- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.901
kızlar 1335
Tugbam benim minik zor gözüktü 9.5 mm olmuş doktor kalbi için daha erken dedi muhtemelen senin yumurta geç geldi o yüzden sen 6 hafta olarak bakma dedi :) :)bebek saat 16 olmak üzereeeee
bak yiğenimize ait ilk fotoyu istiyoz haberin olaaa
doktoruna söle güzel bi poz çeksin
Tugbam benim minik zor gözüktü 9.5 mm olmuş doktor kalbi için daha erken dedi muhtemelen senin yumurta geç geldi o yüzden sen 6 hafta olarak bakma dedi :) :)
Foto koyarim akşama canım
Oyy yavruuu sen anne oluyon kız şaka maka9,5 mm bayağa bayağı bişeler var geliyo gümbür gümbür 6 hafta değilse kaç olmuş oluyosun yani ?
Tugbam benim minik zor gözüktü 9.5 mm olmuş doktor kalbi için daha erken dedi muhtemelen senin yumurta geç geldi o yüzden sen 6 hafta olarak bakma dedi :) :)
Onun için bisey söylemedi biliyorsunuz ben yumurtladım diye korumadım
Büyüyor teyzesi çok mutluyum olumlu şeyler duymak çok güzel 10 sonra gidicez onun, kalp atışı benim doğum günü hediyem olacak 13 mart benim doğum günüm
canım maşallah öncelikle tü tü tü diyerek başlayım da bişe sorcam 9,5 mm kese boyutumu 6 haftalık için baya büyük bir ölçü sakın yanlış anlama merak ettim çünkü bugun bende gittim doktora 7+6 günlük 13,3 mm olmuş benim minnak kalp atışlarını iyice teyit ettik 5+5 günlükken 4,8 mm di benim çünkü gerçi bebeden bebeye değişir tabi ama maşallah bebişlerimize :))
ayyy yaa ne güzel şeyler yaşıosun tadını çıkar fatoşum
Bişey sorucam can m yumurta hesabı yaptın ok korunmadan yaptığın çalışmalarda adete yaklaşana kadar hiç tuttumu acaba var mıdır diye belki oldu diye geçirdin mi içinden ? Dayanamıyoruz çünkü hep umut oluyo
Evet canım hesap yaptık sonra kocam caksiri deneyelim dedi o ara hep çalışma oldu hatta her gece oldu nasılsa çocuk olmaz diye yalnız sabah banyo yaptım hep misafir vardı mecburen sabaha kalıyordu umuttan ziyade endişe vardı doktor korunun dedi diye ama kocam hep keşke hamile olsanda daha stres çekmesek diyo du
ahhh cnm ya sen işte kafada nasıl olsa olmaz dediğin için oluverdi işteO düşüncelerden sıyrılabilsek belki bizlerde de işte...
Ben aman aman aaa oldu mu filan demiyorum ama korunmayı bırakalı hep aklımda var işte kafada bitirmek mi gerek illa , adı üstünde planlı gebelik nasıl düşünmiceksin ...Çok seviniyorum cnm senin için stresin sonu mutluluk
Rahatladım vallagüzel bir değer canım maşallah miniğineee
ARtık için rahatlamıştırr
28 şubat battı 1 mart 392 şimdi 1335 ayın 13 ünde gitcem doktora acelem yokhahahaha ben yazana kadar sen sonucu almışsın yahu
gözünaydın cnm değerin kaçtı en son ne zaman yaptırdın ki tahlili gayet güzel değerineğer düzenli artarsa inşallah cumaya görülür duruma gelir bebişinin kesesi
oldu galiba silahattin abiiiiOlmuş bu çocuk olmus helal kız sana çok sevindim
Tatlım ulturason fotosunun altında yazar ne kadarlık olduğu 5w2d gibiTugbam benim minik zor gözüktü 9.5 mm olmuş doktor kalbi için daha erken dedi muhtemelen senin yumurta geç geldi o yüzden sen 6 hafta olarak bakma dedi :) :)
Canım ağrı olur adetle benzer zaten önemli olan 2 gün sonraki artış oranın bolca dinlelen kişisel fikrimi sorarsan değerin 6000 olmadan muayene olma karından olabilirsin o zamanbu kadar hamile arasından bana yardımcı olabilecek biri vardır umarım. adetim 3 gün gecikti ve bugün kan testinde değerim 92 çıktı, ama sevinemiyorum çünkü vajinal muayeneden sonra çamur gibi akıntım başladı ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. sizce bu durumu kötüye mi yormalıyım?
Rahatladım valla
28 şubat battı 1 mart 392 şimdi 1335 ayın 13 ünde gitcem doktora acelem yok
oldu galiba silahattin abiiii
Tatlım ulturason fotosunun altında yazar ne kadarlık olduğu 5w2d gibibu arada telden girenler en altta full site tıklanınca site normale dönüyomuş bilginize
Canım ağrı olur adetle benzer zaten önemli olan 2 gün sonraki artış oranın bolca dinlelen kişisel fikrimi sorarsan değerin 6000 olmadan muayene olma karından olabilirsin o zamanhayırlı olsun şimdiden
Ben geçen gün gittim 5+5 ti 8 mm di bende pek bilmiyorum bunları eltimde hamile onun kesesi 5+2 de 7.5 miş. valla doktora gidince öyle heyecanlanıyorum ki soruları unutuyorum yazmam lazım sanırım :):) nazar değmesin tosunlarimizai benim beta hcg de baya yüksek t i
B bizim kalp atislarimiz daha duyulmadı
tamam canım ozaman ben doğru anlamışım o kese boyutu demekki zaten ultrason fotosunda allta yazar :)) netteki hesaplayıcılar 1 hafta ilerde hesaplıyo bilgin olsun benim mesela hesaplayıcı da 9. haftada güya ama daha 7+6 günlükmüş :)) çok minikler yaa çabucak büyüseler keşke :))
bu kadar hamile arasından bana yardımcı olabilecek biri vardır umarım. adetim 3 gün gecikti ve bugün kan testinde değerim 92 çıktı, ama sevinemiyorum çünkü vajinal muayeneden sonra çamur gibi akıntım başladı ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. sizce bu durumu kötüye mi yormalıyım?
tamam canım ozaman ben doğru anlamışım o kese boyutu demekki zaten ultrason fotosunda allta yazar :)) netteki hesaplayıcılar 1 hafta ilerde hesaplıyo bilgin olsun benim mesela hesaplayıcı da 9. haftada güya ama daha 7+6 günlükmüş :)) çok minikler yaa çabucak büyüseler keşke :))
Evet canım doktorun dediği zaten ben onu baz alıyorum bir büyuse kalbini duy sam ilk onu istiyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?