- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.841
hoşbuldum canımmmmmmm
ayy essski günlerdeki gibi yaaa özlemişim burda laflamayı
cnm anlatsam elle tutulur bişey çıkmaz belki ama birikim diyelim. bi çok şeyde gösterdiğim fedakarlığın karşılığını alamamam. onu üzmemek için elimden gelenin fazlasını asla dediğim şeyleri bile yaptım ama karşılığında en ufak bişey görmüyorum çok üzülüyorum. biraz karışık bi durum aslında
hoşbuldum canımmmmmmm
ayy essski günlerdeki gibi yaaa özlemişim burda laflamayı
noldu canım hayırdır seni eşinden bu kadar uzakşatıran şey nedir?
bu gecen haftasonuna kadar bizde öyleydik düzeldik çok şükür bazen oluo bu dönemler evliliklerde
bulantı fln kalmamıstr artık senide sahalarda görmek istiyoruuz
cnm benim biirikim sonucu patlak veren şeyler ufak tefek şeyler büyüye büyüye böyle oldu. bazı şeylerde karşılık göremiyorum fedakarlık yapamıyo ona kızıyorumm..
evet cnm oluyo malesef bu zamanlarda ailemin yakınında olmayı çok istiyorum. senin düzelmene sevindim cnmm
yaa kaçak seniii biz stres atıyoruz buralarda laflayarak :)
kalmadı tatlım çok şükür bulantı falanfırsat buldukça gelicem artık
fatoşum kız son 2 saatim kalbim küt küttt :18:iremin bugün 4 te sonucu çıkacak inşallah katlamıştır değerleri
Armenacım hoşgeldinnn tatlımmm, umutcum bende kaybolcam hemde bl dular ederek gelcem senin haberi alcam inşallah
fatoşum kız son 2 saatim kalbim küt küttt :18:
:18::18::18:
Armenacım hoşgeldinnn tatlımmm, umutcum bende kaybolcam hemde bl dular ederek gelcem senin haberi alcam inşallah
her zman bekleriz canım :)biliyorum tatlım yaaa elimden geldiğince gelicem artıkın
cnm benim biirikim sonucu patlak veren şeyler ufak tefek şeyler büyüye büyüye böyle oldu. bazı şeylerde karşılık göremiyorum fedakarlık yapamıyo ona kızıyorumm..
evet cnm oluyo malesef bu zamanlarda ailemin yakınında olmayı çok istiyorum. senin düzelmene sevindim cnmm
bence o değer ikiye katladı kuzucumm çok geç vermişler devlet hastanesi mi normalde 2 saate çıkıyorr
az kaldı canım öğreneceksin güzel sonucu daaa kaybolcam meselesini anlamadım ben izne filan mı çıkacaksın??
hoşbuldum canım inşallah bebişin seninledir de bu heyecanın güzel güzel katlanır
Bu arada tahlillerini aynı yerde yaptırıyorsun dimi ??
iki ye katlaması yetmez bugün 3. GünümSağlık ocağına gidiyorum tatlım aile hekimine o yüzden geç, normalde ertesi günde ben doktorumu arayıp öğreniyorum..........
umut demiş ya kayboluyorum gelince iyi haberler alıyorum diye o bakımdan
canım kadın doğuma gelecek hafta gidecem o zamanda kadar sadece kanda baktırdım hep aile hekimim .........
allahtan ailemle sık sık bir araya geliyorum kafamı dagıtıyorum aile cıdden cok önemli cnm uzak olunca zor
irem saat 4 te mi çıkacaktı sonuç yaaa
kızlarrrr ne yapıyorsunuz.
şöle bi bakındım herkes saat 4 ü bekliyo
ben de 5 i bekliyorum, eve gideyim diye. yemeğim var bugün. direk gidip yatmak istiyorum.
eee başka başka. fuliii yok bugün hayırdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?