- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.701
kısss fuli ben de sana benzicem galiba. akıntı dışında daha bi şeyim yok ne karın ağrısı ne ateş basması. bakalımm. menopozlulara dönmeyelim. bi sıcak bi soğukbebeğim hayırlısı olsun ama üzülme senin için martta bir şans daha var bunuda silkeleterek dene bak iremiom da hamile işe yarıyo işte ümitsizliğe kapılmak yok kapılıcak olsak ben kendimi atım şuan 5. Kattan aşağıKız benim ikinci ay geliyo ses yok akşamları öyle sıkıyoki beni bu ateş dün akşam patladım neredeyse sıkıntı yapıo hava değişimi olsun die bi kaç saat sonra yola çıkıp bandırmaya gidicez biraz evden uzak durim belki iyi gelir
tazeee anaaaa napıyon kısss. uyu bebişim uyu sonra arasın bugünlerii..fulimmm, serommm tatlışlarımmmbeni heyecan uyutmuyoooo
hakkında hayırlısı olsun tatlımm, ama kırmızı gelmeden ümidini kaybetme, yumurtanın çatladığı güne emin misin sen, ben eminim ve ona göre 11. gün test yaptım ve negatifti umutsuz olmamı garantileyen şeylerden biriydi ama geldi , inşallah sende tez vakitte göreceksinn dualarımdasınızzz......................
sağol ablam benim tez vakitte bekleyen bütün arkadaşlarım katlanan değerler görür inşallah , tabi bende
bozma kuzum onlar senin ilk yaşadığından dolayı temkinli davranıyolar, senin heyecanını ve gazını almaya çalışıyolar. allahın izniyle sağlıkla tamalayacaksın hamişliğini...anamla kız kardeşime dedim ikiside dur heyecanlanma hemen bekle az dediler azıcıktan biraz fazla moralim bozuldu
oyyy yirim kıs ben senin 8 mm keseni..Kızlar ben bir kese gördüm bu sabah hemde 8 mm
tugbam bebeğimm senin kız benimoğlandan küçük olsun daha iyi sen marta hazırlan bence bebeğimmmm
bacımmmnereye gidiyonn. yalnız deilsin bak biz varız daha.selam kızlar..
bakıyorum da burası "hamilelik müjdesi bekleyenler" yerine "yeni hamişler" topiği olmuş. herkesin altında hamilelik takvimi var
Başlığı değiştirin bari kardeşim
ya da ben kendime yine hamile olamadım topiği bulayım
ayvareçeli tubişim hoşgeldinnn nasılsın??
iyyim didemcim sen napıyosunn.
sayfaları okuya okuya geldim sora da sırayla laf yetiştirdim size
Hoşgeldin canım.. Hırsını evden çıkarmışsın ohh ne güzel dip köşe temizlik ellerine sağlık :)
Kimsecikler yokk yaa herkes sabahtan kaynattı gitti in cin top oynuyor bende evde yalnızım canım sıkıldı
Senin bugün yarın da gelmezse kırmızı pazartesi bi kan testi yaptır canım negatif çıkarsa doktora gidersin geciktim diye
ha haa daha tam bitmedi didemcim daha banyoya fırça atcam
ama testte pozitif çıkmazmıydı olsa... gerçi kan testi daha güvenli. ben bi kaç gün daha bekleyip dediğini yapayım canım. zaten bi dr. gidesim varkesin sonuçla giderim.
canım ben şimdi banyoyu halletmeye gidiyom.
döcem yine
Biz gidelim o zaman kız bak zati hormonlar tavan yapmışağlarım hemen :)selam kızlar..
bakıyorum da burası "hamilelik müjdesi bekleyenler" yerine "yeni hamişler" topiği olmuş. herkesin altında hamilelik takvimi var
Başlığı değiştirin bari kardeşim
ya da ben kendime yine hamile olamadım topiği bulayım
anaaaaammm çenesi düşükler sizi... topiğin adı bence çenesi düşükler topiği olmalı . diyene bakın
tüm hırsımı evden çıkardım bugün dip temel giriştim valla.
benm de hala kırmızılar yok. aynı akıntı devam lekeleme de yok.
kısss fuli ben de sana benzicem galiba. akıntı dışında daha bi şeyim yok ne karın ağrısı ne ateş basması. bakalımm. menopozlulara dönmeyelim. bi sıcak bi soğukdr. da aramadım arasam ne dicem
tazeee anaaaa napıyon kısss. uyu bebişim uyu sonra arasın bugünlerii..
