- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.821
hoşbuldum tatlımm
haftasonu 2gün yokdum sadece, Allahım ne güzel haber bunlar
iyi ki sordum yani, bska güzel hber var mı die, irem çıkdı
yhu ben 2 gün kaybolıyim, geri gelince 2 hamis haberi
haydin kurulsun halaylaarrr
o mide ağrısı çok kötü bir şey canım yaa bende de var halen ilacım var çok rahatsız ettiğinde onu kullanıyourm söylemişimdir daha önce belki. Bir de tok karnına uzanınca yatınca oluyor .
merhaba umutumm hoşgeldinn
armenacım hoşgeldin canımmm
iremin bugün 4 te sonucu çıkacak inşallah katlamıştır değerleri
iremin bugün 4 te sonucu çıkacak inşallah katlamıştır değerleri
hsb yesilciğim nasıl gidiyor bebisli günler
ay bende daha iğnelerime geçmedim ama, bir bir rüyamda görüyorum..
dün aksam da bi kalp atısları duydum..rüyamda
hadi insaAllaah
gelsin bebislerr
fatmiş yaa fuli izinli mi bugün acabaa hala gelmedi?? faceden bi dürtsen napıyo nerde acaba
arkadaşlar mrb. bi sorum olacak beni sat 2aralık kendi hesaplamam gre 14.haftamdayım.ama dr un ultrsn kagıdında 13.haftadaym neden 1 hafta geriden geliyoki bu hesaplama adet olduğm 1hafalk süreci dahil etmiyo.ondan mıdır
arkadaşlar mrb. bi sorum olacak beni sat 2aralık kendi hesaplamam gre 14.haftamdayım.ama dr un ultrsn kagıdında 13.haftadaym neden 1 hafta geriden geliyoki bu hesaplama adet olduğm 1hafalk süreci dahil etmiyo.ondan mıdır
Nasılsın cnaım??? hamileleikl takvimindeki bebiş maşallah baya büyümüş her şeyi belli :)
merhaba.. o bebeğin gelişimiyl eve döllenme zamanıyla alakalı bir durum. bazı kişilerin öyle normal haftasına göre geriden gelebiliyor.Benimde öyle kafana takman gerekn bir durum değil.
büyük olasılıkla gec döllenmeden olabilir cnm endişe etme 2 hafta önde veya geride olması fazla sorun teskil etmezmiş kendimden biliyorum
selam kızlar çok mutsuzum moralim bozuk. eşimle aram kötü eve gitmek bile istemiyorum sırf dün akşam beraber oturmayalım diye kendime bi sürü iş bulup onlarla ve oğlumla geçirdim zamanımı. böyle moralim çok bozuk olunca karşısına geçip konuşamıyorum da sinşir oluyorum söyleyeceklerimm hep birbirine giriyo hiç keyfim yokkk çok kötüyümmmmm.. annemin yanında olmak istiyorum ama o da çok uzakta çok yalnız hissediyorum kendimi
teşekkr ederim canım içim rahatladı.ikili testtede sıkıntı çıkmadı şükr ama bu dönemde bayağı endişeli oluyo insan
selam kızlar çok mutsuzum moralim bozuk. eşimle aram kötü eve gitmek bile istemiyorum sırf dün akşam beraber oturmayalım diye kendime bi sürü iş bulup onlarla ve oğlumla geçirdim zamanımı. böyle moralim çok bozuk olunca karşısına geçip konuşamıyorum da sinşir oluyorum söyleyeceklerimm hep birbirine giriyo hiç keyfim yokkk çok kötüyümmmmm.. annemin yanında olmak istiyorum ama o da çok uzakta çok yalnız hissediyorum kendimi
evet cnm helede ilk bebişse endişe cok fazla oluo seni anlıyorum:26:
armenaaa kuzuum hoşgeldiiiiin
hayırdır güzelim problem ne:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?