- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.661
Kızlar ben bir kese gördüm bu sabah hemde 8 mm
Kızlar ben bir kese gördüm bu sabah hemde 8 mm
hadi hayırlısı canım,daha kalp atışları ve sonrada bebek hareketlerini göreceksin.Kızlar ben bir kese gördüm bu sabah hemde 8 mm
Evet canım kendi mercimeğim :)FAtmişim günaydın kendi keseni gördün dimiMaşallah canım bebişin de daha mercimektir o zaman :)
Ben geç yumurtlamış olabilirim çünkü yumurtlama geçti diye korunmadikben sana dediydim di mi görürsün diye...o zaman canım aramızda bir 10 gün var...acaba ben erken mi yumurtladım yawww...
Hamilelik takvimini neden yapmadın kuzucukk?
pericim sen boşver noluyoooo haberler geliyo peş peşe öbür ayda senden bekliyorum bak o kadar tiyo verdim sana ona göre heee elini sıkı tut sıkı çalış,sen ne durumdasın :)) beni sormuşsun canım kalp pıtılarını gördüm ama benim hormonlar çapraşık o yüzden çok keyifsizim bulantım var baş ağrım var yesem ayrı yemesem ayrı mide bulantısı berbat bir durum var atlatmaya çalışıyorum umarım biran önce geçer,bu arada geçmişi okurken gözüme takılmıştı kim demişti göbekim çıktı diye öyle bir durum var esasen 2 aydan itibaren çok yeni ama gerilme sebep oluyo buna bende de var çünkü ordan biliyorum :))
Günaydın kızlar
hadi hayırlısı canım,daha kalp atışları ve sonrada bebek hareketlerini göreceksin.
Allah kucagımıza sağlıklı bir şeklide almayı nasip eder inş.
merhaba gunaydin kizlar.
sabah test yaptim ve direk gibi tek cizgi nanik dedi bana.
ohh olsun bana bi daha bu kadar kendimi kaptirip hamilelik belirtisi ararsam ne olayim.
en umitli oldugum aydi guya. yok ask cocuguydu yok kuruydu nereye nasil yumurtladiysam artik...
neyse mart ayi bitmedi daha di mi.
bakalim benim kirmizilar ne zaman teşrif etcek. gelsede dr. gitsem bir an evvell.
kızlar bu arada ağrılarım var diyince doktor progestan verdi hiç bir zararı olmazz içmeye başladım siz ne dersiniz yavrular
ayyy ayyyyy hamişlik takvimide yaparmış yesin fasülyeyi tezesi progestan dan filan anlamamm yavru ama yarıo ki vermiş dr. amcane ağrısı bu adet sancısı gibi mi ?
evet canım adet ağrısı gibi ama biraz daha fazlaydı korktuk baya dün doktorda bunlar normalde olabilir de dedi ama biz doktorlar en kötüsünü düşünüp ona göre hareket etmliyiz dedi yat bugn dinlen dedi
demek hamile olunca bile adet sancısı çekiosun ama benim adet sancım olduğunda hamiş belirtsii demem çünkü benim ki bi acayip şeyip düşcek gibi kasık değil bi tuhaf oluyo :44: Dinlen kuzum dinlen bu aarada sen ne iş yapıon yavru ohhh 4,5 da çıkmalar havan kime
Evet canım kendi mercimeğim :)
Ben geç yumurtlamış olabilirim çünkü yumurtlama geçti diye korunmadik
Telden giriyorum ya ondan canım
kızlar bu arada ağrılarım var diyince doktor progestan verdi hiç bir zararı olmazz içmeye başladım siz ne dersiniz yavrular
kamu kurumunda çalışıyorum isim vermiyim yerel yönetimlerden biri istanbulda mesailer yarım saat erken bitiyor trafik yüzünden normalde 5 te çkış ama öğle arası kısa yarım saat
Pek yakışmış takviminde canım güle güle eskit :)
Daha önce düşüğün olduğu için ve tedbirli davranmak için vermiştir canım. Etkisi var mı yok mu nedir bilmiyorum ama içinin rahat etmesi açısından içebilirisn
ayyy süpermiş fatmişim ya ben öle olsam çalışmaya isyan etmem c.tesi bile ful 19:00 kadar düşün hiç birşeye vakit kalmıor
ayyy süpermiş fatmişim ya ben öle olsam çalışmaya isyan etmem c.tesi bile ful 19:00 kadar düşün hiç birşeye vakit kalmıor
doğuma 1 gün kalana kadar kalsın takvimlerimiz allah sağsalim kucağımıza almay nasip etsin
içmeye başladım şimdi pazartesi doktora sorucam sonuçta bugün gittiğim benim doktorum değill
inşallah canım zaten bizim kırkımız karışacak birbirine ama olsun peşpeşe doğuralım.
Senin işin de zormuş da hiç çalışmamak daha zor
evet kuzum kamu kurumları çalışma saati açısından çok iyi
sen nerde çalışıyorsun şimdi canım tek pazar günü sana kalıyor gezecekmisin yoksa iş mi yapacaksın çok zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?