Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın canlarımm :))) FAtmikimmm maaşallah canım ya şükürler olsun.. seni de hamişler arasında gördük :) iremi de öyle :) darısı tüm isteyen kardeşlerimizin başına inş.

yok tatlım aile hekimine 2 kere kan verdim 1335 olunca artık vermiycem , alttan baktırmak istemediğim için gelecek çarşambaya randevu almıştım normalde değiştirmedim .............

anladım cnm bende nedense su vajınal ultrason olayına uyuz oluyorum o yüzden hamileysem bile sırf bu yüzden azıcık gec gidicem doktora

benim koca kızıyo kurbaa diyincee cocuk kurbaya benzicekmişşş kurt dicekmişimm

bu kocalar çok komik ya, dünde kapıya çıktık, ben çantamı değiştirmiştim teli bi an bulamadım eşim içeri baktı o sırada çantada buldum gülüyo bana aklın nerde diye, sonra bayağı gittik farketti ki cüzdanını evde unutmuş döndü o, sonra mesaj attım çok güldük sana diye, diyoki benim mazeretim var aklım başımda değil baba olucam ....

nasılsın kuzum işi gücü yoluna koyabildin mi

çok şükür canım büyük ölçüde tamam. haftasonu eşyalar gidecek. mutfağı yarın yerleştireceğiz.... ellerim şişti delik deşik şükür yoluna giriyor işte canım. bebiş içinde ben kırmızı kartı yedim bugün 5. gün :S nasip işte... senin içinde hayırlısı olsun inş.

aman cnm bosver ıyıkı su iş güç arasında hamile kalmadın cok zor olurdu yeni evinize bir geçin yeni eve 2.bebiş gelsin inşallah

bende fobi oluştı iyicenormal doğum yaptım gık demedim ama su ultrasonu görünce fenalık gelıo

doktor çok etkiliyo bence , benim doktorum allah razı olsun beni asla kasmadı hiç sıkıntım olmadı da şuan korkumdan gidemedim , öğrenmeden önce giderim diyordum aslındada şimdi ıhhh ..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…