- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.101
Antiidepresiffffff hadi bakalım hayırlı haberi alırsın inşaallah .......Belirtin falan yok mu canım kasık ağrısı batma vss....ben de nerdeyse 2 haftadır geçmeyen bir kasık ağrısı varda öyle kendime hamilelik belirtisi arıyorum....Bat A 4 gün kaldı sanırım regl olucam ondan bu ağrılar))))))))))
Antiidepresiffffff hadi bakalım hayırlı haberi alırsın inşaallah .......Belirtin falan yok mu canım kasık ağrısı batma vss....ben de nerdeyse 2 haftadır geçmeyen bir kasık ağrısı varda öyle kendime hamilelik belirtisi arıyorum....Bat A 4 gün kaldı sanırım regl olucam ondan bu ağrılar))))))))))
ayyy kuzuum evet evet sen artık hissediyorsunduryaaa eşim bu kez hemen test yapmamı ıstemıyor bir kaç gün bekle diyo beklemedeyim işte
hatırlıyorum canım hatırlamaz mıyım hiç hatta dışarı çıkıp malzemeleri alıp yapacağım. Ben rüyamda yiyorum yiyorum doymuyorum bebeğimin canı istiyr galiba
ben senin iyi niyetini biliyorum cnm benimamaaaa merak etme senin oğluşuna bir kızce daha yapıcm ben artık dünür oluruz
günaydın yeşilcikim.....
ben de tek kendim sanıyodum rüyada yemek gören......
sürekli yemek görüyorum rüyamda...
geçen annem rüyamda çok sevdiğim bi yemek yapmış....
kuzenlerim geliyo,ben de neyse sonra yerim diyorum,onlar mutfaga bi giriyo,ne var ne yoksa silip süpürüyo,bana hiç bişey kalmıyo,nasıl sinir oluyorum ama benim canım çok çekmişti diye.... anneme anlattım,pazar günü gel yapayım dedi...
şimdi pazarı iple çekiyorum....:125:
hissedilirmiş diye biliyorum bende :44:
yok beeee kuzum ne emin olması keske emin olsamda rahat rahat takılsamhayırlısı ne diyim
günaydın kuzummm bugünnn kızların performansı ii maşallahhh
one karışırmış
Evet canım yapmayacağım olacağı varsa olur zaten umutlu değilim bu aydan Allah ım çok bekletmesin yeter......canım o hiç belli olmaz ama bat günü gelmeden test yapma çıkmayabilir tabi çıkadabilir
oyy yerim ben onun canını yaa ye sen ye ben de geçen bi rüya dördüm aslında uyandığımda canım istemiyordu ama alıp yedim ne olur ne olmaz
ayyy ne güzel olur ya etrafta hiç kız yok oğluşuma hep kankaları var maşallahsonra da sevgili dünürüm e katılalım olur mu???
günaydın gülücükümm. Bende kendimi tek sanıyordum ama çok kişi varmış rüyasına yiyenYa bi de bazen öyle oluyo ki senin de dediğin gibi o şeyi görüyosun ama yemek bir türlü nasip olmuyor o zaman insanın canı daha da bi çok çekiyor. Sen pazar günü kavuşuyosun canının çektiklerine ne güzel
Biz erkenden hissetmek için her kıpırtıyı bebeğe yorarız canım
güzel haber verirsin inşallah canım
evet canım maşallahh hep böyle olsun yaa
bende dıyorum sen nokta atıslarını yaptın gerisine karısma dıye ama nafile herseye burnunu sokck illakii
günaydın gülücükümm. Bende kendimi tek sanıyordum ama çok kişi varmış rüyasına yiyenYa bi de bazen öyle oluyo ki senin de dediğin gibi o şeyi görüyosun ama yemek bir türlü nasip olmuyor o zaman insanın canı daha da bi çok çekiyor. Sen pazar günü kavuşuyosun canının çektiklerine ne güzel
canım geçen hatta bir arkadaş kasık kısmında atma hissetmiş gaza yormuş annesine bağırsakların kasıklarında mı senin bebiş o demiş oda 3. Ayında 11-12 haftalık
evet cnm.... ama bendede şu var canım çok çekiyo,istiyorum,sonra yiyorum ama bi daha yiyemiyorum.. geçen kayınvalidemin yaptığı bi yemeği vanım çekti,yapmış gönderi eve gidince hemen yedim, dün tekrar yapmış aynısından, işyerime getirmiş yiyemedim. yemiycem de diyemedim,yazık kadın oraya kadar getirmiş...biraz sonra yerim dedim akşam eşime götürdüm artık...
bu arada cnm daha hareketler hissedilmez ama işte ana yüreği,sabırsız davranıyoruz..
ama az kaldı cnm senin... şuan ne tekmler taklalar atıyo o ama kıyamam gücü yok işte hissettirecek...
ne zman senin kontrol?
canım aynen öyle tam kasıklarda bir şey hissediyosun zaten ama bilmiyorum bebiş büyüyünce anlayacağız artık
bende dıyorum sen nokta atıslarını yaptın gerisine karısma dıye ama nafile herseye burnunu sokck illakii
ay ben şuan sürekli kuru yemiş yiyom kilo yapcak özellikle bi tane var tuzlu olan onu çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?