Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

insan adet olmanın degerini olamayınca iyi anlıyor rabbim nasıl güzel bir düzen vermiş vücutlarımızane bir eksik ne bir fazla hersey tastamam yerli yerinde çok şükür Allahımaaa

evet canım gerçekten öyle.

Kızlar işbaşı yaptılar heralde yaa baksna koptular sohbetten

bende ara ara yogunlasınca sohbetten kopuyorum gelirler birazdan canım senin daha cinsiyet belli değil mi gerci erken ama bazen ggösterio bebişler erkenden

Bebişimin cinsiyet belli değil henüz sen benim alttaki haftaya bakma o ileriden gidiyor. Bu haftasonu kontrolüm var belki gösterir bebişim merakla bekliyoruz

Bebişimin cinsiyet belli değil henüz sen benim alttaki haftaya bakma o ileriden gidiyor. Bu haftasonu kontrolüm var belki gösterir bebişim merakla bekliyoruz

yaklasık 5 aylık hamileliğime kadar doktorumuz oğluşunuz olacak büyük olasılıkla dedi sonra benım kızce kendini iyice bir yayınca aaaa kızınız olck demişti ne gündü ya

ayaklarım buz gibi ısıtamadım bir türlü çizmemin içine kalın corap giydim çok şık oldum ama napiiim ya ayaklarım donuyo :) bacaklarım da cok agrıo bide böbreklerim sanki sızlıyo saglam bir yerim yok bu aralar

yaklasık 5 aylık hamileliğime kadar doktorumuz oğluşunuz olacak büyük olasılıkla dedi sonra benım kızce kendini iyice bir yayınca aaaa kızınız olck demişti ne gündü ya

:)) doktora neresine baktı da oğluş dedi acaba

Sen iyi üşütmüşsün canım .. havalar o kadar soğuk mu ki oradaa??? Adet öncesi de insan üşüyo zatennn ondan da olabilir canım senin bu üşümelerin

ayyy çok kötü ya benim çocukluktan beri en çokkorktığum şey çıkartmak hiç sevmem hiçde beceremem :18::18:

inşallah en kısa zamanda duyarımmm

canım benim alttan bakmaz artık bebeğin karından çok rahat gözükür. Sen idrara sıkış yeter :)

anam sıkışıyım derken altıma yapmıyımm daaa

canım ya c.tesi dustan sonra kayınvalıdeler gelck diye cok kosturdm o arada üşüttüm sanırım kiiii ben kıs günü corapsız dolasırdm yanarım yani bu kez şifayı kaptığım için üşüyorum sanırım bilemiyorum

Son düzenleme:
anam sıkışıyım derken altıma yapmıyımm daaa

Biz keseyi gömeye ilk gittiğimiz gün ben o kadar çok sıkışmıştım ki duramıyodum artık. Doktoe bile baktığında dediki mesaneyi baya doldurmuşsun

Muayeneden yarım saat önce yarım litre su içmek bile yetiyo canım

Anladım canımm iyice artmadan toparlarsın inşallah

ayyy çok kötü ya benim çocukluktan beri en çokkorktığum şey çıkartmak hiç sevmem hiçde beceremem :18::18:

inşallah en kısa zamanda duyarımmm

kendimden biliyorum cnm inan çıkaramamak daha iğrenç bir durum hep sıkıntı oluyo içinde afedersin belki istifra etsen rahatlıckssın ama olmayınca kötü oluosun yaklasık 3 bucuk ay yasamıstm ben

saolasın cnm benim

ee tamam o kolay yola çıkarken içerim bi yarımlık kız zaten bizim mesane hemen

kendimden biliyorum cnm inan çıkaramamak daha iğrenç bir durum hep sıkıntı oluyo içinde afedersin belki istifra etsen rahatlıckssın ama olmayınca kötü oluosun yaklasık 3 bucuk ay yasamıstm ben

ayy nasılda anlıyosun beni aynen çıkarsam rahatlıcam sanki ama öyle iğrenç bi duyguu:18::18::18:

ee tamam o kolay yola çıkarken içerim bi yarımlık kız zaten bizim mesane hemen

ayy nasılda anlıyosun beni aynen çıkarsam rahatlıcam sanki ama öyle iğrenç bi duyguu:18::18::18:

FAtmişim bende seni çok iyi anlıyorum o çıkarma anı çok kötü biliyorum ama sonrasında gerçekten miden rahatlıyor

tecrube konusuyor buna deniyo sanirim cok fransiz kaldimm, bole mide bulantisi falan diyince siz aklima geldi annemin lafi. hos hastalik der hamilelik icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…