Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben de hoş hastalanmak istiyorummmmmm
yarın doktora bi sürü soru biriktiriyorum. ne ilacı vercek, yan etkileri, tesir süresi, bundan sonraki randevular ufff sıkıntı basıyo yarın sabahı düşününce

ahh ahh daha mercimekken başladık

ayy allahım iyi olur inşallahh senin geçtimi bulantılar

Benim çok fazla bulantım olmadı zaten canım ara ara oluyo ama hemen derin nefes alıyorum kendimi rahatlatıyorum.

ben de hoş hastalanmak istiyorummmmmm
yarın doktora bi sürü soru biriktiriyorum. ne ilacı vercek, yan etkileri, tesir süresi, bundan sonraki randevular ufff sıkıntı basıyo yarın sabahı düşününce

Soru listeni hazırla canım çünkü oraya gidince her şey aklından uçup gidecek. Umarım rahat ve müjdeli sonlu bir tedavin olur canım

mrb yeşilcik seni burda buldum
nasılsınız bakalım?
göbüşü büyütmeye başladın mı?

Merhaba canımmm

iyiyiz biz sen nasılsın canım?? Benim göbüş bir küçülüyor bir büyüyor anlaşılmıyor ki canım ama kıyafetlerim sıkıyor
DÜn biraz kasık ağrım oldu canım ama dinlenince geçti çok şükür. Siz nasılsınızz mercimek napıo??

tecrube konusuyor buna deniyo sanirim cok fransiz kaldimm, bole mide bulantisi falan diyince siz aklima geldi annemin lafi. hos hastalik der hamilelik icin.

kocamda bugün servis şoförüne yavas diyo adamda ne oldu dedi kocamda beni gösterdi hee hastamı diyor adam kocamda böyl e hastalığa can kurban diyorrr

kocamda bugün servis şoförüne yavas diyo adamda ne oldu dedi kocamda beni gösterdi hee hastamı diyor adam kocamda böyl e hastalığa can kurban diyorrr

kocişinee bebek dedim ki tüm yağları eriyor ya bu adamlarınn çok hoşuma gidiyo walla ömür boyu hamiş olsak da hep böyle davranasalar yaaa dimi

ağzına bal tatlım ama ben 1000 olsa yetecek % 60 la hesaplarsam 800-900 arası olsa tam
iremimmmm gözünaydın canım cok sevindim rabbim hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsinbu mart ayı herkese yarasın inşallaaaahhh

sağol tatlım darısı bekleyen dostalarımın hepisineee

didem ve fatoşcum eğer konu başkası olsa inan aynı cümleyi kurarım ama karşılaştırmaktan kendimi alamıyorum diğerinde böyleydi diye, birde eşim soruyo durmadan var mı bişey iye stres ediyo beni :18:
:18::18:

Fatoş kız kurbağana çok güldümm bende tosbağa diye seviyom gerçiiii

Kızlar kan sonucum 4 te çıkacak dua edin lütfen ....................

anne yüreği işte evladının sağlıklı olmasını istiyor. Sen şu keseyi bir gör rahatlayacaksın canım. ilk zamanlar bende çok evham yaptım ama sonra kendimi rahatlattım iyi düşündüm. eşine bakma sen o da haklı olarak soruyo tabi de ilgisinden soruyo canım. Ben bi ıhh diyeyim benim de eşim noldu neyin var doktora gidelim i diyo hemen. onu rahatlatana kadar da ömrümden ömür gidiyo

erkek olcak diye tosun diyodum ama kuyrukları varya bunların ilk zamanlarında kurbaa diyooorummm

ayy darısı başımaaa canımmm az bulantılı günlerr

gerçekten zor oluyor kötü bir tecrübe yaşadıktan sonra yeniden anne olma heyecanı ve bebişin sağlığından endişe etmemek zor ben de aynen dediğiniz gibiydim bir gün midem bulanmasa bişey mi oldu ki die başlıyodum ama hemen hoparlıyordum kendimi hep kendimi zorlayarak iyi olduğunu düşündüm çok sükün şimdi 5. aya doğru gidiyoruz ve oğluşumun maaşallah ı var
kendinizi hep güzel şeyler düşünmeye zorlayın bence
bir de tv da söylemişlerdi bebeğinize mercimek fasulye falan gibi benzetmeler yapmayın üzülür diye gerçi bana erken dönemde pek mantıklı gelmedi sonuçta erken dönemde duyamıcak fasulyeler benim toun paşam artık duyuyor sanırım beni onun için konuşurken daha da dikkat ediyorum mesela kocişim de tabii

selam kızlar nasılsınız ..

aaa zizag sen hamilesin görünüyooo
ben yeni görüyorum.. hadi hayırlısınla gelir dünyaya insaAllah Rabbim kucağınada alacağın günleri görmeyi nasip eyler insaAllah

bska var mı haber

evet umutum hoşgeldin hamileyimm yeni yaptım takvimi keseyi gördükten sonra darısıı isteyen tüm kızçelerin başınaa dualarımdasınız bebeklerrr

sen nasılsın

iremde haberin var mı canım o da hamilee

eeeeeeee normal artık annesi...
benim bile rahatsız etmeye başladı...
biz iyiyiz şükür cnm ama dünden beri mide ağrısı var,gaz,açlık hepsi bir arada oluyo...arada bulantı az bişey yoklayıp gidiyo...

haftasonu 2gün yokdum sadece, Allahım ne güzel haber bunlar
iyi ki sordum yani, bska güzel hber var mı die, irem çıkdı

yhu ben 2 gün kaybolıyim, geri gelince 2 hamis haberi

haydin kurulsun halaylaarrr

eeeeeeee normal artık annesi...
benim bile rahatsız etmeye başladı...
biz iyiyiz şükür cnm ama dünden beri mide ağrısı var,gaz,açlık hepsi bir arada oluyo...arada bulantı az bişey yoklayıp gidiyo...

o mide ağrısı çok kötü bir şey canım yaa bende de var halen ilacım var çok rahatsız ettiğinde onu kullanıyourm söylemişimdir daha önce belki. Bir de tok karnına uzanınca yatınca oluyor .

merhaba umutumm hoşgeldinn

ayy darısı başımaaa canımmm az bulantılı günlerr

armenacım hoşgeldin canımmm

hoşbuldum tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…