Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bebek saat 16 olmak üzereeeee
bak yiğenimize ait ilk fotoyu istiyoz haberin olaaa
doktoruna söle güzel bi poz çeksin
Tugbam benim minik zor gözüktü 9.5 mm olmuş doktor kalbi için daha erken dedi muhtemelen senin yumurta geç geldi o yüzden sen 6 hafta olarak bakma dedi :) :)
Foto koyarim akşama canım

Tugbam benim minik zor gözüktü 9.5 mm olmuş doktor kalbi için daha erken dedi muhtemelen senin yumurta geç geldi o yüzden sen 6 hafta olarak bakma dedi :) :)

Oyy yavruuu sen anne oluyon kız şaka maka 9,5 mm bayağa bayağı bişeler var geliyo gümbür gümbür 6 hafta değilse kaç olmuş oluyosun yani ?

Oyy yavruuu sen anne oluyon kız şaka maka 9,5 mm bayağa bayağı bişeler var geliyo gümbür gümbür 6 hafta değilse kaç olmuş oluyosun yani ?

Onun için bisey söylemedi biliyorsunuz ben yumurtladım diye korumadım
Büyüyor teyzesi çok mutluyum olumlu şeyler duymak çok güzel 10 sonra gidicez onun, kalp atışı benim doğum günü hediyem olacak 13 mart benim doğum günüm

canım maşallah öncelikle tü tü tü diyerek başlayım da bişe sorcam 9,5 mm kese boyutumu 6 haftalık için baya büyük bir ölçü sakın yanlış anlama merak ettim çünkü bugun bende gittim doktora 7+6 günlük 13,3 mm olmuş benim minnak kalp atışlarını iyice teyit ettik 5+5 günlükken 4,8 mm di benim çünkü gerçi bebeden bebeye değişir tabi ama maşallah bebişlerimize :))

ayyy yaa ne güzel şeyler yaşıosun tadını çıkar fatoşum

Bişey sorucam can m yumurta hesabı yaptın ok korunmadan yaptığın çalışmalarda adete yaklaşana kadar hiç tuttumu acaba var mıdır diye belki oldu diye geçirdin mi içinden ? Dayanamıyoruz çünkü hep umut oluyo

Ben geçen gün gittim 5+5 ti 8 mm di bende pek bilmiyorum bunları eltimde hamile onun kesesi 5+2 de 7.5 miş. valla doktora gidince öyle heyecanlanıyorum ki soruları unutuyorum yazmam lazım sanırım :):) nazar değmesin tosunlarimizai benim beta hcg de baya yüksek t i
B bizim kalp atislarimiz daha duyulmadı

Son düzenleme:

Evet canım hesap yaptık sonra kocam caksiri deneyelim dedi o ara hep çalışma oldu hatta her gece oldu nasılsa çocuk olmaz diye yalnız sabah banyo yaptım hep misafir vardı mecburen sabaha kalıyordu umuttan ziyade endişe vardı doktor korunun dedi diye ama kocam hep keşke hamile olsanda daha stres çekmesek diyo du

ahhh cnm ya sen işte kafada nasıl olsa olmaz dediğin için oluverdi işte O düşüncelerden sıyrılabilsek belki bizlerde de işte...
Ben aman aman aaa oldu mu filan demiyorum ama korunmayı bırakalı hep aklımda var işte kafada bitirmek mi gerek illa , adı üstünde planlı gebelik nasıl düşünmiceksin ...Çok seviniyorum cnm senin için stresin sonu mutluluk

