- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.581
noluyooooorrrr yaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah o çizgiyi ben kadar beklemeden tabi tez vakitte gör anla niye ağladığımıdelimisin kız ne ağlıyon zilliiiiii
pericim sen boşver noluyoooo haberler geliyo peş peşe öbür ayda senden bekliyorum bak o kadar tiyo verdim sana ona göre heee elini sıkı tut sıkı çalış,sen ne durumdasın :)) beni sormuşsun canım kalp pıtılarını gördüm ama benim hormonlar çapraşık o yüzden çok keyifsizim bulantım var baş ağrım var yesem ayrı yemesem ayrı mide bulantısı berbat bir durum var atlatmaya çalışıyorum umarım biran önce geçer,bu arada geçmişi okurken gözüme takılmıştı kim demişti göbekim çıktı diye öyle bir durum var esasen 2 aydan itibaren çok yeni ama gerilme sebep oluyo buna bende de var çünkü ordan biliyorum :))
sağolun canlarımmmm
inşallah o çizgiyi ben kadar beklemeden tabi tez vakitte gör anla niye ağladığımıeşim çok tatlıydı ama korktu garibim, birde dün bir arkadaşa dedim ki yine tek atışta tutturursa herif alnından öpecem, ama papaz her zaman pilav yemez dedim , benim papaz yermiş , sabah alnından öpünce papazı
Fatma, Didem, roseis, İrem bebek tam olarak ne tarafınızda. Hadi gelin cinsiyet tahmininde bulunanlım.
benim kocişin 2. vukuatııı papazım benim yaaa:)) Tek atışlarda bir keramet var sanırsam:)) Benimki cezalıydı koca bir ay yüz vermedim. Çatlatma iğnesinden 12 saat sonra ilişki oldu. Ondan sonra o bana yüz vermedi:))) Yani o ayımız didişmeyle geçti ama sonuç ortada:))
Hatunlar ben yine test yaptırdım sonuç 5201 çıkmış ilk sonuç 1049 du sali günüydü 3 günde böyle oldu
bende belirti yokkiFatma, Didem, roseis, İrem bebek tam olarak ne tarafınızda. Hadi gelin cinsiyet tahmininde bulunanlım.
Bizimde korunurken oldu ya:)benim kocişin 2. vukuatııı papazım benim yaaa
Maşallah canım a. Allah çektiğin acılara sabrettiğin için bak ne güzel ödüllendirdi seni. Ama değerlere çok da takılmıyyorum ben. Benimkilerde hep az az gitti. 18 i gördükten Altı gün sonra 2900 lere çıktı. İlk günler tam iki kat artmamıştı bile. Sen dayanamayıp yaptırdın di mi yine:)) Belki de ikiz bunnlar kız. Ailede var mı hiç.
Hatunlar ben yine test yaptırdım sonuç 5201 çıkmış ilk sonuç 1049 du sali günüydü 3 günde böyle oldu
inşallah seninde halayını yarın çekeriz ne durumdasınnn bende belirti falan yokkkiremmmmmmmmm kısss bu ne güzel bi haberr bacımmmmmm
allahımmmm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iremimmm...
yaniii iyiki kocanın beli sakatlanmışmışşşş kıs. alimallahhh bi de öle olmasa... maşallahhh canım benim tebrik ederimmm
inşallah seninde halayını yarın çekeriz ne durumdasınnn bende belirti falan yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?