Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anaaaaammm çenesi düşükler sizi... topiğin adı bence çenesi düşükler topiği olmalı . diyene bakın
tüm hırsımı evden çıkardım bugün dip temel giriştim valla.
benm de hala kırmızılar yok. aynı akıntı devam lekeleme de yok.
kısss fuli ben de sana benzicem galiba. akıntı dışında daha bi şeyim yok ne karın ağrısı ne ateş basması. bakalımm. menopozlulara dönmeyelim. bi sıcak bi soğuk dr. da aramadım arasam ne dicem

tazeee anaaaa napıyon kısss. uyu bebişim uyu sonra arasın bugünlerii..
canım yumurtladım sanıyorum.14 ve 15 şubatta acayip kasık ağrısı çektim ve yumurtlama akıntım oldu. bugün yumurtlamadan sonraki 16. günüm canımm. olsa çıkardı diyom ama. dediğin gibi kırmızılarım gelmeden hiç bir şey belli olmayacak. ben gelse de gelmese de dr. gidicem zaten bu ay. yapılacak olan varsa yapılsın. beklemeyim artık.
canım dualarınızdan eksik etmeyin beni. alimallah dünürsüz kalırsınız valla diyim sizeeee

anamla kız kardeşime dedim ikiside dur heyecanlanma hemen bekle az dediler azıcıktan biraz fazla moralim bozuldu
bozma kuzum onlar senin ilk yaşadığından dolayı temkinli davranıyolar, senin heyecanını ve gazını almaya çalışıyolar. allahın izniyle sağlıkla tamalayacaksın hamişliğini...

Kızlar ben bir kese gördüm bu sabah hemde 8 mm
oyyy yirim kıs ben senin 8 mm keseni..
fatmam hamişlik takvimin de çok yakışmış bebeğim

tugbam bebeğimm senin kız benimoğlandan küçük olsun daha iyi sen marta hazırlan bence bebeğimmmm
allah seni ne diyim güldürdün kıs beni valla bi regl olsam marta bi BAT daha sıkıştırırım ama daha gelen yok

bacımmmnereye gidiyonn. yalnız deilsin bak biz varız daha.
biz hamişlerin başının etini yicez ya şugün BAt ay geldi ay gelmedi diye. onlar da bizi yicek ay midem bulanıyo ay karnım ağrıyo diye...
kör topal sağır birbirimizi ağırlıyycaz canım. demek bizim bebişlerin geleceği yokmuş henüz ama tıpta çare tükenmez. er ya da geç(tabe çok geç olmasın) gelcek bizimkilerde. sıkma canını.
bak ben bugün - gördüm ama maşallahhh evin de topiğinde tozunu attırıyom.

iyyim didemcim sen napıyosunn.
sayfaları okuya okuya geldim sora da sırayla laf yetiştirdim size

Hoşgeldin canım.. Hırsını evden çıkarmışsın ohh ne güzel dip köşe temizlik ellerine sağlık :)
Kimsecikler yokk yaa herkes sabahtan kaynattı gitti in cin top oynuyor bende evde yalnızım canım sıkıldı

Senin bugün yarın da gelmezse kırmızı pazartesi bi kan testi yaptır canım negatif çıkarsa doktora gidersin geciktim diye

ha haa daha tam bitmedi didemcim daha banyoya fırça atcam
ama testte pozitif çıkmazmıydı olsa... gerçi kan testi daha güvenli. ben bi kaç gün daha bekleyip dediğini yapayım canım. zaten bi dr. gidesim var kesin sonuçla giderim.
canım ben şimdi banyoyu halletmeye gidiyom.
döcem yine

Tamam canım kolay gelsin

enerji patlaması yaşıyomm o kadar temizlık yaptım ı ıhh
kendime iş aranıyom hanginize geleyim temizliğee
neyse ben bu hızla yemeği de yapayım. hepiciğiniz öpüyommm. iyi hafta sonları kızlarrr

Son düzenleme:
Biz gidelim o zaman kız bak zati hormonlar tavan yapmışağlarım hemen :)

