- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.041
belki bazı arkadaşlar düşünememiştir ilk defa maille davet alıyodur neden rencide edeysun, genel bilgi verdim benkızzzzz sen cahil mi sandın benitabikiiii daveti tıklyom. ama tıkladığımda özet olarak "bu davet ve sayfa kullanılmamaktadır" diye ingilizce bi destan geliyo önüme. face açılıyo ama topik sayfası/başlığı açılmıyo.
valla bi din büyüğüne danışmak en güzeli ablacım. düşünsene kızacaksın oğluna diyelimki. veya biri kalkcak bi gün afedersin salak deli gibi şakasına da olsa laf söliycek ismine sıfat ekliycek.ayyy bilemedim ben.
toprak ismi benim sevdiğim bi isim deildir. bana ölüm ve mezarı çağrıştırır hep. hani bi ünlü var toprak sergen diye. taaa o zamandan sevmemtabi senin ne düşündüğün önemli bi arkadaşıma böle diyince bana "toprak da benim için bereket demek, her tohum toprakta ürüyo, topraktan geldik hepimiz"demişti.
evettt fuli den haberim var ama sen de yöneticiydin ya ondan dedim. zaten ben face giremiyom gündüz anca akşamları takılırdım.
ateş ölçme diye topik var bakarsın tatlım , tabi inşallah gerek kalmaz tabiki, ama cumaya kadar bekleyeceksen yinede yapabilirsin , sana şöyle izah edeyim sabah en az 3-4 saatlik derin uykudan sonra her gün aynı zamanda olmalı dil altından ateş ölçüyorsun , yumoşlayacağında 0,2-0,3 derece yükseliyo ateşin , adet olacağında düşüyo, bende düşmedi anladım iştecumaya kadar ölç herkesin bir vucut ısısı var unutma bide.......
belki bazı arkadaşlar düşünememiştir ilk defa maille davet alıyodur neden rencide edeysun, genel bilgi verdim benfatoş onayla kız boyuna posuna bakcam zillinin
belki bazı arkadaşlar düşünememiştir ilk defa maille davet alıyodur neden rencide edeysun, genel bilgi verdim benfatoş onayla kız boyuna posuna bakcam zillinin
bacımmmm ben adetin ilk günü ölçmeyi unuttum. şimdi başlasam olur mu kiiiiii
sensin zilliiiiiii
yaww ben de en çok merakımdan istiyom grubu. hepinizi ayrı ayrı merak ediyommmm.
olur olur yuşlamadan 3-4 gün önce yapsan bile olur ama ilk günden başlamanın mantığı genel ateş ölçünü tanıyorsun ben ilk ölçmeye başladığımda adetin son günü yetişebilmiştim , topiğe kesin göz atın ........
yaw aynen bende,
küboş keşke belirtilerle ilgili bişey söyleyebilsem ama bende inan hiç yok
kızzzzz sen cahil mi sandın benitabikiiii daveti tıklyom. ama tıkladığımda özet olarak "bu davet ve sayfa kullanılmamaktadır" diye ingilizce bi destan geliyo önüme. face açılıyo ama topik sayfası/başlığı açılmıyo.
valla bi din büyüğüne danışmak en güzeli ablacım. düşünsene kızacaksın oğluna diyelimki. veya biri kalkcak bi gün afedersin salak deli gibi şakasına da olsa laf söliycek ismine sıfat ekliycek.ayyy bilemedim ben.
toprak ismi benim sevdiğim bi isim deildir. bana ölüm ve mezarı çağrıştırır hep. hani bi ünlü var toprak sergen diye. taaa o zamandan sevmemtabi senin ne düşündüğün önemli bi arkadaşıma böle diyince bana "toprak da benim için bereket demek, her tohum toprakta ürüyo, topraktan geldik hepimiz"demişti.
evettt fuli den haberim var ama sen de yöneticiydin ya ondan dedim. zaten ben face giremiyom gündüz anca akşamları takılırdım.
içim yanıyor yaa acayip su içtim ates basıyo ama ayaklarım hala buzz gibi
kızıma hamile kaldıgımda bende öleydm hatta kuzenım soruyordu ilk belirtilr nasıldı fln dıye ama hiçbişey yoktu bendeadetmin gectiğini bile kaç gün sonra farketmiştm düşün
gelirsen konuşuruz bebeğimmm ama nasıl oluyorda seni davet edemiyorum bilmiyorum
kızçem mi olacak yoksa kızz, ben kız hissediyom herkes erkek diyo sadece bir arkadaşımın eşi gelinim geliyo diyo
ayakların üşümesi iyiye işarettir
sana da şöyle süslü bir kızce yakışır cnm yaa tabiki önce saglıklı olsnlarda
ben davet etsem sen onaylaman gerek yine demii
bi dene canım ben akşama onaylarım eve gider gitmez saat 5 teee
ben önceden hep kız isterdim , isterdim derken çocuk hayali demek kız çocuktu isim falan kız düşünmüşümdür, ama ne zaman evlendim görümcemin oğluyla tanıştım erkeklerin ne kadar tatlı olduğunu farkettim, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar versinde kız da erkekte hepsi kuzum benim yaaa
off en kötü şey su an ki durum...belirsizlik..ama sabredicm...Görelim Mevlam neyler,neylerse güzel eyler...
mail adresini atsana ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?