- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.961
canım bende rahim agzı yetmezliği vardı ve 23. haftadan 40. haftaya kadar birkaç ihtiyacım gidermek için kalkmak dışında hep yattım bebeğim erken doğmasın diye müdahale içinde gec kalınmıştı sadece yatarak gecirebilirdim o dönemi...neler neler yasadım hamileliğim boyunca Allahıma binlerce kez şükrediyorum şimdi sapasağlam sağlıklı cin gibi bir kızım varrabbime emanet etmiştim ben kızımı ve rabbim onu bana bağışladı..
maşallah canım allah kızını sana bağışlasınn zor dönemler gerçektenn inşallah ben çalışırım sorun olmazz
kübüşcüm senden de bir aşk böcüğü gelebilir
oooo evet canım baya fazla...allahım kesenize bereket versin.
şimdi bana kızan arkadaşlar olabilir ama devlet yetkilileri en az 2 veya 3 çocuk istemeyi tavsiye etmeyi biliyolar ama. yolu açmıyolar.
doğurabilen zaten doğuruyo. azcık ailelere destek olsalar maddi ve manevi olarak. ilaç ve tedavi masrafları karşılansa, ücretsiz psikolojik destek falan verilse. bi doğum iznini 24 haftaya çıkarmaya bile kırk takla atıyolar ondan da ses yok daha.
umarım emeklerinizin kaşılığını alırsınız. cünyırlar çok bekletmez sizi umutcum.
görüşmek üzere çok ara verme gel hep bize bize
kızlar 1335
saolasın cnm insaAllah
doğru diyosun.. 3 çocuk istemeyi bilen devlet.. çocuk sahibi olamayanları hiç düsünmüyolar.. insan bi yardım eli uzatır dimi..
yıllar önce az bi yardım ediyolardı..onu da biz 3. yü göremeden yardımı kesmis temelli..
herseyden kendilerine birseyler çıkartıyolar.. sırf fazla para gitmesin diye..
ama devletin paralarını kimler nasıl harcıyor.. orası da tartışılır ..
nyse girmeyelim. devlette, çoçuk konuları arasına yoksa savas çıkcak
demen gibi Allah görüyor halimizi, herkesin kucağını doldursun insaAllah .
iremcim.. çok gzel bi sonuç buRabbim tamamına erdinsin balım
eee diğer kızlar nasılsınız.. yesilcikim.... zizag ım.. anticimm fuly ye nolmus yaa :44:insaAllah düzelir hersey ..
bska adını sayamadıklarınm nassılsınızz , sora sora gün bitti ayol
selam umutcum hoşgeldin iyiyim hava güneşli işte güzel bir gün :) Sen nsılsın?
Kızlar kayıp yaa işleri çok yoğun heralde hepsi harıl harıl çalışıyo. Ev hanımı olan da pek yok olanlar da taşınma derdinde
hsb cnm.. burda da sabah bi kalkdık,. karlı bigün ..arada bir yağıyodu az duruyodu fln..
derken smdi hava serin ve günes epey bi görünmeye baslamıs ..
bnde iyyim işte nasıl olim..
ilaçlarım biteydi de, hayırlısınla, haftaya gidebileydikte, iğnler fln başlasın diye heycanla bekliyorum
iğneye bile razıyım düşün
öledir ya.. herkesin bi derdi oluyo illa ki.. bazen sırf bu yüzden evden uzak kalmakta iyi oluyo.. çalısmak istemişimdir.. ama maalesef bulunduğumuz yer itibariyle küçük bi yer olduğu için imkanlar kısıtlı.. bnde burada sizlerle iki laf ediyorum iste.. ev işi derken gün bitiyo..
taşınma mı dedin.. Allahım insaAllah banada denk gelsin öyle bi gün.. düşün bunu da düşün, tasınmaya da razıyım
burası sıkıcı bi yer yaaa ,iyice geldiler bana
ama şu dr işimiz bi güzelce hallolsun.. esim tmm dedi merkeze taşınırız, sen smdi bunu düsünme
dedim yaşasınnn
bnde böyleyim iste
İğne ilaç hepsi bebek için canım inşallah gelecek o bebek anneisnin göbüşüne..
o küçük yerlerde oturmak ne kadar zor bilyorum yani zor derken bazı açılardan zor bazı açılardan iyi. Bende küçük yerde oturuyorum ve iş imkanı yok gibi bir şey işte bende snein gibi buralarda takılıyorum böyle:)
Taşınmak da yeni ev güzel de o taşınma telaşı insanın gözünde büyüyor. sen ona da razısın anladım artık seni nsıl sıktılarsa hadi bakalım inşallah istediğin gibi merkeze taşınırsınız.
hatunlar nerdesinnizz?? Yoksa yakında bu topikte mi boş kalacakkk terkedilecek?
bende burdayımm
umudum sağol canım darısı başınaaa tez ve hayırlı zamanda
sen öbür topikte cirit attın attın anca uğruyosun buraya
canm didem :) doğru tahmin canım evde heryer heryerde ... deniz nerde? çok merak ediyorum onuda... sen nasılsın canım?
canm didem :) doğru tahmin canım evde heryer heryerde ... deniz nerde? çok merak ediyorum onuda... sen nasılsın canım?
her topik sakin dolanıyom biri ses verse deyi , burada uğradım bir ara kaldık fatoşla sonra herkeşler yemeğe ne edelim ...........
o fuli yok enerjimiz düştü o yüzden bencee.......................
evet ya olabilir fuli yokk reçel yok bugün hülya abla da yok akşamalrı uğrar oldu gündüzleri yok..
bizim rümüş de akşama kadar uyuyo heralde o da pek sık giremiyo görddüğüm kadarıyla.. bu arada hamilelik takvimi yap da takip edelim yeğenimizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?