Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

keseyimi beklesem dedim , benimde aklıma geldi de :44: erken değil mi diyecem ama sen totem olarak yapmıştın demi

evet canım totem olark yaptım ve kaldı çok şükür :) İstersen keseyi bekle sen bilirsin canım ama yapadabilirsin altta yazıyo ya her gün bebekteki gelişimleri ordan okuması güzel oluyor

canım umutcum iyiyiz saol bebeğim sen nasılsınnnn

Allahım banada şu:44::44: takvimden yapmayı nasip et görünce çok hevesleniyorum da

bugün burası suskun heralde. benim de canım sıkılıyo evde durumlar aynı keyfim yokk takılıyorum kendi başımaa

du bir yapayım heveslendim

güzel olmuş takvimin kasım annesi :)

Allahım banada şu:44::44: takvimden yapmayı nasip et görünce çok hevesleniyorum da

iğnelerin başlasın sende totem olarak yap canım belki kaldırmak zorunda kalmazsın

aksam oldu bende hala gelen giden yok..beklemedeyim

kübüş var sende bir şeyler yaa yarına olmazsan nolcakk test yapıvercen mi:26:

herkese merhabalar nasılsınız bakalım fulyam fatma kübra reçelim irem ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar fatmam ve iremim sizi tebrik ediyorum Rabbim en kısa zamanda kucağınıza almayı nasip etsin bizlere da etmeyi unutmayın bu ay 3 günlük gecikme yaşadım beni umutlandırdı tabi ama geldi yine kırmızılarım olsun ben gelmelerine bile şükrediyorum benden bu kadar

canım o bebiş 16 günlük öyle tatlıydıki
ısırmamak için zor tuttum kendimi
bende tam senin dediğin gibi yaptım
totoyu diktim havaya sallandım durdum

fulyammmm bitanem üzme kendini
kırılma sen kocişine bitanem erkekler böyle işte kıskanıyolar
senin eşinle aran açılmasın biz burdan devam ederiz tatlım

tatlım gündüzleri çok yoğunum bu aralar
giremiyorum ama aklım hep burda özlüyorum çünkü sizleri
akşamlarıda eve gelince malum yemek bulaşık ev fırsat zor buluyorum
keşke imkan olsa hep sizle kalabilsem burda

bitanem hoşgeldin özletiyosun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…