Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Benim şuan hic bir kanamam yada kahverengi akıntim olmadı henüz pazartesi doktoruma tekrar sorucam bende o tarz şeyler yapmadı ama şişlik yaptı sanırım çok gerginim karnım yani

Aman yapmasın da. Ama halsizlik bulantı da onun marifeti. Gerçi bebek için çekmeye değer. Ama sana ağrın var diye vermesine şaşırdım. Ağrı normal bir şey çünkü. Rahim büyüyor. Organlar yavaş yavalş sırta doğru yürüyor kolay mı. Benim kahverengilerim 9, haftama girerken başladı canım. Ama bana göre normal bir durum çünkü iki çocuğumda da aynısını yaşadım. Olursa da korkma sakın. Yeterki kırmızı olmasın. Kap atışını da duydun mu tastamam rahat edersin canım.

Ablam doktorda bu ağrılar normal olabilir ama biz en kötüsünü düşünelim dedi şimdilik içiyorum pazartesi gerçek doktoruma sorucam bugün gittiğim acilen gitmiş gibi olduk

canım ikinci hamileliğim ama ilki düşüktü, ilkinde kasık batması , sık wc ye çıkma iştahım açıldı ve cinsel istek vardı şimdikinde değerim ilkine göre çok yüksek ama hiç bir belirtim yok azıcık göğüslerim şiş ve damarlı ama çok az belirtim olmadığı için garibim ama ilkine benzemediği ve değerim için garip bir şekilde umutluyummm .........

reçelim ya bir gün gecikmeyleeee kendini niye o kadar yoruyosun sana ne diyorum bende test yaptım çıkmamıştı ama varmışşşş , çok kızdım sanaaa

İrem benim geçen ay ki düşükte cinsel isteğim çoktu eltime sordum onun ilk ayında yokmuş benimde bu ay hic istedğim yok hatta kocam bazen kokuyor gibi geliyor :)
Normal olan bu heralde sen böyle yazınca aklima geldi

Son düzenleme:

Başkası yazsa hamilelikten hamileliğe fark var deriz de iş kendime gelince diğeriyle karşılaştırıyorum ama benzememesi hoşuma gidiyo

teyzeler biz yine uykusuzuz, ve ateşimiz yüksek terleyip soğuduğumuzdan mı yoksa büyüyoruz ondan mı bilememekle birlikte gecenin 4 ünde ilk çıkarışımızı yaptık , psikolojik bile olabilir diye düşünüyoruz açıkçası ama kalkmışken namaz kılıp kuran okuduk ve bütün arkadaşlarımızın tez vakitte gelsin diye , hamiş teyzelerimiz hayırlı doğumları olsun diye ve doğmuş olan abla ve abilerimiz hayırlı evlat olsun diye aklımıza gelen bütün isimlere isim isim sonrasınada toplucaaaa dua ettikkk ( biran önce gelsin kardeşlerrrr )

Allah razı olsun bebeğim ben daha hic çıkarmadım sanırım daha kolay geçiyor benim ilk haftalar

bende çok mutlu oldum seni gördüm yoktun bayadır dinleniyo diyodu kızlar umarım çok çok daha iyisindir şimdi,valla gerçekten berbat bir durum ama mecbur çekiyorum seçeneğim yok ama senin sürekli böyle geçmesi daha kötüymüş yaa senin daha zor valla allah sabır versin dediğin gibi sağlıklı olsunlarda çekeriz biz ağrıyı sızıyı,ama şimdi ben bişe dicem bende hiç gaz yok ki şükür kabızlık sıkıntım yok hergün düzenli çıkarım wcye buna rağmen yine gazda oluyosa ilginç valla ama benim karnım sert duruyo ne kadar normal bilmiyorum zatenvarolan göbeğim vardı şimdi birde sertleşti görsen 3 aya doğuma gidecek dersin aynaya bakmak istemiyorum :)))) tüm iyi dileklerin için saol canım benim inş tüm gebeşler sağlıkla alcaz bebeişleri kucağımıza allahım göstercek o günleri de :))) sen dinlen iyi bak kendinede bebişede :))

