Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bu gecen haftasonuna kadar bizde öyleydik düzeldik çok şükür bazen oluo bu dönemler evliliklerde

noldu canım hayırdır seni eşinden bu kadar uzakşatıran şey nedir?

cnm benim biirikim sonucu patlak veren şeyler ufak tefek şeyler büyüye büyüye böyle oldu. bazı şeylerde karşılık göremiyorum fedakarlık yapamıyo ona kızıyorumm..

bu gecen haftasonuna kadar bizde öyleydik düzeldik çok şükür bazen oluo bu dönemler evliliklerde

evet cnm oluyo malesef bu zamanlarda ailemin yakınında olmayı çok istiyorum. senin düzelmene sevindim cnmm

allahtan ailemle sık sık bir araya geliyorum kafamı dagıtıyorum aile cıdden cok önemli cnm uzak olunca zor

Armenacım hoşgeldinnn tatlımmm, umutcum bende kaybolcam hemde bl dular ederek gelcem senin haberi alcam inşallah
fatoşum kız son 2 saatim kalbim küt küttt :18:
:18::18::18:

bence o değer ikiye katladı kuzucumm çok geç vermişler devlet hastanesi mi normalde 2 saate çıkıyorr

Armenacım hoşgeldinnn tatlımmm, umutcum bende kaybolcam hemde bl dular ederek gelcem senin haberi alcam inşallah

az kaldı canım öğreneceksin güzel sonucu daaa kaybolcam meselesini anlamadım ben izne filan mı çıkacaksın??

biliyorum tatlım yaaa elimden geldiğince gelicem artıkın
her zman bekleriz canım :)

Anladım canım seninde dayanma noktan sınıra gelmiş anlaşılan. Böyle zamanlarda ailenin yakında olması destek açısından iyi olurdu aslında ama şöyle de bir durum var her sıkıntıda onları arkanda görmek seni eşinden daha çabuk uzakşatırır ona muhtaç değilim gibi ya da ne bileyim ondan kopması daha kolay olur gibime geliyor benim. Böyle uzak olunca en azından sorunları aranızda halletme ihtimaliniz daha yüksek dallanıp budaklanmadan.

hoşbuldum canım inşallah bebişin seninledir de bu heyecanın güzel güzel katlanır

bu arada tahlillerini aynı yerde yaptırıyorsun dimi ??

bence o değer ikiye katladı kuzucumm çok geç vermişler devlet hastanesi mi normalde 2 saate çıkıyorr

iki ye katlaması yetmez bugün 3. Günüm Sağlık ocağına gidiyorum tatlım aile hekimine o yüzden geç, normalde ertesi günde ben doktorumu arayıp öğreniyorum..........

az kaldı canım öğreneceksin güzel sonucu daaa kaybolcam meselesini anlamadım ben izne filan mı çıkacaksın??

umut demiş ya kayboluyorum gelince iyi haberler alıyorum diye o bakımdan

hoşbuldum canım inşallah bebişin seninledir de bu heyecanın güzel güzel katlanır

Bu arada tahlillerini aynı yerde yaptırıyorsun dimi ??

canım kadın doğuma gelecek hafta gidecem o zamanda kadar sadece kanda baktırdım hep aile hekimim .........

iki buçuğa katlıcak o zaman biliyosun biz %60a razıyızzzz

allahtan ailemle sık sık bir araya geliyorum kafamı dagıtıyorum aile cıdden cok önemli cnm uzak olunca zor

çok şanslısın cnm benim annem benden 22 saat uzakta. arayamıyorum da sesim kötü olunca aklı bende kalmasın diye. oğlum var allahtan yanımda onunla kendimi iyi hissediyorum

Anladım canım seninde dayanma noktan sınıra gelmiş anlaşılan. Böyle zamanlarda ailenin yakında olması destek açısından iyi olurdu aslında ama şöyle de bir durum var her sıkıntıda onları arkanda görmek seni eşinden daha çabuk uzakşatırır ona muhtaç değilim gibi ya da ne bileyim ondan kopması daha kolay olur gibime geliyor benim. Böyle uzak olunca en azından sorunları aranızda halletme ihtimaliniz daha yüksek dallanıp budaklanmadan.[/QUOTE]

orda haklısın cnm ben de herşeyi ailenin bilmesi taraftarı değilim ama insan bi annesinin yanında olup moral bulmak istiyo özlem artıyo böyle yalnız kalınca. uzakta da olsa varlıklarını bilmek güzel Allah eksikliklerini göstermesin

kızlarrrr ne yapıyorsunuz.
şöle bi bakındım herkes saat 4 ü bekliyo
ben de 5 i bekliyorum, eve gideyim diye. yemeğim var bugün. direk gidip yatmak istiyorum.
eee başka başka. fuliii yok bugün hayırdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…