- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.921
tamam canım ozaman ben doğru anlamışım o kese boyutu demekki zaten ultrason fotosunda allta yazar :)) netteki hesaplayıcılar 1 hafta ilerde hesaplıyo bilgin olsun benim mesela hesaplayıcı da 9. haftada güya ama daha 7+6 günlükmüş :)) çok minikler yaa çabucak büyüseler keşke :))
Bildiğim kadarıyla şöyle ki 8mm falan kese olması lazım kızlar çünkü o günlerde ancak pirinç tanesi kadar oluyorlar biz 6. haftada 3,5mm iken kalp atışımızı duymuştuk
bir de bu geriden gelme durumunu ben de çok araştırmıştım 11+3 olana kadar biz de 1 hafta kadar geriden gittik şimdi eşitiz ama bunun sebebi de karın ultrasonu vajinal ultrasondan 1 hafta kadar geriden gidermiş bebek belli bir büyüklüğe ulaşana kadar. yani muayenelerimizi alttan yaptırsak bu zamanlama sorunu olmazmış ama olması da önemli değil zaten dr a sat ımızı söyleyip orda hesaplatırsak bebişteki ilerlemeyi iki yönden takip ederler
Benim kesem 9.5 daha kalp atışını duymadık sence bir problem olabilir mi senin kesen çok küçükmüş benim keseye göre
Canım zaten milimlik ölçüler kişiden kişiye farkediyodur genel olarak 5 bıçuk6 haftada kese 7-9 arası kalp atışı duyuluyo stres yapma hiçBenim kesem 9.5 daha kalp atışını duymadık sence bir problem olabilir mi senin kesen çok küçükmüş benim keseye göre
kese değil bebişim 3,5 mm idi keseyi şimdi tam hatırlamıyorum ama dr çok erken olduğunu aslında duyulmamasının normal olduğunu söylemişti içini ferah tut daha erken yani aslında
Canım zaten milimlik ölçüler kişiden kişiye farkediyodur genel olarak 5 bıçuk6 haftada kese 7-9 arası kalp atışı duyuluyo stres yapma hiç
Rabbim şifasını versin geçmiş olsun canımmKuzum zaten olumsuz bisey düşününce ağrım artıyor bebegim kızıyor bana. Bu arada kuran okudum kızlar tek tek dua erim size herkese. Bir de sizden dua isityorum halam yoğun bakımda kalp ameliyatı oldu durumu kritik dua edin ne olur
Rabbim şifasını versin geçmiş olsun canımm
Benim kesem 9.5 daha kalp atışını duymadık sence bir problem olabilir mi senin kesen çok küçükmüş benim keseye göre
kız seni bir güzel döverim haberin olsun...benim kesem 10 milimdi..doktorum 15-20 gün sonra gel dedi... ne bu acele...ben cuma gitsem duyabilir miyim erken mi diyorum...haftayada beklesem mi diyorum...sen 9,5 milim de stres ediyon...ben kendimi uçurumdan atam o zaman...
canım maşallah öncelikle tü tü tü diyerek başlayım da bişe sorcam 9,5 mm kese boyutumu 6 haftalık için baya büyük bir ölçü sakın yanlış anlama merak ettim çünkü bugun bende gittim doktora 7+6 günlük 13,3 mm olmuş benim minnak kalp atışlarını iyice teyit ettik 5+5 günlükken 4,8 mm di benim çünkü gerçi bebeden bebeye değişir tabi ama maşallah bebişlerimize :))
çok teşekkür ederim iremneva içime su srptin biraz, 2 gün sonra gidicem bakalım çok umutsuzum ama umarım yoktur sıkıntı. 1 senedir olmuyordu tek tüpte tıkalı olunca iyice zorlaştı hamile kalmam.umarım koruyabilirim. sizlere de hayırlı olsun umarım hepiniz en sağlıklı şekiilde hamileliğinizi geçirip bebeklerinizi alırsınız kucaklarınıza
tamam canım ozaman ben doğru anlamışım o kese boyutu demekki zaten ultrason fotosunda allta yazar :)) netteki hesaplayıcılar 1 hafta ilerde hesaplıyo bilgin olsun benim mesela hesaplayıcı da 9. haftada güya ama daha 7+6 günlükmüş :)) çok minikler yaa çabucak büyüseler keşke :))
Evet canım doktorun dediği zaten ben onu baz alıyorum bir büyuse kalbini duy sam ilk onu istiyorum şimdi
Kuzum zaten olumsuz bisey düşününce ağrım artıyor bebegim kızıyor bana. Bu arada kuran okudum kızlar tek tek dua erim size herkese. Bir de sizden dua isityorum halam yoğun bakımda kalp ameliyatı oldu durumu kritik dua edin ne olur
Telden giriyorum yapabildimmi bilmiyorum ama olduysa yukledigim resimdeki bebi 16 gunluk bugun bana getirdiler cok tatliydi
kızlar sizle paylaşmadan yapamıycam
ama gülmek yok
ben bugün silkelettim ama kocişe söylemeye utandığım için
kociş odadan çıkınca ben kendi kendimi silkeledim
çok komik gözüküyodum ben bile kendi halime güldüm
şu halimize bak ya bebiş için ne hallere düştük az kaldı
kafayıda yiycez
ay serap gel döv beni başka örneklere bakınc akafam karışıyorr
beklicem ama ben hamileyim kesem bile varr kalbini duymayı beklicemmmm
günaydın kızlar
canlarıııııııııım
bugün hiç giremedim çok işlerim vardı
yarım saat oldu bilgisayarı açalı tam bişeyler yazıcam
bulaşık makinam arıza yaptı onla uğraştım
şimdi geldim bişeyler yazıp hemen kaçıcam mutfak beni bekler
fatmam doktordan güzel haberlerle gelmişsin minnak kurbağının kesesini görmüşsün çok sevindim canım
iremim değerin çok güzel artmış bitanem sizlerden böyle güzel haberler almak beni çok mutlu ediyo
didemim,kübram reçelim,fulyam ve ismini sayamadığım canlarım hepinizi çok seviyorum
yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?