canım yumurtladım sanıyorum.14 ve 15 şubatta acayip kasık ağrısı çektim ve yumurtlama akıntım oldu. bugün yumurtlamadan sonraki 16. günüm canımm. olsa çıkardı diyom ama. dediğin gibi kırmızılarım gelmeden hiç bir şey belli olmayacak. ben gelse de gelmese de dr. gidicem zaten bu ay. yapılacak olan varsa yapılsın. beklemeyim artık.
canım dualarınızdan eksik etmeyin beni. alimallah dünürsüz kalırsınız valla diyim sizeeee
bozma kuzum onlar senin ilk yaşadığından dolayı temkinli davranıyolar, senin heyecanını ve gazını almaya çalışıyolar. allahın izniyle sağlıkla tamalayacaksın hamişliğini...
oyyy yirim kıs ben senin 8 mm keseni..
fatmam hamişlik takvimin de çok yakışmış bebeğim
allah seni ne diyim güldürdün kıs beni valla bi regl olsam marta bi BAT daha sıkıştırırım ama daha gelen yok
bacımmmnereye gidiyonn. yalnız deilsin bak biz varız daha.
biz hamişlerin başının etini yicez ya şugün BAt ay geldi ay gelmedi diye. onlar da bizi yicek ay midem bulanıyo ay karnım ağrıyo diye...
kör topal sağır birbirimizi ağırlıyycaz canım. demek bizim bebişlerin geleceği yokmuş henüz ama tıpta çare tükenmez. er ya da geç(tabe çok geç olmasın) gelcek bizimkilerde. sıkma canını.
bak ben bugün - gördüm ama maşallahhh evin de topiğinde tozunu attırıyom.
enerji patlaması yaşıyommo kadar temizlık yaptım ı ıhh
kendime iş aranıyom hanginize geleyim temizliğee
neyse ben bu hızla yemeği de yapayım. hepiciğiniz öpüyommm. iyi hafta sonları kızlarrr
Siz bu satırları yazarken ben uyumuşum hey o test yanılmasın yeğen varsa kız çok yormasaydın kendini benimde temizlik yapacagim var ama kocam yerimden kaldırmıyor :)
gel canım gel bize gel burdan da memleketine bi uğrarsın. ne yedin de bu kadar enerjiksin reçelcimm söyle de biz de enerjiklenelim :)
Ben uyudum uyandım çok ters bir zamanda uyudum ama bastırmıştı iyice uykum. Kız deli misin sen ne temizliği yat yattığın yerde dün kan testi yaptıran bendim sankii
Kız olmucak zamanlarda geliyor o uyku ya tatlı tatlı ya misafirler gitti daha doğru dürüst birşey yapamadım kadını çağıracağım artık
Canım testi yapalım dedi doktor bende yaptırmasak olmaz mı filan demedim maksat bebeği görmek :) Allah korusun bir sorun olursa da aldırmayız tabiki ama yaptırcam testi.
temizlik için mi kadın çağıracaksın ccanım?
Kızlar ben bir kese gördüm bu sabah hemde 8 mm
Progestan hakkında endişeleri olan arkadaşlar için söylüyorum. Şu yaşıma kadar kullandığım en ağır ilaç. Aldıktan yarım saat sonra görme bozukluğu tansiyon düşüklüğü ve şiddetli bulantı yaşıyorum. 3-4 saat etkisi sürüyor. Ama benim bünyemle alakalı bir durum bu. Fakat normaldede ağır bir ilaç. O yüzden doktorum fitil olarak kullanmamı tavsiye etti. Hem o şekilde daha etkiliymiş. Rahime daha yakın olduğu için. İki gündür o şekilde kullanıyorum. Kahverengi akıntı baya açıldı. Düşük önleyici diye geçiyor ama eğer bebeğin düşeceği varsa progestan sadece bunu geciktiriyor. Bendiğer hamileliklerimde de hep lekelenme yaşadım. Bu hapı kullandım. Şifa Allahtan tedbir bizden. Umarım aydınlatabilmişimdir:))
Amin ablacım en kısa zamanda inşallah bende biraz önce seni yani sizi tek tek kim kim diye ailem oldunuz artıkbitanem senin adına çok sevindim bitanem
bak ne güzel keseyide gördün
ayrıca hamilelik takvimin çok yakışmış
darısı bizlerin başına inşallah
Amin ablacım en kısa zamanda inşallah bende biraz önce seni yani sizi tek tek kim kim diye ailem oldunuz artık
aynen öyle canım bende birgün sizlerle
konuşmıyım yada sizden haber almıyım
canım sıkılıyo iyiki varsınız seviyorum sizi
ama bebişlerinizi biraz daha fazla kıskanmak yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?