Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyy canım benim yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu... allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahh.
hamişler tımam da bana ne oluyosa benim hormonlar da karıştı herhal sevinsem de üzülsem de ağlayasım var

Allah bağışlasın herkesin evladını. benşmki de 19 aylık oldu bakalım kardeşi olana kadar kaç ay daha büyüyecek. biz evde bu haldeyken bi halt olmaz bizden bi süre

hiçbirimizinki belli değilki canım ya rabbim ne zaman gönderirse o zaman olck inşallahüze kendini sakın evladn için güçlü ol

geçen günlerde bi akrabamıza danıstıydım, Ankara da oturuyorylar kendileri.. dedim Ankara'da şurası mı iyidir , burası mı.. dr a gitmeyi düsünüyoruz fln.. o zaman bi yerden dönüyormus, yoldaymıs tam konusamadıydık..
ay sormaz olaydım .. diyesim geldi dün kü aradığından sonra ..

dün arıyor beni tekrar..
dedi o zaman tam konusamadık fln ..
ya diyo.. bu sefer iyi bi dr a gidin ..
( sanki biz kötü dr a gidiyoruz .. hey yarabbim .. )

zaten 3. cyü yaptırdığımız zaman gittiğimiz merkez için .. hııııı demisti.. sonradan olmadığı anlasıldığı zamandan sonar diyo ki... yaa ben orayı hiç duymamıstım yok nerden buldunuz fln ..

onun kızı da, 2. ci çocuğunu 9-10 senedir olmuyo diye dr a gittiğinde,. tüplerın kapanrmıs demis.. yoksa 1. ci normal olmusdu..
iste tüplerini açmıslar mı ne .. ama yine de tüp bebek yaptılar.. ve kızı oldu..

diyo kendi kızı için.. iste onlar da Çankaya ya gititğiler.. yok iste.. 10 bin tl ye yaptırdılar ..

dedim kısmetimiz nereyeyse, Rabbim bizi oraya çekiyor..
bu demek değil ki..
A dr u, iyi ona gideyim bebek tutsun, yada B dr u kötü ama olsun belki tutar..

öyle bi diyo ki kadın.. sanki biz neyin ne olduğunu bilmiyoruz..
tmm iyiliğimiz istiyo olsun diye istiyor ama, kullanılan ifadeler yalnış düşüyo benim tarafımca ..
millet çok bilirmis gibi akıl verriler, bide para verseler
kızının kocası kocası zengindir, neler yapıldı da verilid o kadar 10 bin tl bilmiyorulm..
tabi bi kere tuttu ya .... kendilerini üstün görür gibi ..
" biz bu kadar para verdik aldık bebeği " der gibi ..
hadi 10 tl versek tutacak mı sanki ???
bunun garantisini hiç bir dr vermiyor ki

Son düzenleme:

tüp bebek tedavisini devlet karşılıyo mu canım...en azından bir kısmını..

amin cnm insaAllah ..

ağla kuzum,. bazen bnde öyle olurum..

limonuda sıkıcaksn yada nar ekşisi ile offff off

ba baa baaa aş mı eriyon kıs sen...
taze yeşillik yanında ama acılı da olmalı. netten resimlerine baktım ağzım iyice sulandı valla...
kızım masus mu yapıyon sen banaaa yaww
allahtan irem yok hani. eskiden boğaz muhabbeti çok yapardık, şimdi tehlikeli hamiş artık

tüp bebek tedavisini devlet karşılıyo mu canım...en azından bir kısmını..

yok cnm nerdeeeeeeeeeeee ??

biz zaten devletten 3. cü hakkımızı bile kullanamdık ki..
3. yü yaptıralım die gititğimizde, devlet 3. hakkı kaldırdı dediler

öncekiler de de bana vurulan iğneler yetmiyordu, hep biraz fazlasını kullandık..

ve iğnlere, masraflar fln hep cepten ödücez bu kez ..
sadece Lucrin diye bi iğne var bunu aldık götürcez iste giderken.. sadece bu 150 tl..
ve bundan kaç tane kullancam kimbilir..
ve bşka igğneler fln..

yapılacak olan iki islem : 3 bin tl
iğneler simdilik 1.5 bin tl tutcak gibi + daha fazlası.. 2 bini bulur geçer mi bilmiyom..
e tahlildi, virt dı zırt dı dersek.. 5 i geçerde, gerisini bilmiyom valla..
yeme içme yoıl parasını saymıyom yani ..

artık simdikinde bi hesap kağıdı tuddum.. bakim benim cünyırlar gelirse, kaça malolcaklar not tutuyom

ahh ah bide bunların bir sürü sıkıntısı, iğneler hormonlar, ilaçlar hepsi alt-üst..

bey ler bu tedavide pek değil biz bayanlara göre hiçbirsey yapılmıyor gibi birsey

oooo evet canım baya fazla...allahım kesenize bereket versin.
şimdi bana kızan arkadaşlar olabilir ama devlet yetkilileri en az 2 veya 3 çocuk istemeyi tavsiye etmeyi biliyolar ama. yolu açmıyolar.
doğurabilen zaten doğuruyo. azcık ailelere destek olsalar maddi ve manevi olarak. ilaç ve tedavi masrafları karşılansa, ücretsiz psikolojik destek falan verilse. bi doğum iznini 24 haftaya çıkarmaya bile kırk takla atıyolar ondan da ses yok daha.
umarım emeklerinizin kaşılığını alırsınız. cünyırlar çok bekletmez sizi umutcum.
görüşmek üzere çok ara verme gel hep bize bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…