- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.721
Benim şuan hic bir kanamam yada kahverengi akıntim olmadı henüz pazartesi doktoruma tekrar sorucam bende o tarz şeyler yapmadı ama şişlik yaptı sanırım çok gerginim karnım yani
Aman yapmasın da. Ama halsizlik bulantı da onun marifeti. Gerçi bebek için çekmeye değer. Ama sana ağrın var diye vermesine şaşırdım. Ağrı normal bir şey çünkü. Rahim büyüyor. Organlar yavaş yavalş sırta doğru yürüyor kolay mı. Benim kahverengilerim 9, haftama girerken başladı canım. Ama bana göre normal bir durum çünkü iki çocuğumda da aynısını yaşadım. Olursa da korkma sakın. Yeterki kırmızı olmasın. Kap atışını da duydun mu tastamam rahat edersin canım.
canım ikinci hamileliğim ama ilki düşüktü, ilkinde kasık batması , sık wc ye çıkma iştahım açıldı ve cinsel istek vardıİrem neva tebrik ederm hayırlı olsun bebeğin --------------- merhaba arkadaslar selam herkese iremin ikinci bebegimiydi kasık ağrısı falan oldumu kızlar ya roseissssss seninde kasık ağrıların olmuştu öyle oldu sonunda müjdeyi aldın benimde ağrılarım var umarım bende alırım mujdeyi
İrem benim geçen ay ki düşükte cinsel isteğim çoktu eltime sordum onun ilk ayında yokmuş benimde bu ay hic istedğim yok hatta kocam bazen kokuyor gibi geliyor :)canım ikinci hamileliğim ama ilki düşüktü, ilkinde kasık batması , sık wc ye çıkma iştahım açıldı ve cinsel istek vardışimdikinde değerim ilkine göre çok yüksek ama hiç bir belirtim yok azıcık göğüslerim şiş ve damarlı ama çok az belirtim olmadığı için garibim ama ilkine benzemediği ve değerim için garip bir şekilde umutluyummm .........
reçelim ya bir gün gecikmeyleeee kendini niye o kadar yoruyosun sana ne diyorum bende test yaptım çıkmamıştı ama varmışşşş , çok kızdım sanaaa
İrem benim geçen ay ki düşükte cinsel isteğim çoktu eltime sordum onun ilk ayında yokmuş benimde bu ay hic istedğim yok hatta kocam bazen kokuyor gibi geliyor :)
Normal olan bu heralde sen böyle yazınca aklima geldi
teyzeler biz yine uykusuzuz, ve ateşimiz yüksek terleyip soğuduğumuzdan mı yoksa büyüyoruz ondan mı bilememekle birlikte gecenin 4 ünde ilk çıkarışımızı yaptık , psikolojik bile olabilir diye düşünüyoruz açıkçasıama kalkmışken namaz kılıp kuran okuduk ve bütün arkadaşlarımızın tez vakitte gelsin diye , hamiş teyzelerimiz hayırlı doğumları olsun diye ve doğmuş olan abla ve abilerimiz hayırlı evlat olsun diye aklımıza gelen bütün isimlere isim isim sonrasınada toplucaaaa dua ettikkk ( biran önce gelsin kardeşlerrrr )
Canım seni gördüğüme sevindim. Aynı şikayetler bende hala var:)Ama benim hamileliklerim 9 ay böyle geçiyor. İnşallah şu bir ayı da atlatırsan şikayetlerin azalır. Bebekte sorun yok ya, sen buna sevin. Ağrı sızı bulantı çekilir yoksa. Göbek çıkma işine gelince rahmimiz daha yeni yeni tenis topu kadar olmuş. Bebekler milimle ölçülüyor. Göbeğin bebekten dolayı çıkması mümkün değil. Çıkan şey gaz şişi. Şimdi beni görseniz 5 aylık sanırsınız:)) 4 aydan sonra çıplak, 5 aydan sonra giyinik belli olur karnımız. Tabi bu genel. Kimi kadınlar ilk üç ayda kilo verir kimi alır. Biraz da buna bağlı. Kalp atışlarını duymana sevindim. İnşallah böyle sağlıkla sıhhatle ilerler bebeğini kucağına alırsın inşallah tatlım. Çok kımetliler zira zorla yaptık onları:)))
İrem neva tebrik ederm hayırlı olsun bebeğin --------------- merhaba arkadaslar selam herkese iremin ikinci bebegimiydi kasık ağrısı falan oldumu kızlar ya roseissssss seninde kasık ağrıların olmuştu öyle oldu sonunda müjdeyi aldın benimde ağrılarım var umarım bende alırım mujdeyi
Biz gidelim o zaman kız bak zati hormonlar tavan yapmışağlarım hemen :)
anaaaaammm çenesi düşükler sizi... topiğin adı bence çenesi düşükler topiği olmalı . diyene bakın
bacımmmnereye gidiyonn. yalnız deilsin bak biz varız daha.
