- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.161
Offf, şu yiyip içtiğinizi sıralamayın kızlar yaa( Bu saat oldu hala hiçbir şey yiyemedim.
Aynur ablacımm hoşgeldinn.. ÇOrba filan da mı içemiyosunn??
Hayır canım, su bile içemiyorum. Kendimi zorlayınca da malum...Herkese söyledim bu devirde açlıktan ölen nadir insanlardan olabilirim diye(
slm kızlarr nasılsınız?? antiden haber var mı umarım gelmemiştir kırmızıları test yapmış mıı merak ettimm
iyilik didoş sen nasılsınnn.Kızlarrr naber??
Hayır canım, su bile içemiyorum. Kendimi zorlayınca da malum...Herkese söyledim bu devirde açlıktan ölen nadir insanlardan olabilirim diye(
slm kızlarr nasılsınız?? antiden haber var mı umarım gelmemiştir kırmızıları test yapmış mıı merak ettimm
iyilik didoş sen nasılsınnn.
ablacım ben hafta sonu ilk nefes programında seyretmiştim. ılık suya bi kaç damla elma sirkesi atıp içersen bulantıya iyi geliyomuş. bi dene...
aaayyy inşallahh 9 ay böle gitmez ablacımm.
kızlar bu arada benim kullandığım ilaçta internette araştırdım ikiz gebeliğe sebep oluyomuş. aynur ablanın dediği gibi... amaaan olsun be kızlar. belki ilk kaybımın yerine allahım 2. hamişliğimde ikisini birden gönderirr...:18:hem tırsan hem sevinen bi anne adayı olurum gariii
abla suyun içine limon sıksan bi yerde okumuştum aroma yapıyorlarmış yada bi kaç kayısı koyup kaynatıp içiyolarmışşş
iyilik didoş sen nasılsınnn.
ablacım ben hafta sonu ilk nefes programında seyretmiştim. ılık suya bi kaç damla elma sirkesi atıp içersen bulantıya iyi geliyomuş. bi dene...
aaayyy inşallahh 9 ay böle gitmez ablacımm.
kızlar bu arada benim kullandığım ilaçta internette araştırdım ikiz gebeliğe sebep oluyomuş. aynur ablanın dediği gibi... amaaan olsun be kızlar. belki ilk kaybımın yerine allahım 2. hamişliğimde ikisini birden gönderirr...:18:hem tırsan hem sevinen bi anne adayı olurum gariii
Kızlar aşk olsun şu face işinden benim neden haberim yok ayol:)) Sizi görmek istiyorum artıkın.
iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyorr antinin kırmızısı gelmemişti ama test yapmadı beklicek biraz daha
iyyiz şeker sen nasılsın.
keyfin yerinde mi evde sıkıntıların vardı sanki, bi de bebişini sütten kescek olan sen miydin. umarım karıştırmıyorumdur
Kızlar aşk olsun şu face işinden benim neden haberim yok ayol:)) Sizi görmek istiyorum artıkın.
kızlarr yaa benim yirmilik dişlerim ağrıyorrDişimin ağrısı da baş ağrısı yapıyor off napcam ben
oyy kıyamam kuzuma ya dis ağrısıda çok kötüdür ilaçta alamazsın geçmiş olsun
sağol canım yaa..
reçelle aynur abla bence gizlilik ayarlarını kontrol etsinler o yüzden göremiyosundur canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?