Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Armenacım hoşgeldinnn tatlımmm, umutcum bende kaybolcam hemde bl dular ederek gelcem senin haberi alcam inşallah
fatoşum kız son 2 saatim kalbim küt küttt :18:
:18::18::18:

oy oy oy iremcim saolasın canm benim insaAllah sizlere iyi haber verebilirim, o sonuç alma zamanları geldiğinde
kızlarrrr ne yapıyorsunuz.
şöle bi bakındım herkes saat 4 ü bekliyo
ben de 5 i bekliyorum, eve gideyim diye. yemeğim var bugün. direk gidip yatmak istiyorum.
eee başka başka. fuliii yok bugün hayırdır..

kız reçelim napıyosun, nasıl gidiyor. iş güç ..
fuly pzrtesi günün iş ağırlığı çökmüstür kesin ondan gelemiyordur
sana reçelim dedikçe, yiyesim geliyor bu kızçeyi reçel niyetine

ben doktora gidicem 5 te kuzucumm minnak napıyomuş bi görelim

hadi git bakalım, minnakcık napıyomus bizde öğrenelim artık

Son düzenleme:
kızlar .. geçen hafta rüya gördüm sonucumu almısım diye anlatıyordum ya hani. .
bu gece de bi kalp atısları duyuyordum, Allahım bakıyorum ekran giib bisey var..
güm güm .. nasıl atıyor .. dedim bu benim minnaklar smdiden bana seslerini mi duyuruyorlar acaba
yoksa öncekilerde hiç böyle seyler görmeszdim

Son düzenleme:
ben doktora gidicem 5 te kuzucumm minnak napıyomuş bi görelim
bence keyfi yerindedir. ekmek anneden su anneden

iyyim umut sen nasılsınn.
iş gücü hallettim geldim ama kaplumbağa hızıyla. pek bitkinim bugün. bitkinliği giderici mazot alayım homini gırtlak yiyim diyom ama frenliyom kendimi.
yani şu saatte reçel felan kesmez beni. koca nutella kavanozunu kafamdan geçiresim var

ama san bunu göndereyim...beni yeme

herkes heyecanlı doktor telaşında bende gidip bebiş haberi almak istiyorum yaaa:84ff özendim mi neee

oyy kuzummm gelecek sanada bebeğimmm gelecekkk dualarla gelecek 7 şubatta bi arkadaşım doğum yaptı adımı anarak dua etmişş allah razı olsun söyledim dualarım kabul oldu bak dedi

öylee valla anasıda yiyip içiyorrr

umutcum samimiyetle sölüyorum. bu tür rüyaları daha önce görmeyip şimdi görmene çok seviniyorum.
bu rüyaları görmen gösteriyo ki yeni gireceğin tedavi sürecine inancın tam, kendine güvenin tam. bu çok güzel bi şey. adın gibi umutlu olmak ve bu sefer olcağına canı gönülden inanmak.
sakın inancını ve hevesini kaybetme.
bana da dua et aynı inanç bana da bulaşsın.

valla bos bos dolanıyom ortalıkta arkadaslarımın bebiş haberleriyle mutlu olmakla mesgulümsen napıosn cnm

hmm.. bened napim. ilaçlarımı içiyorum simdilik. haftaya iğnelere baslancak sanırınm ..
öle iste bnde smdilik senin gibiyim , arkadsların haberleriyle mutlu oluyorum

oyyyy.. kafaya geçecek kadar, o derece diyosun yaniii
vallahi evde bir sürü reçel var, her ne hikmetse, seni görünce yiyesim geliyor
hadi bunu yiyeyim, ellerine sağlık cnm saol
anam gidem bari bi reçeldren atam ağzıma, yoksa siscek bi yerim

ay ay ay cnm benim çok saolasın reçelim

bu rüyayı, bi arakdasta dedi, benim esimde 60. küsürlü bi rakam görmüstü ve pozitifi gördük..
sninde rüyana çıkdı, insaAllah snde görücen tarzında birseyler dedi..

artık nasip kısmet desek.. smdi görücez o günleri desek.. Allahım bizde de herkes dua ediyor. kaynvalde..görümceler.. ablamlar fln..
yine yapçaz duamızı istiycez.. Rabbim görüyor her halimizi..
bizimde kucağımızı doldurucak elbette..

ama dualarım buradaki konusutğum herkes için.. can-ı gönülden dualarımdasınız, unutmayın

dua ederken diyim ki,
- Allah'ım bu reçelime de, reçel gibi tatlım ı tatlı, ballı mı ballı, cünyır reçeller ver ... Amiinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…