- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.621
bebek fikrini ertelemen bencede iyi olmuş
ama eşinin şu sıralar zor günler geçirdiğini düşünüyorum
ev aldınız borç var erkekler birz daha takıntılı
oluyo bu konularda bence sen biraz alttan al ve üstüne gitme
biraz toparlansın sonra al karşına konuş
bu konuyla ilgisi yok abla ben daha detaylı anlatırım.. dualarını eksik etme inş.
Hatunlar ben yine test yaptırdım sonuç 5201 çıkmış ilk sonuç 1049 du sali günüydü 3 günde böyle oldu
anladım canım üzme kendini
benim dualarım allah kabul ederse hep üstünüzde zaten
inşallah hepimizin yüzü gülcek en kısa zamanda
ama sende sıkılma ablam nolur
Hyırlısı olun bakalım ikinci çocuğu düşünenlerdenmisin yoksa ilk bebeğimi düşünüyosun 2. bebeğe hamile olan var mı ACABA*****************
iremcimmmmm çok sevindim canımmm..... hamiş haberleri arttıkça moralimiz yerine geliyo bizimkiler de bu moralle geç kalmazlar artıkkkkkkkkkkkk
ireeeeeeeeemmmmmmmmm sen varya beni delirttin haaaaaa
kız sabahtan beri nerdesin meraktan çatladı herkes
şu anda nasıllll sevindiğimi anlatamam yaaaaaaa bu çok güzel bi haber
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
inş. ablacığım bir çıkar yol arıyorum kendime... inan evde,eşyada gözüm yok sadece huzur istiyorum hepimiz gibi... sana yazmak istediğim o kadar çok şey var ki... yarın yazarım inş. Allah razı olsun ablacığım. ben çıkıyım.. koocaman öpüyorum seni :) kuzularını vee yakında karnında büyüyecek olan kuzucuğu inş. :)
inşallah canım gerçekten güzel haberlerin etkisi çok etkiliyo moralin iyiyse çalışmalarda iyi oluyo
ablam benim düşüğüm olduğu için beta değeri çok önemliydi sabah çifti gördüm hemen kana gittim ikisini birden vermek istedimmm, kusura bakmayınn
merhaba gunaydin kizlar.
sabah test yaptim ve direk gibi tek cizgi nanik dedi bana.
ohh olsun bana bi daha bu kadar kendimi kaptirip hamilelik belirtisi ararsam ne olayim.
en umitli oldugum aydi guya. yok ask cocuguydu yok kuruydu nereye nasil yumurtladiysam artik...
neyse mart ayi bitmedi daha di mi.
bakalim benim kirmizilar ne zaman teşrif etcek. gelsede dr. gitsem bir an evvell.
merhaba gunaydin kizlar.
Sabah test yaptim ve direk gibi tek cizgi nanik dedi bana.
Ohh olsun bana bi daha bu kadar kendimi kaptirip hamilelik belirtisi ararsam ne olayim.
En umitli oldugum aydi guya. Yok ask cocuguydu yok kuruydu nereye nasil yumurtladiysam artik...
Neyse mart ayi bitmedi daha di mi.
Bakalim benim kirmizilar ne zaman teşrif etcek. Gelsede dr. Gitsem bir an evvell.
günaydın kızlarrr...........
merhaba gunaydin kizlar.
ohh olsun bana bi daha bu kadar kendimi kaptirip hamilelik belirtisi ararsam ne olayim.
en umitli oldugum aydi guya. yok ask cocuguydu yok kuruydu nereye nasil yumurtladiysam artik...
bakalim benim kirmizilar ne zaman teşrif etcek. gelsede dr. gitsem bir an evvell.
ne kusuru bitanem biz delirdik dün senin güzel haberine
allah nazarlardan saklasın ikinizide bitanem
günaydın güzel annişkooo ve hızla büyüyen minnakııı
Hatunlar ben yine test yaptırdım sonuç 5201 çıkmış ilk sonuç 1049 du sali günüydü 3 günde böyle oldu
sağolun canlarımmmm
inşallah o çizgiyi ben kadar beklemeden tabi tez vakitte gör anla niye ağladığımıeşim çok tatlıydı ama korktu garibim, birde dün bir arkadaşa dedim ki yine tek atışta tutturursa herif alnından öpecem, ama papaz her zaman pilav yemez dedim , benim papaz yermiş , sabah alnından öpünce papazı
Fatma, Didem, roseis, İrem bebek tam olarak ne tarafınızda. Hadi gelin cinsiyet tahmininde bulunanlım.
kızlarr taze analarrrrnereye kayboldunuzzz...
neyse ben çıkıyorum.
herkişlere iyi gecelerrr.
yarın cesaretimi toplarsam ve kırmızılar gelmezse test yapıcam şans dileyin banaaaa
merhaba gunaydin kizlar.
günaydın kızlarrr...........
bebeğim hayırlısı olsun ama üzülme senin için martta bir şans daha var bunuda silkeleterek dene bak iremiom da hamile işe yarıyo işte ümitsizliğe kapılmak yok kapılıcak olsak ben kendimi atım şuan 5. Kattan aşağıKız benim ikinci ay geliyo ses yok akşamları öyle sıkıyoki beni bu ateş dün akşam patladım neredeyse sıkıntı yapıo hava değişimi olsun die bi kaç saat sonra yola çıkıp bandırmaya gidicez biraz evden uzak durim belki iyi gelir
napıyon kız dünürüm...minnakım artık bebek modeline girmeye başladı alttaki resimde
fulimmm, serommm tatlışlarımmmbeni heyecan uyutmuyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?