Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Herkese günaydın kızlar. Gününüz haırlı ve güzel geçer inşallah. "Toprak" bebek beni uyutmadı bu gece :)) Umarım sizler iyisinizdir.

günadn ablacım cinsiyeti öğrendiniz mi??nasıl gidiyor hamılelik

Canım bir dahaki hafta gideceğim doktora. O zaman belli olur sanırım. Ben de çok merak ediyorum. Hamilelik biraz karışık bende. Hala kabullenebilmiş değilim. Ama zarar gelsin de istemiyorum. Uykusuz aç ve afedersiniz çıkartmalarla ilerliyoruz bakalım.Maşallah 3-4 gündür hareketlerini hissediyorum ama:) Güzel bir duyguymuş. 11 yıl sonra. Ne bileyim öyle işte canım.

nasılsınızzzz.
dün çok kötü bir gün geçirdim. doktor, özel banka işleri, iş yeri yoğunluğu..eve zor attım kendimi. fiziken ve morallen tam aybva pestiliydim dün..
sabah dr. kontrolüm vardı biliyosunuz. çok rahatsız edici bi durumdu. regl zamanı vajinal ultrason. allahtan doktorum anlayışlı da daha az psikolojik hasarla atlattım. ama ultrason esnasında kanamamdan dolayı bayağı ağrım da oldu.
sonuç:yumurtalıklarım temiz, çatlamamış yumoş yok. SEROPHENE diye bi ilaca başladım bugün. 5 gün sabah akşam içicem. önümüzdeki salı ultrasonla yumoşlarıma bakıcak dr. ve çatlatma iğnemi vuracakmış. ondan sorada ilişki önericem dedi.
allahım inşallahhh bu ayki emeklerimi boşa çıkarmaz ve sağ sağlim bebişimi bana gönderir.
bu ilacı kullananınız oldu mu hiç...
siz neler yaptınız bacılarım.
fatma irem var mı yeni gelişme sizde...değerlerinize falan baktırcaktınız. fatmacım senin dün dr. randevun vardı galiba.
bi beni ekleyemedinizzz uleyynnnn face
fatmacım fuli beni san yönlendirdi. birazdan özelden diğer mail adresimi göndericem. bi de bu adresle davet gönderinn bana..
benim başım kel mi laaaa ben de face istiyommmmmm

valla ablacım kırmızılardan ses yok inşallah sesi kısılırda hiç çıkmazcumaya kadar beklicm test için tabi dayanabilirsem

Hayırlısıyla olsun inşallah. Ertelemiştin, niyeti bozdun sanırım. İyi ettin. En az bir hafta geçsin derim ben. Sabretmek zor biliyorum ama gördün neler çekiyoruz erken öğrenince canım. İçimden bir ses hamile olduğunu söylüyor ama hayırlısı bakalım.

Günaydın canım. O ilaç klomen türevi bir ilaç. Bana da ondan yazmıştı doktor. Eczanede olmadığı için klomen almıştım. Klomen daha bilinen bir ilaç ama etkileri aynı. İnşallah ikişer üçer yumurtlarsınız tatlım. Diar da ilaçlı takibe başlamıştı. Hade sizden çoğul bebikler bekliyoruz:))

Uykusuz her gece!!!
anaaaammm daha şimdiden uyutmuyo mu minnakkk seni aynur ablacımmm.

günaydın kızlar..............

burada kar var , içimde huzurummmm
günaydın bacıııımmmmm. nassıınnn.. dün burda tipi vardı resmen. tam dr. çıktım gözgözü görmüyodu çarşı ortasında. şimdi de güneşli güzel bi hava var ama ayaz.
cemre toprağa düştü gariiii diyolar, ama nereye düştü bilmem daha buraya düşmedi :18:

Herkese günaydın kızlar. Gününüz haırlı ve güzel geçer inşallah. "Toprak" bebek beni uyutmadı bu gece :)) Umarım sizler iyisinizdir.
günaydınn ablacım. cinsiyet belli oldu mu dicektim, bi sonraki iletiyi okuyunca aldım cvbımı
maşallahhh ablacım ne kadar erken hissetmişin hareketleri. gerçi ilk hamişlikte hissedilmiyomuş.

günaydın kızlaaar ve datlu yiğenleriiim
datluuummmm günaydınnn.
bacım yap şu testi sen de biz de rahatlayalım yaaa

eşimle anlamsız triplerimiz vardı düzeldik çok şükür...ayyy hamilesin belki içine doğmuştur hadi inşallah yaa

günaydın canım..daha erken ya acuuk daha bekliyım diyorum

Evet canım ilk gebeliklerde ve sıkı karınlı hanımlarda geç hissediliyor. İlk bebeğimde altıncı ayda zar zor hissetmiştim. İkinci de 3,5 aylıkken. Bunda da 11. haftamda. İlk başta gaz falan sandım ama sürekli aynı yer hareketlenince anladım:)) Darısı başlarınıza inşallah canım. Cinsiyet muamma şuanda. Ben kız istiyorum yine ama erkek olduğunu hissediyorum. Hem de yüzde yüz. Hayırlısı. Adını da kız ya da erkek Toprak diye düşündüm şimdilik. Nasıl isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…