- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.741
gunaydin hatunlar, nasilsiniz? haftasonunuz nasil gecti?
Günaydın mervişşş sen benden hızlı çıkmışsıngüzeldi haftasonu hemencik geçiverdii senin nasldıı?
gunaydin didosserkenciyiz bugun, gec kalkinca yetisemiyorum konusmalara,is de yapamiyorum. erken kalkayim dedimm. superdi haftasonu. dedigin gibi keske bitmeseydi hic. hava burda cok guzeldi tam bahar havasi vardi.
erken kalkan yol alır diye boşa dememişler canım. benimde bir yatasım var bir yatasım var ama yemek yiyip yatınca çok rahatsız oluyorum oyüzden attım kendimi internete
Hava burda da çok güzeldi temizlik yapasım gelmişti ama maleseff.. pazar günü eşimle birlikte yaptık ben yerleri sildim sadece ama o viledaya bastırması bile beni çok yordu ve karnım ağrıdı hemen :18::18::18::18: Daha iş yapacak olgunluğa erişmemişim onu anladım
topikin güzel hatunları nasılsınızz.
bu sabah kalabalık burası...
ben çook yorucu bi hafta sonu geçirdim. cumartesi temizlik, akşamına misafirliğe gittik. pazar akşam misafir vardı, gün yemek ikramlık yapmakla geçti.
bu arada pazar sabaha karşı regl oldum. ama ne olma. öldüm sancıdan ve afedersiniz çıkartmaktan. uykumda inlemişim ağrıdan. sora ağrının etkisiyle da baygın gibi uyumuşum. en son kocamın acile gidelim dediğini hatırlıyorum sonrası yokve kanamam çok fazla.
bugün dr. arıcam. meşhur 3. gün için randevu alıcam ilaca başlıcaz bakalım.
çok bitkinim, işlerden fırsat buldukça uğrucam kızlar...
günaydın kızlar.................
valla ben sizin yerinizde olsam didemcim vururum kafayı yatarım.
kıss deli misin ne temizliği, bi zahmet 3 aycık kirloş kirloş otur evinde
topikin güzel hatunları nasılsınızz.
bu sabah kalabalık burası...
ben çook yorucu bi hafta sonu geçirdim. cumartesi temizlik, akşamına misafirliğe gittik. pazar akşam misafir vardı, gün yemek ikramlık yapmakla geçti.
bu arada pazar sabaha karşı regl oldum. ama ne olma. öldüm sancıdan ve afedersiniz çıkartmaktan. uykumda inlemişim ağrıdan. sora ağrının etkisiyle da baygın gibi uyumuşum. en son kocamın acile gidelim dediğini hatırlıyorum sonrası yokve kanamam çok fazla.
bugün dr. arıcam. meşhur 3. gün için randevu alıcam ilaca başlıcaz bakalım.
çok bitkinim, işlerden fırsat buldukça uğrucam kızlar...
günaydın iremcim sen hala gitmedin mi kan vermeye??
:))
günaydın tubişimmm geçmiş olsun canım. Sen cumartesi o enerji patlamasından sonra hem yoruldun üstüne regl sancısıı off yani seni düşünemiyorum bilee.Dr.unu ara canım umarım uzun bir süre bu regl sancısını çekmezsin gerçekten o ağrıyı çekmemek büyük bir güzellikk
hem az işim var masamda cumadan kalan hemde henüz kimse gelmedi, gelsinler çıkcam inşallah güzel bir artış olmuştur, korkuyorum yaaa hiç bir belirtim yok halaa .............
günaydın kızçelerim bugün ilk gez öğürerek uyandım minik kurbaaa başladı sanırım benle uğraşmaya iremcimm belirtim yok demişsin benim bugüne kadar doğru dürüst bir belirtim yoktu değerimm 10binleri geçmiş olması lazımm şuan da
seninde olur üzme kendiniii bebeğimmm
bu akşam 5te doktor randevumm var tam 6+0 dayım sizce kalp atışını duyarmıyım
antiiii nerlerdesin patroniçeee. nassınnniremimmmm gözünaydın canım cok sevindim rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsinbu mart ayı herkese yarasın inşallaaaahhh
geçmiş olsun tatlım , ve inşallah bu son ayındır kırmızıyı gördüğün ...........
günaydın iremcim sen hala gitmedin mi kan vermeye??
:))
günaydın tubişimmm geçmiş olsun canım. SEn cumartesi o enerji patlamasından sonra hem yoruldun üstüne regl sancısıı off yani seni düşünemiyorum bilee.Dr.unu ara canım umarım uzun bir süre bu regl sancısını çekmezsin gerçekten o ağrıyı çekmemek büyük bir güzellikk
günaydın canım bende üşüttüm sanırım dün geceden beri bulantıdan bas dönmesinden soğuk ter atmaktan fenalık gecircm hadi sen hamişsin bana noliiiiiben kızımda 8.haftada kalp atışlarını duymustum canım sen keseyi görürsn bence ama keske miniğinin pıtlarını pıtlarını da duysan
antiiii nerlerdesin patroniçeee. nassınnn
kızlar teşekkür ederim. umarım bu son kırmızılar olur.mart ayı bebişimi getirir.
biz de eşimin ailesi de sabırsızlanıyoruz artık. ama eşimin annesi daha da sıkboğaz ediyo. dün eşimi sıkıştırıyodu yine telde var mı bi şey var da sölemiyo musunuz, hadi artık diye. eşime dedim hassas dönemdeyim, üzülüyorum sinirleniyorum diye. takma kafanı diyo. tabi şimdiklik sorun ben de görünüyo ilaçları ben kullanıcam sıkıyosa takma.
inanın regl olduğumda çok yıkılmamıştım. bi de nasıl olsa dr.un bu ay için bi çözümü var diye rahattım. ama gene kasıldım
şimdi dr. aradım. yarın saat 8 de çağırdı. ıyyy en korktuğum yine alttan muayene yapaçak...
günaydın kızçelerim bugün ilk gez öğürerek uyandım minik kurbaaa başladı sanırım benle uğraşmaya iremcimm belirtim yok demişsin benim bugüne kadar doğru dürüst bir belirtim yoktu değerimm 10binleri geçmiş olması lazımm şuan da
seninde olur üzme kendiniii bebeğimmm
bu akşam 5te doktor randevumm var tam 6+0 dayım sizce kalp atışını duyarmıyım
kocayla birbirimizi yedik buralarda yokkenama haftasonu gönlümü aldı romantik ayuuu sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?