biz hamişlerin başının etini yicez ya şugün BAt ay geldi ay gelmedi diye. onlar da bizi yicek ay midem bulanıyo ay karnım ağrıyo diye...
kör topal sağır birbirimizi ağırlıyycaz canım. demek bizim bebişlerin geleceği yokmuş henüz ama tıpta çare tükenmez. er ya da geç(tabe çok geç olmasın) gelcek bizimkilerde. sıkma canını.
bak ben bugün - gördüm ama maşallahhh evin de topiğinde tozunu attırıyom.
Burada hamilelik bulaşıcı canım o yüzden kendine başka topik aramana gerek yok. Yakında herkes hamiş kalınca topik açarız :)
cnm rahat ol yalnız değilsin
her ay sevinelim diye sıra sıra oluyor bebekler dualarındasınız canlarımcvplarınızı yeni okuyabildim
burdan bana destek veren tüm hamiş kalamayan bacılarıma selam söylüyorum
gülcanim bizi bu kadr habersiz bırakma özlüyoruz inşallah iyi olur tedavin bu arada kocanada caksir yedir baya etkisi oluyorkızlar methabalar uzun br süredir yoktum eşim rahatsizlandı biraz onunla ilgileniyordum şimdi daha iyi 20 gün raporlu beli tutuldugu için bu arada bende doktora gittim yine bebiş yok tabiki. bütün tahlillerimide götürmüştüm sonuçlar cok iyi dedi madem bu kadar isteklisiniz klomen başlayalım dedi. önce tarlusal verdi adet olmam için adetin 5. günü klomene başlıcam allahım hayırlısını nasip etsin..
yeni hamiş arkadaşlar varmiş herpicinize hayırlı olsun. Allah sag sağlım kucagınıza almayı nasip etsin öpüyorum herpinizi fırsat ubldukca gelicem kendinize dikkat edin
sağol kuzucum Allahım hayırlı zamanda vericek buna inancım tam.. senin bebişin ikiz olma ihtimali varmış mı degerin baya yüksek cıkmış maşallahgülcanim bizi bu kadr habersiz bırakma özlüyoruz inşallah iyi olur tedavin bu arada kocanada caksir yedir baya etkisi oluyor
Dualarin icin teşekkrüler darısı başına
her ay sevinelim diye sıra sıra oluyor bebekler dualarındasınız canlarım
sağol kuzucum Allahım hayırlı zamanda vericek buna inancım tam.. senin bebişin ikiz olma ihtimali varmış mı degerin baya yüksek cıkmış maşallah
sağol cnm
şimdi öncelikli dileğim zamanında adet olmak. Adetin 2.günü doktora gideceğim iğneye başlayacağız.İnşallah Allahım yardım eder de iğneden sonra alırız müjdeli haberi
Valla canım ben de aynı fikirdeyim. Aldırmayı düşünmüyorum Allahın izniyle. Allah korusun o tür şeylerden tabi. Ama 2liyi yaptırıp 3 lüyü yaptırmayacağım. Niyetim bu. Para tuzağı bu testler daha riskli çıkıp da sakat bebek doğurana hiç rastlamadım. Ne buradaki 2 li tarama topiklerde ne de gerçek hayatta. Allah inşallah hayırlı sonuçlar almamızı nasip eder hepimizin. Ense kalınlığı normal çıktıktan sonra bu testler de iyi çıkıyormuş.
Hava çok güzel ama ben evde oturuyorum hatta yatıyorum bebiş şimdiden beni eve bağladı
kızlar methabalar uzun br süredir yoktum eşim rahatsizlandı biraz onunla ilgileniyordum şimdi daha iyi 20 gün raporlu beli tutuldugu için bu arada bende doktora gittim yine bebiş yok tabiki. bütün tahlillerimide götürmüştüm sonuçlar cok iyi dedi madem bu kadar isteklisiniz klomen başlayalım dedi. önce tarlusal verdi adet olmam için adetin 5. günü klomene başlıcam allahım hayırlısını nasip etsin..
yeni hamiş arkadaşlar varmiş herpicinize hayırlı olsun. Allah sag sağlım kucagınıza almayı nasip etsin öpüyorum herpinizi fırsat ubldukca gelicem kendinize dikkat edin
sağol cnm
şimdi öncelikli dileğim zamanında adet olmak. Adetin 2.günü doktora gideceğim iğneye başlayacağız.İnşallah Allahım yardım eder de iğneden sonra alırız müjdeli haberi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?