Düşünmeden olmuyor illaki herke bu kadr isterken nasıl diyecez aman boşver diye. Ana çok örneği var kuzenimde ayni şekilde oldu aşılamaya gidecekken hamile kaldı bi arkadaşım raporu o almıştı artk doğal y olla çocuğu olmaz diye tüp bebeğe gideceklerdi bir ay duralım dediler hoop hamile dsridi başınıza yavrum yumurta sayma bence adetin bitsin hemen başla 2 günde bir yapış kocaya genciz daha istekli olmak lazım ve bırakma ta ki adet olana kadar. caksiri da tavsiye ediyorum.
Dua ediyorum hepinize

güzel bir değer canım maşallah miniğineee
ARtık için rahatlamıştırr
Rahatladım valla
28 şubat battı 1 mart 392 şimdi 1335 ayın 13 ünde gitcem doktora acelem yok

Olmuş bu çocuk olmus helal kız sana çok sevindim
oldu galiba silahattin abiiii

Tatlım ulturason fotosunun altında yazar ne kadarlık olduğu 5w2d gibi bu arada telden girenler en altta full site tıklanınca site normale dönüyomuş bilginize

bu kadar hamile arasından bana yardımcı olabilecek biri vardır umarım. adetim 3 gün gecikti ve bugün kan testinde değerim 92 çıktı, ama sevinemiyorum çünkü vajinal muayeneden sonra çamur gibi akıntım başladı ve kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor. sizce bu durumu kötüye mi yormalıyım?

Canım ağrı olur adetle benzer zaten önemli olan 2 gün sonraki artış oranın bolca dinlelen kişisel fikrimi sorarsan değerin 6000 olmadan muayene olma karından olabilirsin o zaman hayırlı olsun şimdiden

Afferim kız tuttu bu maya :)

Bata göre giriyor o değeri doktor 6 hafta 0 gün yazıyor

Canım ağrı olur adetle benzer zaten önemli olan 2 gün sonraki artış oranın bolca dinlelen kişisel fikrimi sorarsan değerin 6000 olmadan muayene olma karından olabilirsin o zaman hayırlı olsun şimdiden

çok teşekkür ederim iremneva içime su srptin biraz, 2 gün sonra gidicem bakalım çok umutsuzum ama umarım yoktur sıkıntı. 1 senedir olmuyordu tek tüpte tıkalı olunca iyice zorlaştı hamile kalmam.umarım koruyabilirim. sizlere de hayırlı olsun umarım hepiniz en sağlıklı şekiilde hamileliğinizi geçirip bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza

tamam canım ozaman ben doğru anlamışım o kese boyutu demekki zaten ultrason fotosunda allta yazar :)) netteki hesaplayıcılar 1 hafta ilerde hesaplıyo bilgin olsun benim mesela hesaplayıcı da 9. haftada güya ama daha 7+6 günlükmüş :)) çok minikler yaa çabucak büyüseler keşke :))

Son düzenleme:

Evet canım doktorun dediği zaten ben onu baz alıyorum bir büyuse kalbini duy sam ilk onu istiyorum şimdi

cnm kahverengi leke olmasında sıkıntı yok önemli olan kan rengine dönmemesi
ama sen yine de değerin yeterin yeterince yükselmeden gitme dr a bence ya da gideceksen alttan baktırma ne olur ne olmaz aklında kalmasın sonra

Evet canım doktorun dediği zaten ben onu baz alıyorum bir büyuse kalbini duy sam ilk onu istiyorum şimdi

Bildiğim kadarıyla şöyle ki 8mm falan kese olması lazım kızlar çünkü o günlerde ancak pirinç tanesi kadar oluyorlar biz 6. haftada 3,5mm iken kalp atışımızı duymuştuk
bir de bu geriden gelme durumunu ben de çok araştırmıştım 11+3 olana kadar biz de 1 hafta kadar geriden gittik şimdi eşitiz ama bunun sebebi de karın ultrasonu vajinal ultrasondan 1 hafta kadar geriden gidermiş bebek belli bir büyüklüğe ulaşana kadar. yani muayenelerimizi alttan yaptırsak bu zamanlama sorunu olmazmış ama olması da önemli değil zaten dr a sat ımızı söyleyip orda hesaplatırsak bebişteki ilerlemeyi iki yönden takip ederler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…