Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Benim kesem 9.5 daha kalp atışını duymadık sence bir problem olabilir mi senin kesen çok küçükmüş benim keseye göre

Benim kesem 9.5 daha kalp atışını duymadık sence bir problem olabilir mi senin kesen çok küçükmüş benim keseye göre

kese değil bebişim 3,5 mm idi keseyi şimdi tam hatırlamıyorum ama dr çok erken olduğunu aslında duyulmamasının normal olduğunu söylemişti içini ferah tut daha erken yani aslında

Canım zaten milimlik ölçüler kişiden kişiye farkediyodur genel olarak 5 bıçuk6 haftada kese 7-9 arası kalp atışı duyuluyo stres yapma hiç

Ay bende korktum ya insan rahat olamıyor biran önce olsun istiyor doktor ana keseyi gördü bende bebek yoktu daha
kese değil bebişim 3,5 mm idi keseyi şimdi tam hatırlamıyorum ama dr çok erken olduğunu aslında duyulmamasının normal olduğunu söylemişti içini ferah tut daha erken yani aslında

Bu arada doktorlar ekranda kalp atışını görsede dinletmiyo çünkü erken dinletmek bebeğe zarar veriyormuş doktorum öyle demişti acele etme bence

Canım zaten milimlik ölçüler kişiden kişiye farkediyodur genel olarak 5 bıçuk6 haftada kese 7-9 arası kalp atışı duyuluyo stres yapma hiç

Kuzum zaten olumsuz bisey düşününce ağrım artıyor bebegim kızıyor bana. Bu arada kuran okudum kızlar tek tek dua erim size herkese. Bir de sizden dua isityorum halam yoğun bakımda kalp ameliyatı oldu durumu kritik dua edin ne olur

Rabbim şifasını versin geçmiş olsun canımm

kız seni bir güzel döverim haberin olsun...benim kesem 10 milimdi..doktorum 15-20 gün sonra gel dedi... ne bu acele...ben cuma gitsem duyabilir miyim erken mi diyorum...haftayada beklesem mi diyorum...sen 9,5 milim de stres ediyon...ben kendimi uçurumdan atam o zaman...

ay serap gel döv beni başka örneklere bakınc akafam karışıyorr
beklicem ama ben hamileyim kesem bile varr kalbini duymayı beklicemmmm

canlarıııııııııım

bugün hiç giremedim çok işlerim vardı
yarım saat oldu bilgisayarı açalı tam bişeyler yazıcam
bulaşık makinam arıza yaptı onla uğraştım
şimdi geldim bişeyler yazıp hemen kaçıcam mutfak beni bekler

fatmam doktordan güzel haberlerle gelmişsin minnak kurbağının kesesini görmüşsün çok sevindim canım
iremim değerin çok güzel artmış bitanem sizlerden böyle güzel haberler almak beni çok mutlu ediyo
didemim,kübram reçelim,fulyam ve ismini sayamadığım canlarım hepinizi çok seviyorum
yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Telden giriyorum yapabildimmi bilmiyorum ama olduysa yukledigim resimdeki bebi 16 gunluk bugun bana getirdiler cok tatliydi

Eklentiler

• $20130304_102715.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 23
kızlar sizle paylaşmadan yapamıycam
ama gülmek yok

ben bugün silkelettim ama kocişe söylemeye utandığım için
kociş odadan çıkınca ben kendi kendimi silkeledim
çok komik gözüküyodum ben bile kendi halime güldüm
şu halimize bak ya bebiş için ne hallere düştük az kaldı
kafayıda yiycez

merhaba canım fatmiş cevap vermiş zaten ama 9,5 mm olan kese bebek daha minnacıktır .

bazı ultrasonlarda yazmıyorr o bilgi. benim ilk gittiğim doktorunkinde yazmıyordu hafta.

Evet canım doktorun dediği zaten ben onu baz alıyorum bir büyuse kalbini duy sam ilk onu istiyorum şimdi

fatmişim o ah bi şu olsa ah bi şunu da görseydim şunu da duysaydım hiç bitmeyecek ki

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Telden giriyorum yapabildimmi bilmiyorum ama olduysa yukledigim resimdeki bebi 16 gunluk bugun bana getirdiler cok tatliydi

maşallah pek tatlıı bu bebek

hülya abla günaydınn yazdığın gerçekten komik gülmek yok demişsin ama tebessüm var Ayakları yukarı kaldırıp kalçanı sağa sola oynatsan onun bile faydası olur . Bu arada iyi çalışmalar

ay serap gel döv beni başka örneklere bakınc akafam karışıyorr
beklicem ama ben hamileyim kesem bile varr kalbini duymayı beklicemmmm

kız araştırma falan yapma...kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe bile değişir baazı değerler....beni kendine bulaştırma uleynnnn...
bekle azcık ya sakin kafayla ..bak mis gibi keseni görmüşsün minnakını düşün kime benzeyecek hayal kur...ben kurarken eşim hep müdahale eder..tabiki ona benzeyecekmiş.....bu işte en çok kim emek verirse ona benzermiş...deli diyom kendi kendime ulan bu ay birde kendimi sana silkelettirdim daha ne emeğinden bahsediyon

çok saol ablam darısı başınızaa inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…