- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.761
benimki süt dökmüş kedi gibi ben zaten üzgünüm diye ses çıkarmıyo hiç. teselli ile meşgul beni.
ben de çok bitkinim canım. sümsük sümsük iş yapıyom.
minik kuuubağğğ minik kuuğğbaaa
günaydınn şekerr.
canım benim doktor 7. haftadan sonra dinletiyo.ultrasonla çok ısı yüklemesi olduğu için 7 haftadan küçüklerde sadece ekranda yanıp sönen ışık gibi gösteriyomuş ama dinletmiyomuş. inşallahh sen pıt pıtları görürsün, ekrandan göz kırpar sana
günaydın fıstığım reglin gelmiş gözün aydın bebiş yoksa sağlıklı bir döngü her zaman istediğimiz şeydir. ağır geçmiş geçmiş olsunn
evet evet işte ben o yanıp sönen ışığı görmek istiyorum bugün göbüşüm yağlı diye belki göremeyiz ama umarım görürüzde endişem kalmazz
günaydın fıstığım reglin gelmiş gözün aydın bebiş yoksa sağlıklı bir döngü her zaman istediğimiz şeydir. ağır geçmiş geçmiş olsunn
evet evet işte ben o yanıp sönen ışığı görmek istiyorum bugün göbüşüm yağlı diye belki göremeyiz ama umarım görürüzde endişem kalmazz
canım sen ggebelik testini reglden önce mi yapmıştın
canım sen ggebelik testini reglden önce mi yapmıştın
sen yarını bekleme bugün yap kübracım sen de biz de rahatlayalım
benim son adet tarihim 21 ocaktı adet derken kimyasalım 21 ocaktı bende bekliyodum 21 şubatta olur en geç yada düzen bozuldu ya ne zaman olur bekiliyodm sonra 4 gün geçti gelmedi kocamda şüphelendi bana test yaptırdı 25 şubattı yani testi yaptığımda
teşekkür ederim bacımmm.
ultrasona girerken idrara sıkışık ol, yağ falan farketmiyo o zaman (not:yağlı birisi)
günaydın hatunlaaaar
günaydın kızçelerim bugün ilk gez öğürerek uyandım minik kurbaaa başladı sanırım benle uğraşmaya iremcimm belirtim yok demişsin benim bugüne kadar doğru dürüst bir belirtim yoktu değerimm 10binleri geçmiş olması lazımm şuan da
seninde olur üzme kendiniii bebeğimmm
bu akşam 5te doktor randevumm var tam 6+0 dayım sizce kalp atışını duyarmıyım
bizden bu ay bi cacık olmaz kusumartık önümüzeki maclara bakıcz Allahın takdiri tabiki belkide bebişde olabilir göbüşümde hersey mümkün hamişsem de büyük olasılıkla 14 şubatın meyvesi oliiiiciiik
hmmm anladm kuzum belki bende korunmasaydım hemen hamile kalcktım ama ilaç kullandm o yüzden riske atamazdmgerci kocam ceketi atsam hamile kalıosn gibi anlamsız bir espiriyle takılıyo bana nasip kısmet ne diyelim
Günaydın kübraa nasılsınnn??? Batasıcan gelmişşş hadi bakalım belki aşk meyvesi gelir belli mi olur.
FAtmişimm bebişin büyüyo canım hayırlı olsun bulantıların :)
Kalp atışını bence duymazsın yanıp sönen kıpırtıyla ilgili bir yorum yapamayacğaım ben hangi haftada duyduğumu unuttum :S ama sanırım 7+0 da duymuştum canım.
ayy heyecandan geliyor zaten o idrar ama ben hemen tuvalete gidiyorum alttan bakarsa diyee
böle diyenden kormak lazım valla.irem de öle diyodu cacık salata olmaz kocamın beli sakat diye.. he he hadi bi aşk meyvesi de senden alalımbizden bu ay bi cacık olmaz kusumartık önümüzeki maclara bakıcz Allahın takdiri tabiki belkide bebişde olabilir göbüşümde hersey mümkün hamişsem de büyük olasılıkla 14 şubatın meyvesi oliiiiciiik
ayy heyecandan geliyor zaten o idrar ama ben hemen tuvalete gidiyorum alttan bakarsa diyee
günaydn canım valla üşüttüm sanırım soğuk terleme olayı var fenalık gecircm vallaayarın bakalım görücz ne olck pek umudum yok ama
anamm benimkide aşk bebesi oldu demekkii
ilaç aldın ya ii yaptınkuzum ben esprilere çok maruz kaldım bizim kız ceket atınca hamile kalıyorrr diyee
böle diyenden kormak lazım valla.irem de öle diyodu cacık salata olmaz kocamın beli sakat diye.. he he hadi bi aşk meyvesi de senden alalım
sen tut, doktora idrara sıkışık geldim karından diye de. olmadı boşaltır gelirsin yine
geçmiş olsun canım mart ayı miyavlama ayı dedinizz ona göre eğer kırmızıların gelirse iyileş bir an önce
kızlar fulyamın kırmızıları geldi mi ben o kısmı kacırdım daolsa bitsede yeniden calısmaya baslasalar
En son gelmemişti gelsin diye 4 gözle bekliyordu ama bakalım topiğe gelince öğreneceğiz gelmiş mi gelmemiş mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?