Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

cumartesi öğleye kadar yaparlar cnm.. zaten kanı alıyolar.1 hafta sonra sonuç çıkıyo...
başka bi yere gönderiyolar sanırım....

kız birbirimize girmeyelim programda

yok şekeirm olmaz bizde öyle şey aaa

canım geçen hatta bir arkadaş kasık kısmında atma hissetmiş gaza yormuş annesine bağırsakların kasıklarında mı senin bebiş o demiş oda 3. Ayında 11-12 haftalık

kasıklardaki durum biraz farklı aslında... dr bana seyirme şeklinde şeyler hissedebilirsin demişti önceki haftalarda çok nadir tabii
kimi annişler daha erken hissedebilir tabiki ama ilk gebeliklerde daha zormuş hissetmek daha doğrusu hissettiği şeyin bebişi olduğunu anlamak zormuş. Ama ben şuan o kasıklardaki histen çok daha başka bişi hissediyorum karnımda aradaki fark baya bariz aslında ve çok sevimli snki içerden karnımı okşuyor benim kibarım

Allah ım tüm anne olmak isteyenlere bu duyguları nasip etsin inşallah ve nasip ettiklerine de sıralı olarak bu mutlulukları bu hisleri yaşamayı nasip etsin inşallah .....

Canım 2 ceviz 5 er fındık ve badem yiyecekmişin her gün gerçi bende başlamadım daha ............

ay ben şuan sürekli kuru yemiş yiyom kilo yapcak özellikle bi tane var tuzlu olan onu çok seviyorum

canlar afiyet olsun kan can olsun ama benim bildiğim kadarıyla fındık badem folik asitten zengin besinler ve kavrulmamış halini yemek daha iyi oluyormuş. bir de tabii ceviz ve antep fıstığı

canlar afiyet olsun kan can olsun ama benim bildiğim kadarıyla fındık badem folik asitten zengin besinler ve kavrulmamış halini yemek daha iyi oluyormuş. bir de tabii ceviz ve antep fıstığı

evet kuzum bunu biliyorum ve yemeğe çalışıyorum ama bu tuzlu fıstık zevkten yeniyorrr

saolasın iremim hsbuldum

oohhhh masaAllah yarasın zizagıma
ye anam ye

yap bakalım. bebisimizin gönlü hoş olsun

ayyy umutt kuzum hoşgeldin yiyim yemesi çok güzel ama ben zaten kilolu hamile kaldım 90 kilo ile garanti doğuma giderim ama inşallah üstüne çıkmamm

ayyy umutt kuzum hoşgeldin yiyim yemesi çok güzel ama ben zaten kilolu hamile kaldım 90 kilo ile garanti doğuma giderim ama inşallah üstüne çıkmamm

saolasın zizagımm hsbuldum evt yimesi güzel oluyor insanın canı çektimi de.. bide insan ister istemez sonrasını düşünüyo..

bnde ilk tüp lere başladığım zaman normaldi kilom.. boyum 1.70 .. kilom o zaman 60 - 62 flndım..
ama 2-3tüp denemesinden sonra verilen o hormon ilaçlarından sonra, ister istemez göbek çevrem fln değşti eskisi gibi değil smdi..

ve zamanla bi kaç kilocuk aldım ..
hep derdim ki.. şu 60-62 normal kilomdayken hamis olsam da.. birde üstüne hamislik kilosu eklenince daha sonradan çok farketmez diye düsünüyürdüm..
ama tabi benim düsündüğümü Rabbim nasip etmeyince..o zaman .. olmuyo..

artık görücez smdikinde ne olucak ..

ne güzel erkeklerin hiç bu derdi yok.. biz hem çocuk yapcaz diye tipimizden vazgeçms gibi görünsek de, snrasını da düşünüyoz.
kılık kıyafet üstümüzde istedğimiz gibi durmıycak fln .. uuuu herseyi düşün

Son düzenleme:
bak zizagım.. yemekten bahsettik.. canım yoğurtlu mkarna çekti, hemen yapam barim zaten çok severim
gelin yiyelim hep beraber

öyle tabi her zaman diyorum şu erkeklerin tek görevi var bebk yapım süreci ile ilgili zaten bu kadar acıyı onlar çekse asla bi daha doğurmazlardı

öyle tabi her zaman diyorum şu erkeklerin tek görevi var bebk yapım süreci ile ilgili zaten bu kadar acıyı onlar çekse asla bi daha doğurmazlardı
dün akşam eşimle konuşuyoruz dedim ki ben tedavi oluyom, eğer ilaç ve iğneler işe yaramazsa dr. seni de çağırır sana da bakar ve aşılama yaptırır dedim anaaaammm bi panik internette araştırıyo spermler nasıl incelenirmiş nasıl aşılama olurmuş, örnek nasıl verilirmiş. ay ben yapamam bunları diyo.
bi kızarsın ben 3. günü gittim o ultrasona katlandım, sen bi şey ettirmeye mi korkup üşeniyon.. bi tarafına bi şey sokulmuyo korkma dedim sustuuuuu
sen ne yedin bakalım tubişşşş
bizim kuruma yemek pek güzel bi yerden gelmiyo şekercim. daha önce de bahsettim etler köfteler hep iyi pişmemiş gelir. ve kışın ortasında hep yaz yemeği çıkar, hiç öle kurufasulye yoğurt çıkmıyo.
bugün karnıyarık pilav vardı. hormonlu patlıcanı yidim ben bu öğlen.

TATLIM EŞİNİN TESTİ YAPTIRMASINDA SAKINCA YOKKİ BENCE Bİ TARAFTAN YAPTIRSIN İÇİNİZ RAHAT EDER BEN ŞÜKREDİYORUM BİZİM NİYETİMİZ OCAKTA OLMAZSA ŞUBATTA EŞİMDE BAKTIRSIN DİYEYDİ , DOKTORUM SÖYLEYİNCE BİR AY ERKENE ALDIK KUZUMDA BİR AY ERKEN GELDİ BU DURUMDA

ama bebeğim bildiğim kadrıyla sen de hiç sıkıntı yoktu. şimdi bende her ay düzenli yumurtlamıyorum. 1 ay var 1 ay yok. beni kesin bi halletmek lazım.
eşime de ancak dr. derse gider gibime geliyo. ben önümüzdeki ay olmazsa dr. u dürtmeyi düşünüyom. eşimi de yönlendirin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…