- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.061
sabrett kuzumm sabrettt en güzelii o
benimm mail adresim mi lazımmm sana
insanlar yıllarca evlat hasreti yasarken ben nankörlük yapamam canım ya rabbim hayırlı vakitte göndersin bebişlerimzii..
aynenn canımm allah herkese tez zamanda nasip etsin allah merveni sana bağışlasın öncelikle
yok tatlım reçelimin mail adresini verde davet edeyim onu geçen sana attı yöneticisin diye ........
davet ettim reçelimi
amiiiin canımmm senin kurbaaaanıda sana bağışlasın inşallaaaaahayy ben bu benzetmelere bayılıyorum yaaaaa
iremimmm sen doktora gitmiş miydin?:44:
yok tatlım aile hekimine 2 kere kan verdim 1335 olunca artık vermiycem , alttan baktırmak istemediğim için gelecek çarşambaya randevu almıştım normalde değiştirmedim .............
günaydın canlarımm :))) FAtmikimmm maaşallah canım ya şükürler olsun.. seni de hamişler arasında gördük :) iremi de öyle :) darısı tüm isteyen kardeşlerimizin başına inş.
antii :) var mı bebiş şüphesi? Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inş.
benim koca kızıyo kurbaa diyincee cocuk kurbaya benzicekmişşş kurt dicekmişimm
anladım cnm bende nedense su vajınal ultrason olayına uyuz oluyorum o yüzden hamileysem bile sırf bu yüzden azıcık gec gidicem doktora
canım bana doktor arkadaşım bile sakıncası yok dedi ama düşük geçmişim olduğu için gitmek istemedim ....
nasılsın kuzum işi gücü yoluna koyabildin mi
çok şükür canım büyük ölçüde tamam. haftasonu eşyalar gidecek. mutfağı yarın yerleştireceğiz.... ellerim şişti delik deşik şükür yoluna giriyor işte canım. bebiş içinde ben kırmızı kartı yedim bugün 5. gün :S nasip işte... senin içinde hayırlısı olsun inş.
bende fobi oluştı iyicenormal doğum yaptım gık demedim ama su ultrasonu görünce fenalık gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?