Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın fıstığım reglin gelmiş gözün aydın bebiş yoksa sağlıklı bir döngü her zaman istediğimiz şeydir. ağır geçmiş geçmiş olsunn
evet evet işte ben o yanıp sönen ışığı görmek istiyorum bugün göbüşüm yağlı diye belki göremeyiz ama umarım görürüzde endişem kalmazz

canım sen ggebelik testini reglden önce mi yapmıştın

teşekkür ederim bacımmm.
ultrasona girerken idrara sıkışık ol, yağ falan farketmiyo o zaman (not:yağlı birisi )

canım sen ggebelik testini reglden önce mi yapmıştın

benim son adet tarihim 21 ocaktı adet derken kimyasalım 21 ocaktı bende bekliyodum 21 şubatta olur en geç yada düzen bozuldu ya ne zaman olur bekiliyodm sonra 4 gün geçti gelmedi kocamda şüphelendi bana test yaptırdı 25 şubattı yani testi yaptığımda

hmmm anladm kuzum belki bende korunmasaydım hemen hamile kalcktım ama ilaç kullandm o yüzden riske atamazdmgerci kocam ceketi atsam hamile kalıosn gibi anlamsız bir espiriyle takılıyo bananasip kısmet ne diyelim

günaydın hatunlaaaar

Günaydın kübraa nasılsınnn??? Batasıcan gelmişşş hadi bakalım belki aşk meyvesi gelir belli mi olur.

FAtmişimm bebişin büyüyo canım hayırlı olsun bulantıların :)

Kalp atışını bence duymazsın yanıp sönen kıpırtıyla ilgili bir yorum yapamayacğaım ben hangi haftada duyduğumu unuttum :S ama sanırım 7+0 da duymuştum canım.

anamm benimkide aşk bebesi oldu demekkii

hmmm anladm kuzum belki bende korunmasaydım hemen hamile kalcktım ama ilaç kullandm o yüzden riske atamazdmgerci kocam ceketi atsam hamile kalıosn gibi anlamsız bir espiriyle takılıyo bananasip kısmet ne diyelim

ilaç aldın ya ii yaptınkuzum ben esprilere çok maruz kaldım bizim kız ceket atınca hamile kalıyorrr diyee

günaydn canım valla üşüttüm sanırım soğuk terleme olayı var fenalık gecircm vallaayarın bakalım görücz ne olck pek umudum yok ama

böle diyenden kormak lazım valla.irem de öle diyodu cacık salata olmaz kocamın beli sakat diye.. he he hadi bi aşk meyvesi de senden alalım

ayy heyecandan geliyor zaten o idrar ama ben hemen tuvalete gidiyorum alttan bakarsa diyee

sen tut, doktora idrara sıkışık geldim karından diye de. olmadı boşaltır gelirsin yine

anamm benimkide aşk bebesi oldu demekkii

ilaç aldın ya ii yaptınkuzum ben esprilere çok maruz kaldım bizim kız ceket atınca hamile kalıyorrr diyee

anacım hamile kalamasam bir dert hemen hamile kalsam dalga konusu oluom erkek milleti işte işi gırgıra vuruyo hemen

geçmiş olsun canım mart ayı miyavlama ayı dedinizz ona göre eğer kırmızıların gelirse iyileş bir an önce

canım bilmem artık eger önümüzdeki ay hamiş olursam regl dönemim muhtemel olarak eşimin doğumgününe denk gelck o zaman ona güzel haberi vermeyi cok isterimtabiki gönül bu ay gebelik haberini almaktan yana

En son gelmemişti gelsin diye 4 gözle bekliyordu ama bakalım topiğe gelince öğreneceğiz gelmiş mi gelmemiş mi

insan adet olmanın degerini olamayınca iyi anlıyor rabbim nasıl güzel bir düzen vermiş vücutlarımızane bir eksik ne bir fazla hersey tastamam yerli yerinde çok şükür Allahımaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…