Siz bu satırları yazarken ben uyumuşum hey o test yanılmasın yeğen varsa kız çok yormasaydın kendini benimde temizlik yapacagim var ama kocam yerimden kaldırmıyor :)

enerji patlaması yaşıyomm o kadar temizlık yaptım ı ıhh
kendime iş aranıyom hanginize geleyim temizliğee
neyse ben bu hızla yemeği de yapayım. hepiciğiniz öpüyommm. iyi hafta sonları kızlarrr

gel canım gel bize gel burdan da memleketine bi uğrarsın. ne yedin de bu kadar enerjiksin reçelcimm söyle de biz de enerjiklenelim :)

Siz bu satırları yazarken ben uyumuşum hey o test yanılmasın yeğen varsa kız çok yormasaydın kendini benimde temizlik yapacagim var ama kocam yerimden kaldırmıyor :)

Ben uyudum uyandım çok ters bir zamanda uyudum ama bastırmıştı iyice uykum. Kız deli misin sen ne temizliği yat yattığın yerde dün kan testi yaptıran bendim sankii

Kız olmucak zamanlarda geliyor o uyku ya tatlı tatlı ya misafirler gitti daha doğru dürüst birşey yapamadım kadını çağıracağım artık

Son düzenleme:
Canım testi yapalım dedi doktor bende yaptırmasak olmaz mı filan demedim maksat bebeği görmek :) Allah korusun bir sorun olursa da aldırmayız tabiki ama yaptırcam testi.

Valla canım ben de aynı fikirdeyim. Aldırmayı düşünmüyorum Allahın izniyle. Allah korusun o tür şeylerden tabi. Ama 2liyi yaptırıp 3 lüyü yaptırmayacağım. Niyetim bu. Para tuzağı bu testler daha riskli çıkıp da sakat bebek doğurana hiç rastlamadım. Ne buradaki 2 li tarama topiklerde ne de gerçek hayatta. Allah inşallah hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder hepimizin. Ense kalınlığı normal çıktıktan sonra bu testler de iyi çıkıyormuş.

Progestan hakkında endişeleri olan arkadaşlar için söylüyorum. Şu yaşıma kadar kullandığım en ağır ilaç. Aldıktan yarım saat sonra görme bozukluğu tansiyon düşüklüğü ve şiddetli bulantı yaşıyorum. 3-4 saat etkisi sürüyor. Ama benim bünyemle alakalı bir durum bu. Fakat normaldede ağır bir ilaç. O yüzden doktorum fitil olarak kullanmamı tavsiye etti. Hem o şekilde daha etkiliymiş. Rahime daha yakın olduğu için. İki gündür o şekilde kullanıyorum. Kahverengi akıntı baya açıldı. Düşük önleyici diye geçiyor ama eğer bebeğin düşeceği varsa progestan sadece bunu geciktiriyor. Bendiğer hamileliklerimde de hep lekelenme yaşadım. Bu hapı kullandım. Şifa Allahtan tedbir bizden. Umarım aydınlatabilmişimdir:))

Benim şuan hic bir kanamam yada kahverengi akıntim olmadı henüz pazartesi doktoruma tekrar sorucam bende o tarz şeyler yapmadı ama şişlik yaptı sanırım çok gerginim karnım yani

Amin ablacım en kısa zamanda inşallah bende biraz önce seni yani sizi tek tek kim kim diye ailem oldunuz artık

aynen öyle canım bende birgün sizlerle
konuşmıyım yada sizden haber almıyım
canım sıkılıyo iyiki varsınız seviyorum sizi
ama bebişlerinizi biraz daha fazla kıskanmak yok

aynen öyle canım bende birgün sizlerle
konuşmıyım yada sizden haber almıyım
canım sıkılıyo iyiki varsınız seviyorum sizi
ama bebişlerinizi biraz daha fazla kıskanmak yok

Aynen gelmeyen kizceyi merak ediyoruz heralde yeğenleri çok seveceksin bal onlar bal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…