Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

içine bişey doğuyor mu benim erkekmiş gibi geliyor benimgiden yaramaz seninle aynıydı şimdi ise 40 gün arayla doğurcaz peşpeşe ne güzell

canım hep kız kız diye hissettim ama rüyalarıma erkek bebek giriyor o yüzden kafam karıştı bilemiyorum :))

Serapcım, sende hiçbir anormallik yok. Bu benim 3. hamileliğim ve üçünde de aynı senin gibiyim. Midem bulanmasın diiyye sürekli yatıyorum. On günde 6 kilo verdim. Ondan sonra tartılmadım. Belki bir altı daha vermişimdir. Hiçbir lokma yiyemiyorum. Doktorum ilk üç ay bebeğin anneden beslenmediğini söyledi. Allahtan yiyemiyorum bebek büyümeyecek düşüncem yok. İnşallah seninkiler 3.aydan sonra geçerler canım. Benim dokuz ayy böyle oluyor malesef.

Kızlar benim bebeğim taaa yumurta çağından beri sağda tarafta. Emin değilim ama 3 gündür aynı bölgede balık kayması gibi bir hareketlilik hissediyorum. Normalde bu aylarda hissedilmesi çok zor ama. Benim 3. ya belki rahim inceldikçe incelmiştir. İlk bebekler geç hissediliyor. Sağda olunca erkek, solda olunca kız diyor eskiler ve pek çok kişi. Allah hayırlısını versin tabi. Doktor bana 3 hafta sonraya 2 li test günü verdi Didem. Sen nezaman yaptıracaksın? Valla ben alıştım her hafta bebeği görmeye üç hafta nasıl bekleyeceğim diye düşünüyorum. Sanırım o zaman cinsiyeti de belli olacak:)

İremcim, üzülme lütfen. Bak ben neler atlattım. Bir kere karamsarlığa düşmedim. Hep bu bebek yaşayacak dedim kendime. Ve La tahsen innallahe meana dedim sık sık. "Üzülme Allah bizimledir."

Meryemcim, sıkıntılı olmana çok üzüldüm. İnşallah Rabbim yuvana ve kalbine huzur verir yakında. Suskunluğu seç bir ara. İnan susup geri çekildiğinde dağ ne ova ne görüyorsun. Ben bir zamanlar o kadar çok konuşur birşeyleri anlatmaya çalışırdım ki, ama sonuç değişmezdi. Şimdi susuyorum. Herşey istediğim hibi gidiyor tatlım.

allah kolaylık versin canım yinede işin var şükür bir sürü işsizi görünce insan haline şükrediyorr hamile olursan yardımcı kadın filan alırsın yada annenler yardım ederr

canım hep kız kız diye hissettim ama rüyalarıma erkek bebek giriyor o yüzden kafam karıştı bilemiyorum :))

rüyaların tersi çıkar eltimde bugün ögrendi kızımız olacak insallahhhh
sağlıklı olsunlarda cinsiyet farketmezz
isimleri hazır benim sağsalim doğsunlarda

ben soldan ağrı hissediyorum ablacım benim bulantılarım çok değil dana gibi yiyom sadece tatlı yemiyorummmm

Ben önümüzdeki hafta perşembe gideceğim ikili test için 12. haftamda olacağım o zaman. Senin bebek tam günüyle bir mi gidiyor yoksa geriden mi geliyor?

rüyaların tersi çıkar eltimde bugün ögrendi kızımız olacak insallahhhh
sağlıklı olsunlarda cinsiyet farketmezz
isimleri hazır benim sağsalim doğsunlarda

Yeğeninizin cinsiyeti belli olmuş ne güzel darısı bizlere.
Daha öncede konuşmuştuk isim mevzusunu kız olursa belli de erkek için baya bir düşünmemiz gerekecek şimdiye kadar hep kız kız dedik erkek sürpriz olacak.

merhaba arkadaşlar.. benimde satım 23.01.2013, 5 haftalık hamileyim. 1 kızım var oda ekim doğumlu.
sizlere birşey sormak istiyorum benim 1 haftadan beri kahverengi akıntım var. 2-3 kez koyu kahve şeklinde geldi adet olucam sandım fakat olmadım. şimdi progestana başladım fakat akıntı devam ediyor. düşük tehlikesi midir bu?

oyyy doğsunlarda sevelim artık ısıralım popişleri 2li 3lü testler yaptıracakmısınız onların çok güvenilir olmadğını duydum eltim yaptırmadı zaten aldırmıcaz dedi

merhaba hoşgeldin.. hamileliğin hayırlı olsun Allah kucağına almayı da nsip etsin inşallah. Lekelenmelerin varsa doktora git bi baksın içerde durum ne. progestanı da zaten düşük olmasın diye veriyorlar. Senin çok dikkatli olman lazım ve doktora görün bence.

İrem neva tebrik ederm hayırlı olsun bebeğin --------------- merhaba arkadaslar selam herkese iremin ikinci bebegimiydi kasık ağrısı falan oldumu kızlar ya roseissssss seninde kasık ağrıların olmuştu öyle oldu sonunda müjdeyi aldın benimde ağrılarım var umarım bende alırım mujdeyi

oyyy doğsunlarda sevelim artık ısıralım popişleri 2li 3lü testler yaptıracakmısınız onların çok güvenilir olmadğını duydum eltim yaptırmadı zaten aldırmıcaz dedi

Canım testi yapalım dedi doktor bende yaptırmasak olmaz mı filan demedim maksat bebeği görmek :) Allah korusun bir sorun olursa da aldırmayız tabiki ama yaptırcam testi.

İremin ilk bebeği (bir düşüğü var) . Kasık ağrısı olan da var olmayan da var ben çok belirgin yaşadımm günlerce ama kimisi de yaşamadı. Umarım sende güzel haber alırısn

doktoruna danıştın mı canım o ne diyorr yatıp dinlen bol bol bencee ve kesinlikle doktorunla görüşmeyi ihmal etme

teşekkür ederim umarım 9 ay hayırlı bir gebelik geçirir herkes. doktora gittim fazla aydınlatmadı bol dinlen dedi ama bu imkansız çalışırken nasıl dinleneceksin. progestan verdi yiyecek ekmeği varsa doğar zaten dedi. merak ettiğim bazı doktorlar bunu normal karşılıyor bazılarıda düşük tehtidi var diyor. benim gibi olan oldu mu acaba?

bu arada allah isteyen herkesın kucağını boş bırakmasın.

canım doktorun çok rahatmış çalışıyoran hemen rapor almalısın bence evet nasibini allah veriyor ama bizim tüm tedbirleri almamız lazım sonrası allaha tevekkülll
benim kanamam filan yok sadece geçen ay kimyasal gebelik yaşadım ağrılarım vardı çok korktum doktor bunlar normalde olabilir ama biz en kötüsünü düşünmeliyiz dedi progestan verdi ve yatmam yönünde telkinde bulundu bide bol bol su iç dedi

selam kızlar..

bakıyorum da burası "hamilelik müjdesi bekleyenler" yerine "yeni hamişler" topiği olmuş. herkesin altında hamilelik takvimi var

Başlığı değiştirin bari kardeşim

ya da ben kendime yine hamile olamadım topiği bulayım

Son düzenleme:

cnm rahat ol yalnız değilsin

Burada hamilelik bulaşıcı canım o yüzden kendine başka topik aramana gerek yok. Yakında herkes hamiş kalınca topik açarız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…