Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu konuyla ilgisi yok abla ben daha detaylı anlatırım.. dualarını eksik etme inş.

kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmm

beta değerimmmmmm 392 çıktıııEki Görüntüle 645116

ireeeeeeeeemmmmmmmmm sen varya beni delirttin haaaaaa
kız sabahtan beri nerdesin meraktan çatladı herkes
şu anda nasıllll sevindiğimi anlatamam yaaaaaaa bu çok güzel bi haber
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

anladım canım üzme kendini
benim dualarım allah kabul ederse hep üstünüzde zaten
inşallah hepimizin yüzü gülcek en kısa zamanda
ama sende sıkılma ablam nolur

inş. ablacığım bir çıkar yol arıyorum kendime... inan evde,eşyada gözüm yok sadece huzur istiyorum hepimiz gibi... sana yazmak istediğim o kadar çok şey var ki... yarın yazarım inş. Allah razı olsun ablacığım. ben çıkıyım.. koocaman öpüyorum seni :) kuzularını vee yakında karnında büyüyecek olan kuzucuğu inş. :)

iremcimmmmm çok sevindim canımmm..... hamiş haberleri arttıkça moralimiz yerine geliyo bizimkiler de bu moralle geç kalmazlar artıkkkkkkkkkkkk

inşallah canım gerçekten güzel haberlerin etkisi çok etkiliyo moralin iyiyse çalışmalarda iyi oluyo

ablam benim düşüğüm olduğu için beta değeri çok önemliydi sabah çifti gördüm hemen kana gittim ikisini birden vermek istedimmm, kusura bakmayınn

merhaba gunaydin kizlar.
sabah test yaptim ve direk gibi tek cizgi nanik dedi bana.
ohh olsun bana bi daha bu kadar kendimi kaptirip hamilelik belirtisi ararsam ne olayim.
en umitli oldugum aydi guya. yok ask cocuguydu yok kuruydu nereye nasil yumurtladiysam artik...
neyse mart ayi bitmedi daha di mi.
bakalim benim kirmizilar ne zaman teşrif etcek. gelsede dr. gitsem bir an evvell.

canım bende seni çok öpüyorum
güzel duaların içinde sana teşekkür ederim
insanın huzuru olmadımı ne eşya nede para umrunda olmuyo canım
sen ne zaman istersen ben seni dinlemeye hazırım bitanem
keşke elimden başka şey gelse

ne kusuru bitanem biz delirdik dün senin güzel haberine
allah nazarlardan saklasın ikinizide bitanem

canım bitanem üzülmek yok hem dediğin
gibi henüz mart bitmedi daha bu gün 2si
mart sonuna kadar alcaz seninde güzel haberini inşallah

bebeğim hayırlısı olsun ama üzülme senin için martta bir şans daha var bunuda silkeleterek dene bak iremiom da hamile işe yarıyo işte ümitsizliğe kapılmak yok kapılıcak olsak ben kendimi atım şuan 5. Kattan aşağı Kız benim ikinci ay geliyo ses yok akşamları öyle sıkıyoki beni bu ateş dün akşam patladım neredeyse sıkıntı yapıo hava değişimi olsun die bi kaç saat sonra yola çıkıp bandırmaya gidicez biraz evden uzak durim belki iyi gelir

fulimmm, serommm tatlışlarımmm beni heyecan uyutmuyoooo
hakkında hayırlısı olsun tatlımm, ama kırmızı gelmeden ümidini kaybetme, yumurtanın çatladığı güne emin misin sen, ben eminim ve ona göre 11. gün test yaptım ve negatifti umutsuz olmamı garantileyen şeylerden biriydi ama geldi , inşallah sende tez vakitte göreceksinn dualarımdasınızzz......................

ne kusuru bitanem biz delirdik dün senin güzel haberine
allah nazarlardan saklasın ikinizide bitanem

sağol ablam benim tez vakitte bekleyen bütün arkadaşlarım katlanan değerler görür inşallah , tabi bende

Hatunlar ben yine test yaptırdım sonuç 5201 çıkmış ilk sonuç 1049 du sali günüydü 3 günde böyle oldu

FAtmişim değerin güzel çıkmış bak sevindim :)maşallah yeğenimize

Senin lafların da

Fatma, Didem, roseis, İrem bebek tam olarak ne tarafınızda. Hadi gelin cinsiyet tahmininde bulunanlım.

aynur ablacım benim bebek sağ tarafımda. ilk haftalar sol tarafım ağrıdı ağrıdı ama bebek sağda. Seninki hangi tarafta?

kızlarr taze analarrrr nereye kayboldunuzzz...
neyse ben çıkıyorum.
herkişlere iyi gecelerrr.
yarın cesaretimi toplarsam ve kırmızılar gelmezse test yapıcam şans dileyin banaaaa

tubişimm test yapmışsın canım. MArt ayındayız bu ay gelir inşallah güzel haberler sen kürlere devam et. Yumurtlamışsın işte biliyosun bunu bu ay da bilirsen tutma ihtimalini arttırırsın canım beim.

günaydın kızlarrr...........

fulyacımm iyi yolculuklar canım umarım hava değişimi yarar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…