seninde halayını yarın çekeriz ne durumdasınnn bende belirti falan yokkk

ben bugün iş çıkışı gebelik testi aldım. ayy testi elime alınca bile içim bi hoş oldu . uzun zaman olmuş kızlar ttest yapmayalı. testi alırken çok heyecan vardı ama şimdi içim bi hoş. negatifi görme ihtimali içime oturdu.. eşime kıvırmaya başladım pazarı bekleyelim diye bakalımmm...

inşallah seninde halayını yarın çekeriz ne durumdasınnn bende belirti falan yokkk

canım hiç ağrım sızım yokkk karnımda veya kasığımda. ama göğüslerim inanılmaz büyük şu an.
içimi karartan tek şey gelen koyu sarı açık kahve akıntı. regl olcam havası yaratıyo bana. normalde regl olmadan iki gün önce ağrım ile kahverengiler gelir. garip bu ay yaniii...
elim teste gitmiyo iremcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…