- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.601
fatmaaaamm bak ne güzel çıkmışşş değerinn..için iyice rahatlamıştır artık. üzme bundan sonra kendini emi canım
ben bugün iş çıkışı gebelik testi aldım. ayy testi elime alınca bile içim bi hoş oldu . uzun zaman olmuş kızlar ttest yapmayalı. testi alırken çok heyecan vardı ama şimdi içim bi hoş. negatifi görme ihtimali içime oturdu.. eşime kıvırmaya başladım pazarı bekleyelim diye bakalımmm...
canım hiç ağrım sızım yokkk karnımda veya kasığımda. ama göğüslerim inanılmaz büyük şu an.
içimi karartan tek şey gelen koyu sarı açık kahve akıntı. regl olcam havası yaratıyo bana. normalde regl olmadan iki gün önce ağrım ile kahverengiler gelir. garip bu ay yaniii...
elim teste gitmiyo iremcim
Sen çok bekleyemezsin sanırım bence umarım hayırlısı olur
mesaj at mail adresini biz ekleyelimcanım bana face grup davetini göndermemişsin bugünyanlışlıkla başka birine mi gönderdin yoksamm
bende yöneticiyim bana gonder bebekcanım bana face grup davetini göndermemişsin bugünyanlışlıkla başka birine mi gönderdin yoksamm
10 dk yı bekliyom kızlar atayım özelden mail adresimi
seni davet etmişler kuzum bi baksana kabul gerekiyor sanırım
kızlar nasılsınız yoğun bi gün ama 5 dk dinleneyim diye oturdum şöle sizin yanınıza geldim. nasılsınız.
geçmişe şöle bi göz gezdirdim. didem ve beni soran diğer bacılarım durumum stabil. ara ara gelen hafif koyu sarı açık kahve akıntım var. ama herhangi bi regl ağrısı hissetmiyorum ne karında ne kasıklarımda. regl olma gününden önce bi kaç ağrım vardı ama o da kesildi. benimki kafayı yedi herhal. eğer bu durum devam ederse yarın sabah test yapıcam. umudum yok ama kafam rahatlasın, bi anormallik varsa da dr. güderim.
anticimmm patroniçemm kızın rahatsızlanmış geçmiş olsun canım.
meleklerim 35 ablammm ben seni nasıl unuttum. tımam ya ikiz doğurcam ya da ikinciyi sana vericem izmirli hemşehrim, dünürüm. izmire kız da veririm oğlanda no probleme
fuliiimmm ağzına sağlık bi tanem. ama tam manasıyla okuyamadım. mutlaka akşama okuycam. face grubu için sana özelden msj attım aldın mı...
ve diğerrr tüm bacılarım hepinizi çooookkk öpüyorum.
ankaradan protokol gelicek birazdan. ben çıkıyorum yine görüşmek üzere.
SELAMLAR OLSUN KIZÇELER ANCA NEFES ALABİLDİM Bİ SÜRÜ İŞİM VARDIR HALENDE VAR
FATMİKİM BUGÜN BİRAZ DAHA İYİYİM VE DAHA DİNÇ HİSSEDİYORUM KENDİMİ Bİ KAÇ GÜNE İYİCE ATLATIRIM
DİDOŞUMMM GELEN GİDEN YOK MALESEF
DENİZCİM SORMA O YANMALAR BENİ HASTA ERTTİ YA ZATEN NE GELEN VAR NE GİDEN BEKLİYORUM KURBANLIK GİBİ 48 GÜN OLDU YASÖKTÜRÜCÜDENDE SES YOK
UMUTCUM RABBİM KABUL ETSİN DUALARIMIZI İNŞALLAHHHH OKUYANLARIN GÖZLERİNE SAĞLIK..
TUĞBİKİM YOĞUN HATUNUM ALDIM BEN MESAJINI DA CVP YAZAMADIM AMA SANA İSTEK GÖNDERDİM YENİDENSABAH İÇİN SENİN ADINA SABIRSIZLANIYORUM BAK HAFTASONU EVDEDE OLUCAKSIN HEMEN YAZ OLUR MU SONUCUNU
İREMİOM NERDE Kİİ ONU GÖREMEDİM BEN :26::26:
KÜBOŞUM PATRONİÇEMMM MERVİŞİME GEÇMİŞLER OLSUN KIYMAMAM BEN ONUN MİNNAK CANINA EVDEKİ STRES İÇİNDE TAKMA ARKADASIM KAFANA YA BİLİYORUM ZOR AMA BİRAZ TAKAMAMAK GEREKİYOR BU HERİF MİLLETİNİ RABBİM TEZ ZAMANDA DÜZELTSİN ARANIZI AĞZINIZIN TADI YERİNE GELSİN
ÇİLEKİM NERELERDE İYİDİR UMARIM
HÜLYA ABLAM SEN BANA DİYOSUN AMA KENDİNİ BENDEN ÇOK YORUYOSUN :26: DİKKAT ET KENDİNE ABLİŞKOMMMM
KİM KALDI VALLA TÜM GEÇMİŞİ OKUDUM AMA ALINTI YAPAMADIM CVP VERMEYİ KAÇIRDIKLARIM OLDUYSA KBAKMAYIN HATUNLAR BUGÜN YOĞUNUM Bİ SOLUK ALAYIM DİE GELDİM YANINIZA ...
valla benimki 15-20 gün yedi sonrasını biliyosun gebeyim şimdi ise yaklaşmıyoruz birbirimizee
bu arada sakın çok yemesin kötü oluyo sonra hülya ablanın eşi bilmeden yemiştide sonra hülya baya yorulmuştuuu
aslında moralim birkaç haftadır çok bozuk, düzeliyor derken başka bir sorun karşıma dikiliyor... biliyorsun bu ay ve ilerideki aylarda bebek fikrini erteledik. benim kafamdaki düşünce şu sanırım çok iyi düşünmeliyim bu fikri.... sorunlar konuşularak çözülür ama duvarla konuşuyormuşum gibi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?