Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Sen çok bekleyemezsin sanırım bence umarım hayırlısı olur

canım bende belirti sıfır göğüslerimde damarlar belli sadece oda akşam farkettik , ben dündü bat bir gün bekledim, sabah ki ateş değerim yüzünden yaptım testi, yumoş gününden eminsen bekle istersen bir gün, inşallahhh çok güzel bir değerle sende halaynı çektircen bizeee

This content is currently unavailable.

The page you requested cannot be displayed at the moment. It may be temporarily unavailable, the link you clicked on may have expired, or you may not have permission to view this page.
yazıyo gruba katıl deyince

kızlarr taze analarrrr nereye kayboldunuzzz...
neyse ben çıkıyorum.
herkişlere iyi gecelerrr.
yarın cesaretimi toplarsam ve kırmızılar gelmezse test yapıcam şans dileyin banaaaa

ablacığım başbaşa mı kaldık :)) eşim kayınvalidemlere gitti ben de tv izledim de canım sıkıldı iyiki burdasın... nasılsın?

sen doğur anam ben hepsine talibim
oyyyyy kurban olurum o bebişlere
canım inşallah yarın gelmez o kırmızılar sende
güzel haberleri verirsin bize

evet tatlım bi kaç gündür benimde işler yoğun
bak anca bu saatte gelebiliyorum eve napalım
çalışmayınca olmuyo

aslında moralim birkaç haftadır çok bozuk, düzeliyor derken başka bir sorun karşıma dikiliyor... biliyorsun bu ay ve ilerideki aylarda bebek fikrini erteledik. benim kafamdaki düşünce şu sanırım çok iyi düşünmeliyim bu fikri.... sorunlar konuşularak çözülür ama duvarla konuşuyormuşum gibi geliyor...

amaaaan tatlım günde bi kaşık
benim kociş gibi yaparda kavanozun
yarısını yerse sabah kadar sen kaçarsın o kovalar

bebek fikrini ertelemen bencede iyi olmuş
ama eşinin şu sıralar zor günler geçirdiğini düşünüyorum
ev aldınız borç var erkekler birz daha takıntılı
oluyo bu konularda bence sen biraz alttan al ve üstüne gitme
biraz toparlansın sonra al karşına konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…