Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

belki bazı arkadaşlar düşünememiştir ilk defa maille davet alıyodur neden rencide edeysun, genel bilgi verdim ben fatoş onayla kız boyuna posuna bakcam zillinin

bacımmmm ben adetin ilk günü ölçmeyi unuttum. şimdi başlasam olur mu kiiiiii

bacımmmm ben adetin ilk günü ölçmeyi unuttum. şimdi başlasam olur mu kiiiiii

olur olur yuşlamadan 3-4 gün önce yapsan bile olur ama ilk günden başlamanın mantığı genel ateş ölçünü tanıyorsun ben ilk ölçmeye başladığımda adetin son günü yetişebilmiştim , topiğe kesin göz atın ........

sensin zilliiiiiii
yaww ben de en çok merakımdan istiyom grubu. hepinizi ayrı ayrı merak ediyommmm.

yaw aynen bende,

küboş keşke belirtilerle ilgili bişey söyleyebilsem ama bende inan hiç yok

kızıma hamile kaldıgımda bende öleydm hatta kuzenım soruyordu ilk belirtilr nasıldı fln dıye ama hiçbişey yoktu bendeadetmin gectiğini bile kaç gün sonra farketmiştm düşün

gelirsen konuşuruz bebeğimmm ama nasıl oluyorda seni davet edemiyorum bilmiyorum

kızıma hamile kaldıgımda bende öleydm hatta kuzenım soruyordu ilk belirtilr nasıldı fln dıye ama hiçbişey yoktu bendeadetmin gectiğini bile kaç gün sonra farketmiştm düşün

kızçem mi olacak yoksa kızz, ben kız hissediyom herkes erkek diyo sadece bir arkadaşımın eşi gelinim geliyo diyo

sana da şöyle süslü bir kızce yakışır cnm yaa tabiki önce saglıklı olsnlarda

ben önceden hep kız isterdim , isterdim derken çocuk hayali demek kız çocuktu isim falan kız düşünmüşümdür, ama ne zaman evlendim görümcemin oğluyla tanıştım erkeklerin ne kadar tatlı olduğunu farkettim, rabbim aklen ruhen bedenen sağlıklı hayırlı evlatlar versinde kız da erkekte hepsi kuzum benim yaaa

aynen öyle cnm..eşimde 2.ninde kız olmasını çok istiyor..bizim evde bugünlerde yoğun bir şekilde baba-kız aşkı yaaşanıyoraşklarım benim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…