Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

boş ver uyuma zaten bir haftaya kadar kafanı yastıktan kaldırmak istemeyeceksin o zaman bol bol uyursun şimdi heyecan vardır sende...anangillere-babangillere dedin mi?
anamla kız kardeşime dedim ikiside dur heyecanlanma hemen bekle az dediler azıcıktan biraz fazla moralim bozuldu

napıyon kız dünürüm...minnakım artık bebek modeline girmeye başladı alttaki resimde

iwwiiittt bence ondan da iridir senikisi koştur koştur gelio valla

teşekkürederim bebekimmmmmmmm

serapcımm miniğin büyüyor evet ama kaç taneler çok merak ediyorum :))

bende merak ediyorum dün gece yine çok kötülendim..kızlar gerçekten tarif edemiyorum normal bir mide bulantısı değil benim ki...eşimi aradım çık gel bana birşey olacak diye...eşiminde doktor arkadaşı var onu arıyor hemen hastaneye götürsem birşey yapabilirler mi diye...hiçbirşey yapamazlar demiş o normal süregelen birşey...ama çok bulanıyor kafasını kaldıramıyor hiç deyince ve ikiz olma ihtimali var deyince şiddetli bulantı ikizlerde daha fazla olur demiş...ondan kaynaklanabilir demiş...ilaç milaç kar etmiyor midem de birşey durmuyor 73 kilo ile hamile kaldım sabah tartıldım 70e düşmüşüm..10 günde bu kadar düşüş normal değil...

anamla kız kardeşime dedim ikiside dur heyecanlanma hemen bekle az dediler azıcıktan biraz fazla moralim bozuldu

canım annemde aynı tepkiyi verdi bana kalp atımını duymadan kimseye birşey demeyin dedi..çünkü biliyor olumsuz birşey olduğunda benim nasıl çöktüğümü...sen takma kafana...şimdi onlar sana belli etmiyorlar ama içten içe sevinç var...

bilmiyorum ya önce azıcık moral bekliyosun benim sesim düşünce anneminde canı sıkıldı ona üzüldüm, teli kapatınca ağladım şimdide ağlıyorum inşallah değerim artarda bu stresli günler geçer....................

Anladım canım o zaman dedikleri gibi ikiz olabilir. Seni zorlayacak görünüyor ama ikisini bir seferde çıkartacaksın biz iki bebek için iki kere uğraşcaz Ben 11.haftamdayım bulantı filan pek kalmadı zaten çok zor da geçmedi benim. bir kere çıkardım gerisinde bulandı ama çıkarmadım. Seninki daha ağır geçiyor Allah sabır versin canım. Patates ye belki bulantına iyi gelir mide asidini alacağı için.

üzülme bebem döverim seni senin bebende etkileniyor şu an senden...ben katlanacak inanıyorum bu ay hamiş kalacağına da inanıyordum zaten ki...

iremcik kendini üzmeni gerektirecek bir şey canım. Benimde adetim geçtiğinde anneme söylemiştim o da daha hemen belli olmaz 10 gün bekle demişti.Eskiden test mest mi varmış onlar öyle görmüşler. Şimdi biz erkenden öğrendiğimiz için onlar temkinli davranmaya çalışıyorlar. Herkese hemen söylemeyin keseyi görün kalp atımını duyun. Ama korkmanı gerektirecek bir şey yok çünkü değerin güzel çıkmış.

bir kere mi çıkardın... anam bende anormallik var diyom inanmıyonuz...de ki miden de birşey kalıyor mu? dün gece belki 10 defa çıkarmışımdır gece saat 1e kadar...ıuyyyyy ne kaddar iğrencim ya...

irem uşak muşak dinleyemeyip dalacam şimdi sana...kuzum zaten değerin iyi çıkmış daha ne diyon sen yawww...

bir kere mi çıkardın... anam bende anormallik var diyom inanmıyonuz...de ki miden de birşey kalıyor mu? dün gece belki 10 defa çıkarmışımdır gece saat 1e kadar...ıuyyyyy ne kaddar iğrencim ya...

seninki mi anormal benimki mi bilmiyorum da ben rahat geçiriyorum çok şükür. Bir de ben kendi çıkardığından huylanan biriyim bakamam bile onu gördükçe bir daha çıkarırım oyüzden kendimi tuttum tutabildiğim yere kadar ama gelecek oldu mu tutamıyosun zaten. Canım Allah sana kolaylık versin kız bebek çok bulantı yapar derler ya bi de belki seninkiler kızdır.

bilmiyom artık kız mı erkek mi...neyse bulantı mevzusunu kapatayım...yoksa benim bir yerlerim yine havalanıyo
yanlış anlaşılmasın bir yerlerim derken midemi kastettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…