Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

haftasonu 2gün yokdum sadece, Allahım ne güzel haber bunlar
iyi ki sordum yani, bska güzel hber var mı die, irem çıkdı

yhu ben 2 gün kaybolıyim, geri gelince 2 hamis haberi

haydin kurulsun halaylaarrr

iremin bugün 4 te sonucu çıkacak inşallah katlamıştır değerleri

hsb yesilciğim nasıl gidiyor bebisli günler
ay bende daha iğnelerime geçmedim ama, bir bir rüyamda görüyorum..
dün aksam da bi kalp atısları duydum..rüyamda

iremin bugün 4 te sonucu çıkacak inşallah katlamıştır değerleri

hadi insaAllaah
gelsin bebislerr

hsb yesilciğim nasıl gidiyor bebisli günler
ay bende daha iğnelerime geçmedim ama, bir bir rüyamda görüyorum..
dün aksam da bi kalp atısları duydum..rüyamda

hadi insaAllaah
gelsin bebislerr

Canım nasıl olsun çok şükür iyiyim ufak tefek sıkıntıları gözüm görmüyor bile.
senin rüyalarında hayra çıkar inşallah canım o duyduğun kalp atışları bebişinin kalp atışları olsun inşallahh

arkadaşlar mrb. bi sorum olacak beni sat 2aralık kendi hesaplamam gre 14.haftamdayım.ama dr un ultrsn kagıdında 13.haftadaym neden 1 hafta geriden geliyoki bu hesaplama adet olduğm 1hafalk süreci dahil etmiyo.ondan mıdır

arkadaşlar mrb. bi sorum olacak beni sat 2aralık kendi hesaplamam gre 14.haftamdayım.ama dr un ultrsn kagıdında 13.haftadaym neden 1 hafta geriden geliyoki bu hesaplama adet olduğm 1hafalk süreci dahil etmiyo.ondan mıdır

merhaba.. o bebeğin gelişimiyl eve döllenme zamanıyla alakalı bir durum. bazı kişilerin öyle normal haftasına göre geriden gelebiliyor.Benimde öyle kafana takman gerekn bir durum değil.

cnm belli bir süre oluyor o benim de öyleydi sonradan eşitlendi ama belki de geç döllenme olmuştur Allah korusun bir sorun olsa dr un söylerdi zaten sen sor içine sinmiyorsa son adet tarhini söyle 1 hafta fark çıkıyor de ben sormuştum içim de rahatlamıştı

Nasılsın cnaım??? hamileleikl takvimindeki bebiş maşallah baya büyümüş her şeyi belli :)

belli belli herşeyi parmağını emdiğini falan gördük en son gerçi dr umuz daha emmez dedi ama araştırmalarıma göre emebilirmiş artık parmağını oğluşum babası gördü onu da ben anlayamamıştım ilk başta

büyük olasılıkla gec döllenmeden olabilir cnm endişe etme 2 hafta önde veya geride olması fazla sorun teskil etmezmiş kendimden biliyorum

merhaba.. o bebeğin gelişimiyl eve döllenme zamanıyla alakalı bir durum. bazı kişilerin öyle normal haftasına göre geriden gelebiliyor.Benimde öyle kafana takman gerekn bir durum değil.

teşekkür ederim cevapladığın için.benim de bi arkadaşım öyle dedi ama içim rahat etmedi.oda dr göre 1 hafta önden gidiyordu.ama dr dediği tarihtede doğumu oldu.kendi doğum tarihi tutmadı

selam kızlar çok mutsuzum moralim bozuk. eşimle aram kötü eve gitmek bile istemiyorum sırf dün akşam beraber oturmayalım diye kendime bi sürü iş bulup onlarla ve oğlumla geçirdim zamanımı. böyle moralim çok bozuk olunca karşısına geçip konuşamıyorum da sinşir oluyorum söyleyeceklerimm hep birbirine giriyo hiç keyfim yokkk çok kötüyümmmmm.. annemin yanında olmak istiyorum ama o da çok uzakta çok yalnız hissediyorum kendimi

hayırdır güzelim problem ne:26:

noldu canım hayırdır seni eşinden bu kadar uzakşatıran şey nedir?

hayırdır güzelim problem ne:26:

cnm anlatsam elle tutulur bişey çıkmaz belki ama birikim diyelim. bi çok şeyde gösterdiğim fedakarlığın karşılığını alamamam. onu üzmemek için elimden gelenin fazlasını asla dediğim şeyleri bile yaptım ama karşılığında en ufak bişey görmüyorum çok üzülüyorum. biraz karışık bi durum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…