canım öncelikle allah gönlüne göre versin dilerim en kısa zamanda bebişine kavuşursun sende,benim kasık ağrılarım daha 1 haftadır biraz hafifledi ilk başlarda vardı hatta yatakta sağa sola yatamıyodum ağrı başlıyodu bi süre sonra yani bildiğin adet ağrısı hamile olduğumu bilmesem adet olcam geliyo kırmızılar derdim doktor dikkatli ol vs dedi dinlendim şimdi fazla yok,adet gününün geçmesini bekle canım umarım beklediğin haberi alırsın.

kızlar methabalar uzun br süredir yoktum eşim rahatsizlandı biraz onunla ilgileniyordum şimdi daha iyi 20 gün raporlu beli tutuldugu için bu arada bende doktora gittim yine bebiş yok tabiki. bütün tahlillerimide götürmüştüm sonuçlar cok iyi dedi madem bu kadar isteklisiniz klomen başlayalım dedi. önce tarlusal verdi adet olmam için adetin 5. günü klomene başlıcam allahım hayırlısını nasip etsin..

yeni hamiş arkadaşlar varmiş herpicinize hayırlı olsun. Allah sag sağlım kucagınıza almayı nasip etsin öpüyorum herpinizi fırsat ubldukca gelicem kendinize dikkat edin

Biz gidelim o zaman kız bak zati hormonlar tavan yapmışağlarım hemen :)

Burada hamilelik bulaşıcı canım o yüzden kendine başka topik aramana gerek yok. Yakında herkes hamiş kalınca topik açarız :)

cnm rahat ol yalnız değilsin

cvplarınızı yeni okuyabildim
burdan bana destek veren tüm hamiş kalamayan bacılarıma selam söylüyorum

gülcanim bizi bu kadr habersiz bırakma özlüyoruz inşallah iyi olur tedavin bu arada kocanada caksir yedir baya etkisi oluyor
Dualarin icin teşekkrüler darısı başına

gülcanim bizi bu kadr habersiz bırakma özlüyoruz inşallah iyi olur tedavin bu arada kocanada caksir yedir baya etkisi oluyor
Dualarin icin teşekkrüler darısı başına
sağol kuzucum Allahım hayırlı zamanda vericek buna inancım tam.. senin bebişin ikiz olma ihtimali varmış mı degerin baya yüksek cıkmış maşallah

her ay sevinelim diye sıra sıra oluyor bebekler dualarındasınız canlarım

sağol cnm

şimdi öncelikli dileğim zamanında adet olmak. Adetin 2.günü doktora gideceğim iğneye başlayacağız.İnşallah Allahım yardım eder de iğneden sonra alırız müjdeli haberi

Sana katılıyorum Aynur abla bende daha hiç duymadım o testlerde riskli çıkıp da sakat doğuranı Allah kimseyi öyle bir şeyle imtihan etmesin. Ense kalınlığını da öğrenelim de bir içimiz rahatlasın en azından. Fiayatları da ne kadar hiç bilmiyorum umarım çok pahalı değildir :S

Hava çok güzel ama ben evde oturuyorum hatta yatıyorum bebiş şimdiden beni eve bağladı

Otur otur iyidir :) Bugün doktora gideceksin sanırım orda güzel haberleri al da sonra rahatlarsın kendini yormadan dışarı da çıkarsın artık.

Merhabaa cipcilekk eşine geçmiş olsun. Klomen tedavin de inşallah olumlu sonuç verir canım bir sonraki ay sen ver müjdeyi bizlere inşallah

sağol cnm

şimdi öncelikli dileğim zamanında adet olmak. Adetin 2.günü doktora gideceğim iğneye başlayacağız.İnşallah Allahım yardım eder de iğneden sonra alırız müjdeli haberi

diarcım senin içinn de iğnelerin inşallah olumlu sonuç verir canım.

Kızlar hepinize günaydınnn bugün açılışı ben yapıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…