- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.081
doktor çok etkiliyo bence , benim doktorum allah razı olsun beni asla kasmadı hiç sıkıntım olmadı da şuan korkumdan gidemedim , öğrenmeden önce giderim diyordum aslındada şimdi ıhhh ..........
günaydın canlarımm :))) FAtmikimmm maaşallah canım ya şükürler olsun.. seni de hamişler arasında gördük :) iremi de öyle :) darısı tüm isteyen kardeşlerimizin başına inş.
olsun canım ya sen yine mantığına ruhuna uymayan seyi yapma karından baktır için rahat olsn
Bir haftam kaldı buluşcaz kuzumlaBu arada kızlar ben ankarada çalışırken 2 hamiş arkadaşım vardı 2 sinede ben her ay yandan bir resimlerini çekmiştim birine teslim ettim diğerine kısmet olmadı şimdide kendime başladım
güzel fikir biz de ultrason görüntülerinden itibaren albüm yapıcaz bebişeeeşimdi ilkini aynaya koyduk bakıp bakıp seviyozz
Günaydın kızlar nasılsınız??? çeneniz düşmüş bugünn dün in cin top oynuyodu
Herkes benim uyumamı bekliyomuş topiğe gelmek içinşaka şaka tabiii ben geç kalktım kahvaltımı yaptım anca şimdi internetten tarif araştıracağım benim bebek çok iştahlı olacak galiba rüyalarımda sürekli yemek yiyorum
Aynur abla bebişini hissediyormuş ne güzell bende bi şeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi emin olamıyorum
günaydın kızlaaar gerçi biraz geç oldu günaydın demek için ama sabahtan beri midem bi garipti çok şükür rahatladım yeni yeni
nasıl gider herşey yolunda mı hamişler ??? ben sanırım pazartesiden beri hissediyorum miniğimi azcık azcık
ANTİİİİİİİİİİ hadi test yap artık yahu ya da bi kan veriver hadi nası duruyorsun ya bir de diyodun ki ben duramam test yaparım hemen falan pıffff :44::44:
Herkes benim uyumamı bekliyomuş topiğe gelmek içinşaka şaka tabiii ben geç kalktım kahvaltımı yaptım anca şimdi internetten tarif araştıracağım benim bebek çok iştahlı olacak galiba rüyalarımda sürekli yemek yiyorum
Aynur abla bebişini hissediyormuş ne güzell bende bi şeyler hissediyorum ama bebek mi değil mi emin olamıyorum
günaydın kızlaaar gerçi biraz geç oldu günaydın demek için ama sabahtan beri midem bi garipti çok şükür rahatladım yeni yeni
nasıl gider herşey yolunda mı hamişler ??? ben sanırım pazartesiden beri hissediyorum miniğimi azcık azcık
ANTİİİİİİİİİİ hadi test yap artık yahu ya da bi kan veriver hadi nası duruyorsun ya bir de diyodun ki ben duramam test yaparım hemen falan pıffff :44::44:
kıııızzzz uykucuu bu saate kadar uyunurmu yiğenimi aç bırakmaaaaaşaka bir yana senin hareketleri hissetmen için biraz erken cnm ya acıık daha sabır
kıııızzzz uykucuu bu saate kadar uyunurmu yiğenimi aç bırakmaaaaaşaka bir yana senin hareketleri hissetmen için biraz erken cnm ya acıık daha sabır
ayyy kuzuum evet evet sen artık hissediyorsunduryaaa eşim bu kez hemen test yapmamı ıstemıyor bir kaç gün bekle diyo beklemedeyim işte
Hoşgeldin armenacımm.. Kübra emin ya o yüzden test yapmıyor
ERken canım biliyorum kendimi kandırıyorum zaten
sana da günaydın canım
ben de senin gibi rüyamda bişiler yiyorum ve dediler ki hatırladığın kadarını yemeye çalış uyanınca ne alakaysa ?? halbuki ben rüyamda yediğimle doymuş oluyorum
ben de hafif hafif hissediyorum oğluşumu inşallah darısı başına olsun cnm
ya sanki gündüz evdemi kocacıın??? kaçamak yap
ona da süpriz olur hem ne kadar istemem deseler de onlar da çok merak ediyolar yaa eşim de bana derdi ama ayaptın mı diye de sorardı
tabi ki karar senin tatlım şaka bi yana ısrarımın sebebi sadece heyecanlanmam ve merak etmem o kadar sen bana bakma pek tabiki sizin bebişiniz sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?