- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.781
insan adet olmanın degerini olamayınca iyi anlıyor rabbim nasıl güzel bir düzen vermiş vücutlarımızane bir eksik ne bir fazla hersey tastamam yerli yerinde çok şükür Allahımaaa
evet canım gerçekten öyle.
Kızlar işbaşı yaptılar heralde yaa baksna koptular sohbetten
bende ara ara yogunlasınca sohbetten kopuyorum gelirler birazdancanım senin daha cinsiyet belli değil mi gerci erken ama bazen ggösterio bebişler erkenden
Bebişimin cinsiyet belli değil henüz sen benim alttaki haftaya bakma o ileriden gidiyor. Bu haftasonu kontrolüm var belki gösterir bebişim merakla bekliyoruz
yaklasık 5 aylık hamileliğime kadar doktorumuz oğluşunuz olacak büyük olasılıkla dedi sonra benım kızce kendini iyice bir yayınca aaaa kızınız olck demişti ne gündü ya
ayaklarım buz gibi ısıtamadım bir türlü çizmemin içine kalın corap giydim çok şık oldum ama napiiim ya ayaklarım donuyo :) bacaklarım da cok agrıo bide böbreklerim sanki sızlıyo saglam bir yerim yok bu aralar
Günaydın kübraa nasılsınnn??? Batasıcan gelmişşş hadi bakalım belki aşk meyvesi gelir belli mi olur.
FAtmişimm bebişin büyüyo canım hayırlı olsun bulantıların :)
Kalp atışını bence duymazsın yanıp sönen kıpırtıyla ilgili bir yorum yapamayacğaım ben hangi haftada duyduğumu unuttum :S ama sanırım 7+0 da duymuştum canım.
canım benim alttan bakmaz artık bebeğin karından çok rahat gözükür. Sen idrara sıkış yeter :)
böle diyenden kormak lazım valla.irem de öle diyodu cacık salata olmaz kocamın beli sakat diye.. he he hadi bi aşk meyvesi de senden alalım
sen tut, doktora idrara sıkışık geldim karından diye de. olmadı boşaltır gelirsin yine
:)) doktora neresine baktı da oğluş dedi acaba
kocam bizim kızın ayak bas parmagını gördü de erkek dedi herale dıodu o zaman delüü
Sen iyi üşütmüşsün canım .. havalar o kadar soğuk mu ki oradaa??? Adet öncesi de insan üşüyo zatennn ondan da olabilir canım senin bu üşümelerin
anam sıkışıyım derken altıma yapmıyımm daaa
canım ya c.tesi dustan sonra kayınvalıdeler gelck diye cok kosturdm o arada üşüttüm sanırım kiiii ben kıs günü corapsız dolasırdm yanarım yani bu kez şifayı kaptığım için üşüyorum sanırım bilemiyorum
ayyy çok kötü ya benim çocukluktan beri en çokkorktığum şey çıkartmak hiç sevmem hiçde beceremem :18::18:
inşallah en kısa zamanda duyarımmm
Biz keseyi gömeye ilk gittiğimiz gün ben o kadar çok sıkışmıştım ki duramıyodum artık. Doktoe bile baktığında dediki mesaneyi baya doldurmuşsun
Muayeneden yarım saat önce yarım litre su içmek bile yetiyo canım
Anladım canımm iyice artmadan toparlarsın inşallah
bugün çook sakin burası niyee niyee
Biz keseyi gömeye ilk gittiğimiz gün ben o kadar çok sıkışmıştım ki duramıyodum artık. Doktoe bile baktığında dediki mesaneyi baya doldurmuşsun
Muayeneden yarım saat önce yarım litre su içmek bile yetiyo canım
Anladım canımm iyice artmadan toparlarsın inşallah
kendimden biliyorum cnm inan çıkaramamak daha iğrenç bir durum hep sıkıntı oluyo içinde afedersin belki istifra etsen rahatlıckssın ama olmayınca kötü oluosun yaklasık 3 bucuk ay yasamıstm ben
ee tamam o kolay yola çıkarken içerim bi yarımlık kız zaten bizim mesane hemen
ayy nasılda anlıyosun beni aynen çıkarsam rahatlıcam sanki ama öyle iğrenç bi duyguu:18::18::18:
ee tamam o kolay yola çıkarken içerim bi yarımlık kız zaten bizim mesane hemen
ayy nasılda anlıyosun beni aynen çıkarsam rahatlıcam sanki ama öyle iğrenç bi duyguu:18::18::18:
tecrube konusuyor buna deniyo sanirim cok fransiz kaldimm, bole mide bulantisi falan diyince siz aklima geldi annemin lafi. hos hastalik der hamilelik icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?