- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #15.981
keseyimi beklesem dedim , benimde aklıma geldi de :44: erken değil mi diyecem ama sen totem olarak yapmıştın demi
evet canım totem olark yaptım ve kaldı çok şükür :) İstersen keseyi bekle sen bilirsin canım ama yapadabilirsin altta yazıyo ya her gün bebekteki gelişimleri ordan okuması güzel oluyor
saolasın cnm insaAllah
doğru diyosun.. 3 çocuk istemeyi bilen devlet.. çocuk sahibi olamayanları hiç düsünmüyolar.. insan bi yardım eli uzatır dimi..
yıllar önce az bi yardım ediyolardı..onu da biz 3. yü göremeden yardımı kesmis temelli..
herseyden kendilerine birseyler çıkartıyolar.. sırf fazla para gitmesin diye..
ama devletin paralarını kimler nasıl harcıyor.. orası da tartışılır ..
nyse girmeyelim. devlette, çoçuk konuları arasına yoksa savas çıkcak
demen gibi Allah görüyor halimizi, herkesin kucağını doldursun insaAllah .
iremcim.. çok gzel bi sonuç buRabbim tamamına erdinsin balım
eee diğer kızlar nasılsınız.. yesilcikim.... zizag ım.. anticimm fuly ye nolmus yaa :44:insaAllah düzelir hersey ..
bska adını sayamadıklarınm nassılsınızz , sora sora gün bitti ayol
canım umutcum iyiyiz saol bebeğim sen nasılsınnnn
Allahım banada şu:44::44: takvimden yapmayınasip et görünce çok hevesleniyorum da
du bir yapayım heveslendim
Allahım banada şu:44::44: takvimden yapmayınasip et görünce çok hevesleniyorum da
aksam oldu bende hala gelen giden yok..beklemedeyim
merhaba canım fatmiş cevap vermiş zaten ama 9,5 mm olan kese bebek daha minnacıktır .
bazı ultrasonlarda yazmıyorr o bilgi. benim ilk gittiğim doktorunkinde yazmıyordu hafta.
fatmişim o ah bi şu olsa ah bi şunu da görseydim şunu da duysaydım hiç bitmeyecek ki
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
maşallah pek tatlıı bu bebek
hülya abla günaydınn yazdığın gerçekten komik gülmek yok demişsin ama tebessüm varAyakları yukarı kaldırıp kalçanı sağa sola oynatsan onun bile faydası olur . Bu arada iyi çalışmalar
çok saol ablam darısı başınızaa inşallahhhh
günaydın kızlar dün çok yoğundum hiç giremedim akşam fatma ile faceden konuştuk ama peşine eşimle kavgaya tututştuk sen daha o gruptan çıkmadın mı silmedin mi die girdi sildi benim yerime evde yer yerinden oynadı kitledim yatak oadasının kapısını oyle yattım sabahta 6 da çarptım kapıyı çıktım evden zaten hastalanamıyorum hiç iyi değilim üstünede bu kavgalar sonumuzu iyi görmüyorum bi süre kafamıda dağıtmam lazım fatmacım kbakma senide silmiş facemden neyse beni boşverin hepiniz kendinze iyi bakın...
bugün batım ama hiçbir belirtim yok adete dair..hayırlısı olsn:26:
evet ya olabilir fuli yokk reçel yok bugün hülya abla da yok akşamalrı uğrar oldu gündüzleri yok..
bizim rümüş de akşama kadar uyuyo heralde o da pek sık giremiyo görddüğüm kadarıyla.. bu arada hamilelik takvimi yap da takip edelim yeğenimizii
herkese merhabalar nasılsınız bakalım fulyam fatma kübra reçelim irem ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar fatmam ve iremim sizi tebrik ediyorumRabbim en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin bizlere da etmeyi unutmayın bu ay 3 günlük gecikme yaşadım beni umutlandırdı tabi ama geldi yine kırmızılarım olsun ben gelmelerine bile şükrediyorum benden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?