- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.941
merhaba canım fatmiş cevap vermiş zaten ama 9,5 mm olan kese bebek daha minnacıktır .
bazı ultrasonlarda yazmıyorr o bilgi. benim ilk gittiğim doktorunkinde yazmıyordu hafta.
fatmişim o ah bi şu olsa ah bi şunu da görseydim şunu da duysaydım hiç bitmeyecek ki
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
kız araştırma falan yapma...kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe bile değişir baazı değerler....beni kendine bulaştırma uleynnnn...
bekle azcık ya sakin kafayla ..bak mis gibi keseni görmüşsün minnakını düşün kime benzeyecek hayal kur...ben kurarken eşim hep müdahale eder..tabiki ona benzeyecekmiş.....bu işte en çok kim emek verirse ona benzermiş...deli diyom kendi kendime ulan bu ay birde kendimi sana silkelettirdim daha ne emeğinden bahsediyon
günaydın kızlar
Günaydınnn irem naberr?
Günaydın kızlarrrrr
herkeslere günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn :))
günaydın canlarıımfatmacım ya dün doktor ne dedi geçmiş yığılmış okuyamadm sadece kese küçük mü ne öle bişeyler okudum sanki aksam ama benım zilli izin vermedi bakamadım
günaydın canımm
doktor herşey normal dedi diğer arkadaşların söylemleri biraz kafamı karıştırdı cumartesi kese 8 mmdi dün baktıgında 9 mm olmuş 10 gün sonra için randevu verdi kalp atışını duymak içinn
masallah minik yeğenime kız fatma senin kızın olck bak kübra söyledi derssinbu arada senin olayında tipik gec döllenme sanırım
saol teyzesi teşekkür ederiz herkes erkek diyor çevremdeki herkes ama kısmet sağlıklı olsunda kız erkek farketmezz
doktorda aynı şeyi söyledi çünkü takvime göre baktık sözde o ara korunduk sonra bıraktık yani benim bebek 7 şubattan sonra falan oldu öyle düşünüyoruz kocamlaa
Gunaydin kizlar nasilsiniz.yeni hamile haberleri varmis cok sevindim.irem Allah tamamina erdirsin insallah
fatma sende sabirli ol azcik en guzel anlar bnce bunlarhalana da gecmis olsn sifa versn rabbim.beni sorarsaniz bisey yok hala bu ayda olmazsa doktora gitcem artik cok ozeniyorun cocuga bnimde olsn istiyorum
günaydın kızlar dün çok yoğundum hiç giremedim akşam fatma ile faceden konuştuk ama peşine eşimle kavgaya tututştuk sen daha o gruptan çıkmadın mı silmedin mi die girdi sildi benim yerime evde yer yerinden oynadı kitledim yatak oadasının kapısını oyle yattım sabahta 6 da çarptım kapıyı çıktım evden zaten hastalanamıyorum hiç iyi değilim üstünede bu kavgalar sonumuzu iyi görmüyorum bi süre kafamıda dağıtmam lazım fatmacım kbakma senide silmiş facemden neyse beni boşverin hepiniz kendinze iyi bakın...
günaydın kızlar dün çok yoğundum hiç giremedim akşam fatma ile faceden konuştuk ama peşine eşimle kavgaya tututştuk sen daha o gruptan çıkmadın mı silmedin mi die girdi sildi benim yerime evde yer yerinden oynadı kitledim yatak oadasının kapısını oyle yattım sabahta 6 da çarptım kapıyı çıktım evden zaten hastalanamıyorum hiç iyi değilim üstünede bu kavgalar sonumuzu iyi görmüyorum bi süre kafamıda dağıtmam lazım fatmacım kbakma senide silmiş facemden neyse beni boşverin hepiniz kendinze iyi bakın...
iyidir tatlım sen nasılsın
Günaydın kızlarrrrr
herkeslere günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn :))
ayy kuzum haklısın benim kocamda bebeğin aynı kendine benzeyeceğinden eminn
kafama şey takıldı ya ikiz olursa diye odaya sığmıcazzz nasıl koyucam beşikleri falan diyee
günaydın canlarıımfatmacım ya dün doktor ne dedi geçmiş yığılmış okuyamadm sadece kese küçük mü ne öle bişeyler okudum sanki aksam ama benım zilli izin vermedi bakamadım
canım aynı durumu yasamıstm kendi hesabımagöre 6. haftanın içindeydim ilk doktora gittiğimde ama ultrason ölçüsüne göre 5+0 dı..düşün yani o zaman kac saat nette arastırmıstm bide salak gibi aglamıstım ne kadar cahillik yapmışım rabbim ömür verdikten sonra geri kalan hersey yalan..
canım erkeklerinde böyle muayyen günleri oluyo işte, sen canını sıkma hiç küsme ama yüzde verme yola gelir tecrübeyle sabitgünaydın kızlar dün çok yoğundum hiç giremedim akşam fatma ile faceden konuştuk ama peşine eşimle kavgaya tututştuk sen daha o gruptan çıkmadın mı silmedin mi die girdi sildi benim yerime evde yer yerinden oynadı kitledim yatak oadasının kapısını oyle yattım sabahta 6 da çarptım kapıyı çıktım evden zaten hastalanamıyorum hiç iyi değilim üstünede bu kavgalar sonumuzu iyi görmüyorum bi süre kafamıda dağıtmam lazım fatmacım kbakma senide silmiş facemden neyse beni boşverin hepiniz kendinze iyi bakın...
iyiyim canım bendee bebek büyütüoruz işte
günaydınnn
günaydınnn
fatmişim günaydın daha dereyi görmeden paçaları sıvama kız zaten 10 gün sonra belli olur ikiz olup olmadığı ona göre yer ayarlarsınız evde merak etme :)
günaydın kübüşş
günaydın fulyacımm.. Ah bu face her zaman karı koca arasında sorun oluyor canım burdan görüşüyoruz zaten o gurubu sorun yapma (bu benim fikrim ama sen bilirsin tabi).
Moralini bozma her şey düzelcek inşallahh nerde o neşeliii fulliiiii
iyiyim canım bendee bebek büyütüoruz işte
günaydınnn
günaydınnn
fatmişim günaydın daha dereyi görmeden paçaları sıvama kız zaten 10 gün sonra belli olur ikiz olup olmadığı ona göre yer ayarlarsınız evde merak etme :)
günaydın kübüşş
günaydın fulyacımm.. Ah bu face her zaman karı koca arasında sorun oluyor canım burdan görüşüyoruz zaten o gurubu sorun yapma (bu benim fikrim ama sen bilirsin tabi).
Moralini bozma her şey düzelcek inşallahh nerde o neşeliii fulliiiii
benim doktorda çok rahat diyoki kalp atışını 6 haftadan sonra görücez dedim ama ben 6 haftadayımm onu sayma dedi bana kadın çok rahat ya ben panik oluyorum doğru diyon allah ömür vardıysa 9 ay kanaman olsada doğuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?