Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

maşallah canım allah kızını sana bağışlasınn zor dönemler gerçektenn inşallah ben çalışırım sorun olmazz

saolasın cnm insaAllah
doğru diyosun.. 3 çocuk istemeyi bilen devlet.. çocuk sahibi olamayanları hiç düsünmüyolar.. insan bi yardım eli uzatır dimi..
yıllar önce az bi yardım ediyolardı..onu da biz 3. yü göremeden yardımı kesmis temelli..
herseyden kendilerine birseyler çıkartıyolar.. sırf fazla para gitmesin diye..
ama devletin paralarını kimler nasıl harcıyor.. orası da tartışılır ..
nyse girmeyelim. devlette, çoçuk konuları arasına yoksa savas çıkcak
demen gibi Allah görüyor halimizi, herkesin kucağını doldursun insaAllah .

iremcim.. çok gzel bi sonuç bu Rabbim tamamına erdinsin balım

eee diğer kızlar nasılsınız.. yesilcikim.. .. zizag ım.. anticimm fuly ye nolmus yaa :44:insaAllah düzelir hersey ..
bska adını sayamadıklarınm nassılsınızz , sora sora gün bitti ayol

selam umutcum hoşgeldin iyiyim hava güneşli işte güzel bir gün :) Sen nsılsın?
Kızlar kayıp yaa işleri çok yoğun heralde hepsi harıl harıl çalışıyo. Ev hanımı olan da pek yok olanlar da taşınma derdinde

hsb cnm.. burda da sabah bi kalkdık,. karlı bigün .. arada bir yağıyodu az duruyodu fln..
derken smdi hava serin ve günes epey bi görünmeye baslamıs ..
bnde iyyim işte nasıl olim..
ilaçlarım biteydi de, hayırlısınla, haftaya gidebileydikte, iğnler fln başlasın diye heycanla bekliyorum
iğneye bile razıyım düşün

öledir ya.. herkesin bi derdi oluyo illa ki.. bazen sırf bu yüzden evden uzak kalmakta iyi oluyo.. çalısmak istemişimdir.. ama maalesef bulunduğumuz yer itibariyle küçük bi yer olduğu için imkanlar kısıtlı.. bnde burada sizlerle iki laf ediyorum iste.. ev işi derken gün bitiyo..

taşınma mı dedin.. Allahım insaAllah banada denk gelsin öyle bi gün.. düşün bunu da düşün, tasınmaya da razıyım
burası sıkıcı bi yer yaaa , iyice geldiler bana

ama şu dr işimiz bi güzelce hallolsun.. esim tmm dedi merkeze taşınırız, sen smdi bunu düsünme
dedim yaşasınnn

bnde böyleyim iste

Son düzenleme:

İğne ilaç hepsi bebek için canım inşallah gelecek o bebek anneisnin göbüşüne..

o küçük yerlerde oturmak ne kadar zor bilyorum yani zor derken bazı açılardan zor bazı açılardan iyi. Bende küçük yerde oturuyorum ve iş imkanı yok gibi bir şey işte bende snein gibi buralarda takılıyorum böyle:)

Taşınmak da yeni ev güzel de o taşınma telaşı insanın gözünde büyüyor. sen ona da razısın anladım artık seni nsıl sıktılarsa hadi bakalım inşallah istediğin gibi merkeze taşınırsınız.

ay insaAllah cnm.. artık iyice doldum.. Rabbim bizleri de sizin gibi mutlu eder insaAlla h..

evt hem küçük yer olması zor.. birde insanları da küçük ... durduk yerde, kmi öle .. kimi böle.. insanı sinir ediyolar ..
şmdi anlatsam inan bitmez

evt canım tasınmayı isteyecek kadar doydum .. ona bile razıyım.. insaAllah bebiste gelir de.. yeni yerimize geçeriz.. Rabbim sağlıklan nasip eder insaAllah o günleri de. kısmet olur tasınmak

hani derler yeni yer, yeni mekan insana iyi gelir.. aynen öyle..

ben buralarda sıkılıyorum diye, esim saolsun gönderiyo akrabalara kalmaya gezmeye fln bikaç günlük..
sonar diyenler oluyo.. esin evde yalnız aksamları, sen burda geziyosun fln..

hiç halden anlamakta yok yaa

canm didem :) doğru tahmin canım evde heryer heryerde ... deniz nerde? çok merak ediyorum onuda... sen nasılsın canım?

canm didem :) doğru tahmin canım evde heryer heryerde ... deniz nerde? çok merak ediyorum onuda... sen nasılsın canım?

İyiyim canım evde oturuyorum işte takılıyorum öyle vakit öldürüyorum.. Ne zaman taşıyosun evi kısmetse?

Deniz:44::44::44: hangisiydi yaa peerikızı mıydı diar vardı bide oda mı denizdi :44::44::44: Anam bu hamişlik unutkanlık yapıyo yaa bilemedim

her topik sakin dolanıyom biri ses verse deyi , burada uğradım bir ara kaldık fatoşla sonra herkeşler yemeğe ne edelim ...........

o fuli yok enerjimiz düştü o yüzden bencee.......................

evet ya olabilir fuli yokk reçel yok bugün hülya abla da yok akşamalrı uğrar oldu gündüzleri yok..
bizim rümüş de akşama kadar uyuyo heralde o da pek sık giremiyo görddüğüm kadarıyla.. bu arada hamilelik takvimi yap da takip edelim yeğenimizii

keseyimi beklesem dedim , benimde aklıma geldi de :44: erken değil mi diyecem ama sen totem olarak yapmıştın demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…