- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.881
kırmızı gelmeyen göbişten ümit kesilmez
15e yaklastı cnmanasının süslü zillisi
ay ay ay cnm benim çok saolasın reçelim
bu rüyayı, bi arakdasta dedi, benim esimde 60. küsürlü bi rakam görmüstü ve pozitifi gördük..
sninde rüyana çıkdı, insaAllah snde görücen tarzında birseyler dedi..
artık nasip kısmet desek.. smdi görücez o günleri desek.. Allahım bizde de herkes dua ediyor. kaynvalde..görümceler.. ablamlar fln..
yine yapçaz duamızı istiycez.. Rabbim görüyor her halimizi..
bizimde kucağımızı doldurucak elbette..
ama dualarım buradaki konusutğum herkes için.. can-ı gönülden dualarımdasınız,unutmayın
dua ederken diyim ki,
- Allah'ım bu reçelime de, reçel gibi tatlım ı tatlı, ballı mı ballı, cünyır reçeller ver ... Amiinnnnnnn
Allah bağışlasın herkesin evladını. benşmki de 19 aylık oldu bakalım kardeşi olana kadar kaç ay daha büyüyecek. biz evde bu haldeyken bi halt olmaz bizden bi süre
çiğköfte aseriyorum su anmidem acayıp bir halde ne istediğimi bilmez haldeyim
geçen günlerde bi akrabamıza danıstıydım, Ankara da oturuyorylar kendileri.. dedim Ankara'da şurası mı iyidir , burası mı.. dr a gitmeyi düsünüyoruz fln.. o zaman bi yerden dönüyormus, yoldaymıs tam konusamadıydık..
ay sormaz olaydım .. diyesim geldi dün kü aradığından sonra ..
dün arıyor beni tekrar..
dedi o zaman tam konusamadık fln ..
ya diyo.. bu sefer iyi bi dr a gidin ..
( sanki biz kötü dr a gidiyoruz .. hey yarabbim .. )
zaten 3. cyü yaptırdığımız zaman gittiğimiz merkez için .. hııııı demisti.. sonradan olmadığı anlasıldığı zamandan sonar diyo ki... yaa ben orayı hiç duymamıstım yok nerden buldunuz fln ..
onun kızı da, 2. ci çocuğunu 9-10 senedir olmuyo diye dr a gittiğinde,. tüplerın kapanrmıs demis.. yoksa 1. ci normal olmusdu..
iste tüplerini açmıslar mı ne .. ama yine de tüp bebek yaptılar.. ve kızı oldu..
diyo kendi kızı için.. iste onlar da Çankaya ya gititğiler.. yok iste.. 10 bin tl ye yaptırdılar ..
dedim kısmetimiz nereyeyse, Rabbim bizi oraya çekiyor..
bu demek değil ki..
A dr u, iyi ona gideyim bebek tutsun, yada B dr u kötü ama olsun belki tutar..
öyle bi diyo ki kadın.. sanki biz neyin ne olduğunu bilmiyoruz..
tmm iyiliğimiz istiyo olsun diye istiyor ama, kullanılan ifadeler yalnış düşüyo benim tarafımca ..
millet çok bilirmis gibi akıl verriler, bide para verseler
onun kocası zengindir, tabi bi kere tuttu da,y hadi 10 tl versek tutacak mı sanki ???
bunun garantisini hiç bir dr vermiyor ki
ayyy canım benim yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu... allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh.
hamişler tımam da bana ne oluyosa benim hormonlar da karıştı herhal sevinsem de üzülsem de ağlayasım var
limonuda sıkıcaksn yada nar ekşisi ile offff offsana da bi resim gönderirdim küboşum şimdiama bu kaadaan hamiş var valla canları neyim çeker tuzlu tuzlu...
limonuda sıkıcaksn yada nar ekşisi ile offff off
tüp bebek tedavisini devlet karşılıyo mu canım...en azından bir kısmını..
yok cnm nerdeeeeeeeeeeee ??
biz zaten devletten 3. cü hakkımızı bile kullanamdık ki..
3. yü yaptıralım die gititğimizde, devlet 3. hakkı kaldırdı dediler
öncekiler de de bana vurulan iğneler yetmiyordu, hep biraz fazlasını kullandık..
ve iğnlere, masraflar fln hep cepten ödücez bu kez ..
sadece Lucrin diye bi iğne var bunu aldık götürcez iste giderken.. sadece bu 150 tl..
ve bundan kaç tane kullancam kimbilir..
ve bşka igğneler fln..
yapılacak olan iki islem : 3 bin tl
iğneler simdilik 1.5 bin tl tutcak gibi + daha fazlası.. 2 bini bulur geçer mi bilmiyom..
e tahlildi, virt dı zırt dı dersek.. 5 i geçerde, gerisini bilmiyom valla..
yeme içme yoıl parasını saymıyom yani ..
artık simdikinde bi hesap kağıdı tuddum.. bakim benim cünyırlar gelirse, kaça malolcaklar not tutuyom
ahh ah bide bunların bir sürü sıkıntısı, iğneler hormonlar, ilaçlar hepsi alt-üst..
bey ler bu tedavide pek değil biz bayanlara göre hiçbirsey yapılmıyor gibi birsey
irem saat 4 te mi çıkacaktı sonuç yaaa
yaa ben çıkmış olucam ama 4te doktorum varrr
yok kızlar çıkmamaış 6 ya doğru ara dedi doktor 5 i geçsin diye bekliyom
kızlar 1335
kızlar 1335
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?