- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.121
Canım 2 ceviz 5 er fındık ve badem yiyecekmişin her gün gerçi bende başlamadım daha ............
Ayy canım aynen bende öyleyim yaa bir şeyi istiorum yiyorum ikinciye canım hiç istemiyor. Zaten daha yeni yeni iştahım açılıyor.
Benim kontrol haftasonu ama ikili test haftasonu yapılıyo mu biliyo musun ? Yapılmıyosa yarına randevu alayım diyorum.
kız birbirimize girmeyelim programda
canım geçen hatta bir arkadaş kasık kısmında atma hissetmiş gaza yormuş annesine bağırsakların kasıklarında mı senin bebiş o demiş oda 3. Ayında 11-12 haftalık
günaydın gülücükümm. Bende kendimi tek sanıyordum ama çok kişi varmış rüyasına yiyenYa bi de bazen öyle oluyo ki senin de dediğin gibi o şeyi görüyosun ama yemek bir türlü nasip olmuyor o zaman insanın canı daha da bi çok çekiyor. Sen pazar günü kavuşuyosun canının çektiklerine ne güzel
biz erkenden hissetmek için her kıpırtıyı bebeğe yorarız canım
Güzel haber verirsin inşallah canım
Evet canım maşallahh hep böyle olsun yaa
Canım 2 ceviz 5 er fındık ve badem yiyecekmişin her gün gerçi bende başlamadım daha ............
ay ben şuan sürekli kuru yemiş yiyom kilo yapcak özellikle bi tane var tuzlu olan onu çok seviyorum
hoşgeldin tatlım
ay ben şuan sürekli kuru yemiş yiyom kilo yapcak özellikle bi tane var tuzlu olan onu çok seviyorum
Kızlar ben çıkıyorum bebeğimin istediklerini yapayımm kendinize ve bebişlerinize iyi bakınn görüşürüzz
canlar afiyet olsun kan can olsun ama benim bildiğim kadarıyla fındık badem folik asitten zengin besinler ve kavrulmamış halini yemek daha iyi oluyormuş. bir de tabii ceviz ve antep fıstığı
saolasın iremim hsbuldum
oohhhh masaAllahyarasın zizagıma
ye anam ye
yap bakalım. bebisimizin gönlü hoş olsun
ayyy umutt kuzum hoşgeldin yiyim yemesi çok güzel ama ben zaten kilolu hamile kaldım 90 kilo ile garanti doğuma giderim ama inşallah üstüne çıkmamm
teşekkür ederim bacımmmdavet ettim reçelimi
ben de eve g,ider gitmez davete katıl deyim baliiiakşama onaylıcamm bebişlerrr
bak zizagım.. yemekten bahsettik.. canım yoğurtlu mkarna çekti,hemen yapam barim zaten çok severim
gelin yiyelim hep beraber
saolasın zizagımm hsbuldumevt yimesi güzel oluyor insanın canı çektimi de.. bide insan ister istemez sonrasını düşünüyo..
bnde ilk tüp lere başladığım zaman normaldi kilom.. boyum 1.70 .. kilom o zaman 60 - 62 flndım..
ama 2-3tüp denemesinden sonra verilen o hormon ilaçlarından sonra, ister istemez göbek çevrem fln değşti eskisi gibi değil smdi..
ve zamanla bi kaç kilocuk aldım ..
hep derdim ki.. şu 60-62 normal kilomdayken hamis olsam da.. birde üstüne hamislik kilosu eklenince daha sonradan çok farketmez diye düsünüyürdüm..
ama tabi benim düsündüğümü Rabbim nasip etmeyince..o zaman .. olmuyo..
artık görücez smdikinde ne olucak ..
ne güzel erkeklerin hiç bu derdi yok..biz hem çocuk yapcaz diye tipimizden vazgeçms gibi görünsek de, snrasını da düşünüyoz.
kılık kıyafet üstümüzde istedğimiz gibi durmıycak fln .. uuuu herseyi düşün
bak zizagım.. yemekten bahsettik.. canım yoğurtlu mkarna çekti,hemen yapam barim zaten çok severim
gelin yiyelim hep beraber
ben yemek yedimmm amaayemek yemek üzerine yenirmiş de dayak dayak üstüne yenmezmişşş. nerdeydin bacım sen kapayım süpürgemii geleyim
ben yedim geldim kurfasulye varmış yemekhanede vitaminli yemek nede olsa yedim bendeesanada afiyet olsun umudum
dün akşam eşimle konuşuyoruz dedim ki ben tedavi oluyom, eğer ilaç ve iğneler işe yaramazsa dr. seni de çağırır sana da bakar ve aşılama yaptırır dedim anaaaammm bi panik internette araştırıyo spermler nasıl incelenirmiş nasıl aşılama olurmuş, örnek nasıl verilirmiş. ay ben yapamam bunları diyo.öyle tabi her zaman diyorum şu erkeklerin tek görevi var bebk yapım süreci ile ilgili zaten bu kadar acıyı onlar çekse asla bi daha doğurmazlardı
bizim kuruma yemek pek güzel bi yerden gelmiyo şekercim. daha önce de bahsettim etler köfteler hep iyi pişmemiş gelir. ve kışın ortasında hep yaz yemeği çıkar, hiç öle kurufasulye yoğurt çıkmıyo.sen ne yedin bakalım tubişşşş
bendede kuru fasulye vardı , fasulyeden az ama folik asitten zengin bulgurdan çok yedim
bendede kuru fasulye vardı , fasulyeden az ama folik asitten zengin bulgurdan çok yedim
dün akşam eşimle konuşuyoruz dedim ki ben tedavi oluyom, eğer ilaç ve iğneler işe yaramazsa dr. seni de çağırır sana da bakar ve aşılama yaptırır dedim anaaaammm bi panik internette araştırıyo spermler nasıl incelenirmiş nasıl aşılama olurmuş, örnek nasıl verilirmiş. ay ben yapamam bunları diyo.
bi kızarsın ben 3. günü gittim o ultrasona katlandım, sen bi şey ettirmeye mi korkup üşeniyon.. bi tarafına bi şey sokulmuyo korkma dedimsustuuuuu
bizim kuruma yemek pek güzel bi yerden gelmiyo şekercim. daha önce de bahsettim etler köfteler hep iyi pişmemiş gelir. ve kışın ortasında hep yaz yemeği çıkar, hiç öle kurufasulye yoğurt çıkmıyo.
bugün karnıyarık pilav vardı. hormonlu patlıcanı yidim ben bu öğlen.
TATLIM EŞİNİN TESTİ YAPTIRMASINDA SAKINCA YOKKİ BENCE Bİ TARAFTAN YAPTIRSIN İÇİNİZ RAHAT EDER BEN ŞÜKREDİYORUM BİZİM NİYETİMİZ OCAKTA OLMAZSA ŞUBATTA EŞİMDE BAKTIRSIN DİYEYDİ , DOKTORUM SÖYLEYİNCE BİR AY ERKENE ALDIK KUZUMDA BİR AY ERKEN GELDİ BU DURUMDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?