- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.021
Babam akşam çanak anteni kardan temizliyorum deyince şaşırmıştım. Ne güzel canım. Huzun daim olsun inşallah. Dikkat et üşütme.
nasılsınızzzz.
dün çok kötü bir gün geçirdim. doktor, özel banka işleri, iş yeri yoğunluğu..eve zor attım kendimi. fiziken ve morallen tam aybva pestiliydim dün..
sabah dr. kontrolüm vardı biliyosunuz. çok rahatsız edici bi durumdu. regl zamanı vajinal ultrason. allahtan doktorum anlayışlı da daha az psikolojik hasarla atlattım. ama ultrason esnasında kanamamdan dolayı bayağı ağrım da oldu.
sonuç:yumurtalıklarım temiz, çatlamamış yumoş yok. SEROPHENE diye bi ilaca başladım bugün. 5 gün sabah akşam içicem. önümüzdeki salı ultrasonla yumoşlarıma bakıcak dr. ve çatlatma iğnemi vuracakmış. ondan sorada ilişki önericem dedi.
allahım inşallahhh bu ayki emeklerimi boşa çıkarmaz ve sağ sağlim bebişimi bana gönderir.
bu ilacı kullananınız oldu mu hiç...
siz neler yaptınız bacılarım.
fatma irem var mı yeni gelişme sizde...değerlerinize falan baktırcaktınız. fatmacım senin dün dr. randevun vardı galiba.
bi beni ekleyemedinizzz uleyynnnn face
fatmacım fuli beni san yönlendirdi. birazdan özelden diğer mail adresimi göndericem. bi de bu adresle davet gönderinn bana..
benim başım kel mi laaaaben de face istiyommmmmm
Günaydın canım. O ilaç klomen türevi bir ilaç. Bana da ondan yazmıştı doktor. Eczanede olmadığı için klomen almıştım. Klomen daha bilinen bir ilaç ama etkileri aynı. İnşallah ikişer üçer yumurtlarsınız tatlım. Diar da ilaçlı takibe başlamıştı. Hade sizden çoğul bebikler bekliyoruz:))
günaydın canlarımm toprak mı olacak yeğenimizin adı
kübramm sen adet oldun muuu
küboşşş yumoş gününden eminsen patlat bir test ayol ben 2. gün patlattım pişman değilim yine olsa yine yaparımmm uleynnn
çoğullll muuuuuu
aman ablacım 1 tane olsun temiz olsun bizim olsun
ablacım diar da 3 yumurta olgunlaşmıştı ve dr. bu ay korunun demişti, klasik pko durumundayım yazmıştı galiba. emin de olmadım şimdi.
Günaydın tatlıcım. Evet şimdilik Toprak. Aslında ben evlenmeden önce oğlumun adını rüyamda iki gece peş peşe görmüştüm. Bugüne kadar oğlum olursa adı Muhammet Veli olacak diyordum ama çok ağır bir isim olduğunu söyledi çok kişi. Tereddüt ettim. Bir hocaya sorum ona göre karar vereceğim. Rüyamda bebeği kucağıma verdikelrinde gökyüzünden bir ses "Onun adı Muhammet Veli. O sevilmiş bir çocuk. Adını Allah koydu." diyordu. Uyanınca ismi pek beğenmedim ne yalan söyleyeyim. Ertesi gece yine aynı sahneyi gördüm. Kucağımdaki bebeğe Fatih adını koyuyordum. O o ses ama öfkeli bir şekilde "Sen Allahın koyduğu ismi nasıl beğenmezsin. Onun adı Muhammet Veli"Diye kükredi. Anlatırken bile hala tüylerim diken diken. Amane bileyim işte hem Allahın adı hem peygamberimizin adı aynı anda ağır olur dediler.
valla emin gibiyim ama erkenden heveslenmekte istemiyorum acıkcası cnm ya
sen anlattın ben bile etkilendim bence koy o ismi önemli olan senin yetiştirmen ahlağı güzel olsun , fazlasıyla verecektir hakkını rabbimin izniyle
kız ateşini ölçeydin barii
nasılsınızzzz.
dün çok kötü bir gün geçirdim. doktor, özel banka işleri, iş yeri yoğunluğu..eve zor attım kendimi. fiziken ve morallen tam aybva pestiliydim dün..
sabah dr. kontrolüm vardı biliyosunuz. çok rahatsız edici bi durumdu. regl zamanı vajinal ultrason. allahtan doktorum anlayışlı da daha az psikolojik hasarla atlattım. ama ultrason esnasında kanamamdan dolayı bayağı ağrım da oldu.
sonuç:yumurtalıklarım temiz, çatlamamış yumoş yok. SEROPHENE diye bi ilaca başladım bugün. 5 gün sabah akşam içicem. önümüzdeki salı ultrasonla yumoşlarıma bakıcak dr. ve çatlatma iğnemi vuracakmış. ondan sorada ilişki önericem dedi.
allahım inşallahhh bu ayki emeklerimi boşa çıkarmaz ve sağ sağlim bebişimi bana gönderir.
bu ilacı kullananınız oldu mu hiç...
siz neler yaptınız bacılarım.
fatma irem var mı yeni gelişme sizde...değerlerinize falan baktırcaktınız. fatmacım senin dün dr. randevun vardı galiba.
bi beni ekleyemedinizzz uleyynnnn face
fatmacım fuli beni san yönlendirdi. birazdan özelden diğer mail adresimi göndericem. bi de bu adresle davet gönderinn bana..
