- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.001
günaydın kızlar..............
burada kar var , içimde huzurummmm
günaydın kızlaaar ve datlu yiğenleriiim
Herkese günaydın kızlar. Gününüz haırlı ve güzel geçer inşallah. "Toprak" bebek beni uyutmadı bu gece :)) Umarım sizler iyisinizdir.
günaydın kızlar..............
Sana da günaydın canım. Ne haber kırmızılardan. İnşallah gelmediler. Test yapacak mısın bugün.
günadn ablacım cinsiyeti öğrendiniz mi??nasıl gidiyor hamılelik
valla ablacım kırmızılardan ses yok inşallah sesi kısılırda hiç çıkmazcumaya kadar beklicm test için tabi dayanabilirsem
nasılsınızzzz.
dün çok kötü bir gün geçirdim. doktor, özel banka işleri, iş yeri yoğunluğu..eve zor attım kendimi. fiziken ve morallen tam aybva pestiliydim dün..
sabah dr. kontrolüm vardı biliyosunuz. çok rahatsız edici bi durumdu. regl zamanı vajinal ultrason. allahtan doktorum anlayışlı da daha az psikolojik hasarla atlattım. ama ultrason esnasında kanamamdan dolayı bayağı ağrım da oldu.
sonuç:yumurtalıklarım temiz, çatlamamış yumoş yok. SEROPHENE diye bi ilaca başladım bugün. 5 gün sabah akşam içicem. önümüzdeki salı ultrasonla yumoşlarıma bakıcak dr. ve çatlatma iğnemi vuracakmış. ondan sorada ilişki önericem dedi.
allahım inşallahhh bu ayki emeklerimi boşa çıkarmaz ve sağ sağlim bebişimi bana gönderir.
bu ilacı kullananınız oldu mu hiç...
siz neler yaptınız bacılarım.
fatma irem var mı yeni gelişme sizde...değerlerinize falan baktırcaktınız. fatmacım senin dün dr. randevun vardı galiba.
bi beni ekleyemedinizzz uleyynnnn face
fatmacım fuli beni san yönlendirdi. birazdan özelden diğer mail adresimi göndericem. bi de bu adresle davet gönderinn bana..
benim başım kel mi laaaaben de face istiyommmmmm
anaaaammm daha şimdiden uyutmuyo mu minnakkk seni aynur ablacımmm.Uykusuz her gece!!!
günaydın bacıııımmmmm. nassıınnn.. dün burda tipi vardı resmen. tam dr. çıktım gözgözü görmüyodu çarşı ortasında. şimdi de güneşli güzel bi hava var ama ayaz.günaydın kızlar..............
günaydınn ablacım. cinsiyet belli oldu mu dicektim, bi sonraki iletiyi okuyunca aldım cvbımıHerkese günaydın kızlar. Gününüz haırlı ve güzel geçer inşallah. "Toprak" bebek beni uyutmadı bu gece :)) Umarım sizler iyisinizdir.
datluuummmm günaydınnn.günaydın kızlaaar ve datlu yiğenleriiim
Hayırlısıyla olsun inşallah. Ertelemiştin, niyeti bozdun sanırım. İyi ettin. En az bir hafta geçsin derim ben. Sabretmek zor biliyorum ama gördün neler çekiyoruz erken öğrenince canım. İçimden bir ses hamile olduğunu söylüyor ama hayırlısı bakalım.
Herkese günaydın kızlar. Gününüz haırlı ve güzel geçer inşallah. "Toprak" bebek beni uyutmadı bu gece :)) Umarım sizler iyisinizdir.
günaydın kızlaaar ve datlu yiğenleriiim
günaydın canlarımm toprak mı olacak yeğenimizin adı
kübramm sen adet oldun muuu
anaaaammm daha şimdiden uyutmuyo mu minnakkk seni aynur ablacımmm.
günaydın bacıııımmmmm. nassıınnn.. dün burda tipi vardı resmen. tam dr. çıktım gözgözü görmüyodu çarşı ortasında. şimdi de güneşli güzel bi hava var ama ayaz.
cemre toprağa düştü gariiii diyolar, ama nereye düştü bilmem daha buraya düşmedi :18:
günaydınn ablacım. cinsiyet belli oldu mu dicektim, bi sonraki iletiyi okuyunca aldım cvbımı
maşallahhhablacım ne kadar erken hissetmişin hareketleri. gerçi ilk hamişlikte hissedilmiyomuş.
datluuummmm günaydınnn.
bacım yap şu testi sen de biz de rahatlayalım yaaa
anaaaammm daha şimdiden uyutmuyo mu minnakkk seni aynur ablacımmm.
günaydın bacıııımmmmm. nassıınnn.. dün burda tipi vardı resmen. tam dr. çıktım gözgözü görmüyodu çarşı ortasında. şimdi de güneşli güzel bi hava var ama ayaz.
cemre toprağa düştü gariiii diyolar, ama nereye düştü bilmem daha buraya düşmedi :18:
günaydınn ablacım. cinsiyet belli oldu mu dicektim, bi sonraki iletiyi okuyunca aldım cvbımı
maşallahhhablacım ne kadar erken hissetmişin hareketleri. gerçi ilk hamişlikte hissedilmiyomuş.
datluuummmm günaydınnn.
bacım yap şu testi sen de biz de rahatlayalım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?