Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

FAtmişim günaydın kendi keseni gördün dimi Maşallah canım bebişin de daha mercimektir o zaman :)
Evet canım kendi mercimeğim :)

ben sana dediydim di mi görürsün diye...o zaman canım aramızda bir 10 gün var...acaba ben erken mi yumurtladım yawww...
Ben geç yumurtlamış olabilirim çünkü yumurtlama geçti diye korunmadik
Hamilelik takvimini neden yapmadın kuzucukk?

Telden giriyorum ya ondan canım

vala özgecim ulas beni öyle şartlandırdıki bende inanmaya başladım artık mayıs diye Allah bilir ama...Bu aydan pek ümitli değilim ateş ölçüyorum sürekli takip ediyorum kendimi ve taşınıcam bu ay yerleşme durumlarım filan olucak eğer bu ay bir mucize olurda gelirse elim ayağıma karışır vala 9-10 gün var daha gelmesine ama hiç boşboşum bir hissim belirtim filan yok sadece her ay adetten önce canavara dönüşürüm yemek yemekteen gebericek gibi olurum hiç azım boş durmaz o durumlardayım bide ara ara kasıklara ince sızılar giriyor diyo bana kırmızılar sıkı dur geliyoruz hehehe Ama çok sevindim gelen bu peşpeşe mutlu haberlere Rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin ...cnm ben ne duyduysam yapmaya çalıştım çalışmalara başladımdan beri ...Meryem suresi dediler onu okudum ilk ay varis çektim dualar filan... Sonra zaten kk ya uye oldum ateş ölçme yöntemi ovu testleri =) dünde çakşırı öğrendim bu ay pek bişe yapamadım tecrubesizlikten de şu yeni döngüm başlasın kolları sıvıcam hehe bide yumurta büyütüm çatlatan bişe varmış ulasa çakşır kendimde bal-tarçın çörek otu yerim olmadı ovu testleri destlekli ver gazı yapıcaz inş. sonrası Allah büyük hehe Allah bizede nasip etsin cnm senin gibi pıtpıtları duyup o duyguları yaşamayı... Rabbim tamamına erdirsin cnm ben pek bilgili değilim hormanlar çapraşık olduğunda sana yan etkisi mi oluyor böyle ? Ben ilk dr. muayeneme gittiğimde baktı dedi şuan yumurta görnmüyo ala ala dedim bu ne diyo sonra dedim yani bebek olmazmı öle kaptırmışım tırsmışım ki =) dedi yok dediğim başka bişe nese...yeni yeni canlanıyor kafamda bişeler ama kadın doğum uzmanı olmama çeyrek var inş. bu durumları atlatır keyifle onun büyüdüğünü seyreder ve kucana alırsın Annesi bırak nazlansın biraz

kızlar bu arada ağrılarım var diyince doktor progestan verdi hiç bir zararı olmazz içmeye başladım siz ne dersiniz yavrular

tugbam bebeğimm senin kız benimoğlandan küçük olsun daha iyi sen marta hazırlan bence bebeğimmmm

kızlar bu arada ağrılarım var diyince doktor progestan verdi hiç bir zararı olmazz içmeye başladım siz ne dersiniz yavrular

ayyy ayyyyy hamişlik takvimide yaparmış yesin fasülyeyi tezesi progestan dan filan anlamamm yavru ama yarıo ki vermiş dr. amca ne ağrısı bu adet sancısı gibi mi ?

ayyy ayyyyy hamişlik takvimide yaparmış yesin fasülyeyi tezesi progestan dan filan anlamamm yavru ama yarıo ki vermiş dr. amca ne ağrısı bu adet sancısı gibi mi ?

evet canım adet ağrısı gibi ama biraz daha fazlaydı korktuk baya dün doktorda bunlar normalde olabilir de dedi ama biz doktorlar en kötüsünü düşünüp ona göre hareket etmliyiz dedi yat bugn dinlen dedi

evet canım adet ağrısı gibi ama biraz daha fazlaydı korktuk baya dün doktorda bunlar normalde olabilir de dedi ama biz doktorlar en kötüsünü düşünüp ona göre hareket etmliyiz dedi yat bugn dinlen dedi

demek hamile olunca bile adet sancısı çekiosun ama benim adet sancım olduğunda hamiş belirtsii demem çünkü benim ki bi acayip şeyip düşcek gibi kasık değil bi tuhaf oluyo :44: Dinlen kuzum dinlen bu aarada sen ne iş yapıon yavru ohhh 4,5 da çıkmalar havan kime

kamu kurumunda çalışıyorum isim vermiyim yerel yönetimlerden biri istanbulda mesailer yarım saat erken bitiyor trafik yüzünden normalde 5 te çkış ama öğle arası kısa yarım saat

Evet canım kendi mercimeğim :)

Ben geç yumurtlamış olabilirim çünkü yumurtlama geçti diye korunmadik

Telden giriyorum ya ondan canım

Pek yakışmış takviminde canım güle güle eskit :)

Daha önce düşüğün olduğu için ve tedbirli davranmak için vermiştir canım. Etkisi var mı yok mu nedir bilmiyorum ama içinin rahat etmesi açısından içebilirisn

kamu kurumunda çalışıyorum isim vermiyim yerel yönetimlerden biri istanbulda mesailer yarım saat erken bitiyor trafik yüzünden normalde 5 te çkış ama öğle arası kısa yarım saat

ayyy süpermiş fatmişim ya ben öle olsam çalışmaya isyan etmem c.tesi bile ful 19:00 kadar düşün hiç birşeye vakit kalmıor

doğuma 1 gün kalana kadar kalsın takvimlerimiz allah sağsalim kucağımıza almay nasip etsin
içmeye başladım şimdi pazartesi doktora sorucam sonuçta bugün gittiğim benim doktorum değill

ayyy süpermiş fatmişim ya ben öle olsam çalışmaya isyan etmem c.tesi bile ful 19:00 kadar düşün hiç birşeye vakit kalmıor

evet kuzum kamu kurumları çalışma saati açısından çok iyi
sen nerde çalışıyorsun şimdi canım tek pazar günü sana kalıyor gezecekmisin yoksa iş mi yapacaksın çok zorr

doğuma 1 gün kalana kadar kalsın takvimlerimiz allah sağsalim kucağımıza almay nasip etsin
içmeye başladım şimdi pazartesi doktora sorucam sonuçta bugün gittiğim benim doktorum değill

inşallah canım zaten bizim kırkımız karışacak birbirine ama olsun peşpeşe doğuralım.

Senin işin de zormuş da hiç çalışmamak daha zor

evet kuzum kamu kurumları çalışma saati açısından çok iyi
sen nerde çalışıyorsun şimdi canım tek pazar günü sana kalıyor gezecekmisin yoksa iş mi yapacaksın çok zorr

aynen kızlar ya sormayın şimdi ev borcumuz var bide bebek istiyorum çünkü böyle çok zor genelde eve gömülürüm ben pazarları çünküm ev işlerimi halletmessem hafta içi sinir oluyorum işte eşim yardımcı olucak yeni evde de mecbur yoksa zor bide hamile olsam işimle evim arasıda toplu taşımayla 1 saat zorr çok zoor matbaadayız biz eşimle grafiker internet üzerinden katalog broşür dergi v.s... bu işler üzerine çalışan bir şirkett bünyesindeyizde çalışma saatleri çok işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…