benim başım kel mi laaaaben de face istiyommmmmm
sen anlattın ben bile etkilendim bence koy o ismi önemli olan senin yetiştirmen ahlağı güzel olsun , fazlasıyla verecektir hakkını rabbimin izniyle
kız ateşini ölçeydin barii
olmadım fatmacıııııımmmm
pazartesi vardı randevumm gittim söylemiştim kesem 9,5 mm olmuştu heralde büyüdü şimdi
canım face grubu işlemez oldu fulya yok artık çokta hevesli olmaa
Günaydın tatlıcım. Evet şimdilik Toprak. Aslında ben evlenmeden önce oğlumun adını rüyamda iki gece peş peşe görmüştüm. Bugüne kadar oğlum olursa adı Muhammet Veli olacak diyordum ama çok ağır bir isim olduğunu söyledi çok kişi. Tereddüt ettim. Bir hocaya sorum ona göre karar vereceğim. Rüyamda bebeği kucağıma verdikelrinde gökyüzünden bir ses "Onun adı Muhammet Veli. O sevilmiş bir çocuk. Adını Allah koydu." diyordu. Uyanınca ismi pek beğenmedim ne yalan söyleyeyim. Ertesi gece yine aynı sahneyi gördüm. Kucağımdaki bebeğe Fatih adını koyuyordum. O o ses ama öfkeli bir şekilde "Sen Allahın koyduğu ismi nasıl beğenmezsin. Onun adı Muhammet Veli"Diye kükredi. Anlatırken bile hala tüylerim diken diken. Amane bileyim işte hem Allahın adı hem peygamberimizin adı aynı anda ağır olur dediler.
Canım haftaya kalp atışlarını duyarsın bence. Ben altıncı haftaya girdiğimde alttan ultrasonla kalp atışları duyuldu. Yedinci haftamda gel karından da duymamız lazım dedi. Ama malesef yedinci hafta da karından duyulmadı. Ben biraz göbekli olduğum için sanırım. Sekizinci haftada karından net bir şekilde duyuldu tatlım. İlk alttan duyulduğunda kesem 22 mm idi. Bebek ise 4,5 mm idi. Bütün bunlar herkese göre farklılık gösterir. Sakın ola ki kendini başkalarıyla kıyaslama. Ben sırf bu yüzden eylül anneleri topiğine girmiyorum pek. Çünkü ister istemez kıyaslama yapıyorum. Sağlıklı de, gerisini Allaha bırak. Kalp atışını da duydun mu yükün biraz hafifler canım.
kız şu ateş ölçme olayı nasıl oliiii ben cahilim bu konuda..bu ay hamiş değilsem önümzdeki ay uygulamak istiyorum bende
kızzzzz sen cahil mi sandın benihemde lapa lapa çok güzel yağıyo ablacım, kız olsada erkek olsada toprak mı koycanız o zaman
canım inşallah son beklediğin aydır gelir kuzun ay sonunaben pazartesi test sonucum 1335 çıktıktan sonra bir daha gitmedim gitmiycemde gelecek çarşamba kadın doğumda ranedevum var, henüz hiç bir belirtimde yok bu arada sen mailne gelecek davetide tıklayarak onaylıyon biliyon demi mail adresi vermeyle olmaz sadece gelde tanışalım kaynaşalım uleynnn
valla bi din büyüğüne danışmak en güzeli ablacım. düşünsene kızacaksın oğluna diyelimki. veya biri kalkcak bi gün afedersin salak deli gibi şakasına da olsa laf söliycek ismine sıfat ekliycek.ayyy bilemedim ben.Günaydın tatlıcım. Evet şimdilik Toprak. Aslında ben evlenmeden önce oğlumun adını rüyamda iki gece peş peşe görmüştüm. Bugüne kadar oğlum olursa adı Muhammet Veli olacak diyordum ama çok ağır bir isim olduğunu söyledi çok kişi. Tereddüt ettim. Bir hocaya sorum ona göre karar vereceğim. Rüyamda bebeği kucağıma verdikelrinde gökyüzünden bir ses "Onun adı Muhammet Veli. O sevilmiş bir çocuk. Adını Allah koydu." diyordu. Uyanınca ismi pek beğenmedim ne yalan söyleyeyim. Ertesi gece yine aynı sahneyi gördüm. Kucağımdaki bebeğe Fatih adını koyuyordum. O o ses ama öfkeli bir şekilde "Sen Allahın koyduğu ismi nasıl beğenmezsin. Onun adı Muhammet Veli"Diye kükredi. Anlatırken bile hala tüylerim diken diken. Amane bileyim işte hem Allahın adı hem peygamberimizin adı aynı anda ağır olur dediler.
evettt fuli den haberim var ama sen de yöneticiydin ya ondan dedim. zaten ben face giremiyom gündüz anca akşamları takılırdım.pazartesi vardı randevumm gittim söylemiştim kesem 9,5 mm olmuştu heralde büyüdü şimdi
canım face grubu işlemez oldu fulya yok artık çokta hevesli olmaa
ateş ölçme diye topik var bakarsın tatlım , tabi inşallah gerek kalmaz tabiki, ama cumaya kadar bekleyeceksen yinede yapabilirsin , sana şöyle izah edeyim sabah en az 3-4 saatlik derin uykudan sonra her gün aynı zamanda olmalı dil altından ateş ölçüyorsun , yumoşlayacağında 0,2-0,3 derece yükseliyo ateşin , adet olacağında düşüyo, bende düşmedi anladım iştecumaya kadar ölç herkesin bir vucut ısısı var unutma bide.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?