- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.141
dün akşam eşimle konuşuyoruz dedim ki ben tedavi oluyom, eğer ilaç ve iğneler işe yaramazsa dr. seni de çağırır sana da bakar ve aşılama yaptırır dedim anaaaammm bi panik internette araştırıyo spermler nasıl incelenirmiş nasıl aşılama olurmuş, örnek nasıl verilirmiş. ay ben yapamam bunları diyo.
bi kızarsın ben 3. günü gittim o ultrasona katlandım, sen bi şey ettirmeye mi korkup üşeniyon.. bi tarafına bi şey sokulmuyo korkma dedimsustuuuuu
bizim kuruma yemek pek güzel bi yerden gelmiyo şekercim. daha önce de bahsettim etler köfteler hep iyi pişmemiş gelir. ve kışın ortasında hep yaz yemeği çıkar, hiç öle kurufasulye yoğurt çıkmıyo.
bugün karnıyarık pilav vardı. hormonlu patlıcanı yidim ben bu öğlen.
yemeeemiiiiii yidiim geldimmm
afiyet olsun balım sen neyidinnnn.
bu arada umut makarna yapçam gelin dedi amaaa adresi vermedi. bak görüyonuz mu bitirdi makarnayı tek başınaa...
ama bebeğim bildiğim kadrıyla sen de hiç sıkıntı yoktu. şimdi bende her ay düzenli yumurtlamıyorum. 1 ay var 1 ay yok. beni kesin bi halletmek lazım.
eşime de ancak dr. derse gider gibime geliyo. ben önümüzdeki ay olmazsa dr. u dürtmeyi düşünüyom. eşimi de yönlendirin diye
domates corbası
tas kebabı
üzeri bol cevizli erişte
yoğurt
revani
kızımmm tımam ben sordum ne yidin diye kaşındım ama bu kadar kaşınmazki. insan azcık eksik yazar menüyü...domates corbası
tas kebabı
üzeri bol cevizli erişte
yoğurt
revani
inşallahhh bebeğim. kısmet bakalım. dr. a teslimim..SİZ BİLİRSİNİZ KUŞUM , İNŞALLAH GEREK KALMAYACAK BU AY GELECEK MİNNOŞUN
ben yemek yedimmm amaayemek yemek üzerine yenirmiş de dayak dayak üstüne yenmezmişşş. nerdeydin bacım sen kapayım süpürgemii geleyim
öyle tabi her zaman diyorum şu erkeklerin tek görevi var bebk yapım süreci ile ilgili zaten bu kadar acıyı onlar çekse asla bi daha doğurmazlardı
saolasın kuzum sanada afiyet bal olsun kuzucuğna..ben yedim geldim kurfasulye varmış yemekhanede vitaminli yemek nede olsa yedim bendeesanada afiyet olsun umudum
bendede kuru fasulye vardı , fasulyeden az ama folik asitten zengin bulgurdan çok yedim
bizde beyaz pilav vardı zararlı beyazlardan biri azcık yedimm
yemeeemiiiiii yidiim geldimmm
afiyet olsun balım sen neyidinnnn.
bu arada umut makarna yapçam gelin dedi amaaa adresi vermedi. bak görüyonuz mu bitirdi makarnayı tek başınaa...
domates corbası
tas kebabı
üzeri bol cevizli erişte
yoğurt
revani
kızımmm tımam ben sordum ne yidin diye kaşındım ama bu kadar kaşınmazki. insan azcık eksik yazar menüyü...
bol ceviz yazmış bi de revani demiş yaaaa
inşallahhh bebeğim. kısmet bakalım. dr. a teslimim..
anaaam özenmeyın sakın
he yaww.. öyle demisler dimi reçelim
-- ay çok doydum.. bi dayak daha yiyemem.. hahahahaDD
ben mi,, sen nerdeydin ki :44::44::44na göre bi tarif verem
öyle tabi ya.. geçen hafta benim esim bi soğuk algınlığı geçirdi.. ayy uyyhh.. dedim noluyo.. bi soğuk aldın alt tarafı.. ne bu ıhlamalar bi gör..
valal dedim, gören de ağır hastasın sanarbi bakdım sesi kesildi
saolasın kuzum sanada afiyet bal olsun kuzucuğna..
ohh maşşaaAllah .. menüler ortaya çıkıyor birbir
al bi menü daha
afiyet olsun hacıhsgeldiniz nassınız efenim
kız valla, yeni gördüm bu yazını.. yiyom ama boğazımdan geçmiyo, adresi verdim üstte :44::44:çabuk gelmezseniz bitebilir, zaten çok severim
anti hacınınmenüsü haha haha
ne oldu bizim makarnaaaaa
ben kastamonudayım bacım. ver tarifiiii hangi yönden geleyim kuş uçuşuuu :))
hmm.. oraya 3saat fln var mıdır ki :44::44: bilemedim ki simdi
sen atla gel en iyisi
kızcelerim ben bıraz işlere bakıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?