Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Hayır canım, su bile içemiyorum. Kendimi zorlayınca da malum...Herkese söyledim bu devirde açlıktan ölen nadir insanlardan olabilirim diye(

abla suyun içine limon sıksan bi yerde okumuştum aroma yapıyorlarmış yada bi kaç kayısı koyup kaynatıp içiyolarmışşş

slm kızlarr nasılsınız?? antiden haber var mı umarım gelmemiştir kırmızıları test yapmış mıı merak ettimm

Kızlarrr naber??
iyilik didoş sen nasılsınnn.

Hayır canım, su bile içemiyorum. Kendimi zorlayınca da malum...Herkese söyledim bu devirde açlıktan ölen nadir insanlardan olabilirim diye(

ablacım ben hafta sonu ilk nefes programında seyretmiştim. ılık suya bi kaç damla elma sirkesi atıp içersen bulantıya iyi geliyomuş. bi dene...
aaayyy inşallahh 9 ay böle gitmez ablacımm.

kızlar bu arada benim kullandığım ilaçta internette araştırdım ikiz gebeliğe sebep oluyomuş. aynur ablanın dediği gibi... amaaan olsun be kızlar. belki ilk kaybımın yerine allahım 2. hamişliğimde ikisini birden gönderirr...:18: hem tırsan hem sevinen bi anne adayı olurum gariii

iyiyim bende reçelimmm ne olsun topikte geziniyorum.

Aynur ablanın işi zor walla yaa hiç bi şey yiyyememek ne demek ben 3 saat aç kalsamm bayılasım geliyoo dayanamıyorum. İnşallah tez zamanda geçer.

abla suyun içine limon sıksan bi yerde okumuştum aroma yapıyorlarmış yada bi kaç kayısı koyup kaynatıp içiyolarmışşş

Bak bunu denerim tatlım. Doktorum da ekmeğe limon sıkıp yememi söylemişti ama onu yapamadım. Bak komposto da olabilirmiş. Sağol fikir için. Of yaa bir öküzün yarısını yediğim günleri özledim(

Yavrum daha iyi ya, ikisi bir arada çıkar aradan. Biri kız biri erkek oldu muydu ohh mis:) Allah hayırlısını versin inşallah. Ben çok istedim iki yumurtam olsun die ama ben de günde 4 doza rağmen tek yumurta zor gelişti. Vardır herşeyde bir hayır.

Evet yiyememek çok kötü. İki kızımda da böyle olmadım. 9 ay kusma vardı ama yiyememe iştahsızlık yemeklerden tiksinme yoktu.

Kızlar aşk olsun şu face işinden benim neden haberim yok ayol:)) Sizi görmek istiyorum artıkın.

Canım limon ekşi geyfurt filan gerçekten iyi geliyor ben hiç bişey yiyemiyosam ekmek arası salata yapıp yiyorum. kıvırcık domates peynir canım ne isterse işte.

bu face grubunun yönetici fatmiş mail adresini ona ver o eklesin seni. Bu arada pek aktif değiller galiba o grupta ama yine de katıl :)

iyiyiz canım sen nasılsın nasıl gidiyorr antinin kırmızısı gelmemişti ama test yapmadı beklicek biraz daha

ben de iyiyim cnm inşaallah antiden de güzel haberler alırız

iyyiz şeker sen nasılsın.
keyfin yerinde mi evde sıkıntıların vardı sanki, bi de bebişini sütten kescek olan sen miydin. umarım karıştırmıyorumdur

iyiyim cnm ben de evet doğru hatırlıyosun. evde durumlar aynı ama eşimin pek umrunda değil tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış misali yani
oğlumu da sütten kestim çok şükür rahatladık iştahında çok bi gelilşme yok ama o da yoluna girer inşaallah

kızlarr yaa benim yirmilik dişlerim ağrıyorr Dişimin ağrısı da baş ağrısı yapıyor off napcam ben

tuğbamm yaaa seni bir türlü göremiyorum bence sen bana adını ve soyadını gönder ben yada ben sana göndereyim sen beni ekle önce arkadaşım ol sonra seni gruba davet ediyim aynur abla bu senin içinde geçerli

canlarım iyi akşamlar nasılsın bendeniz anca gelebildim

benim biraz canım sıkkın ben bir iki aydır
ovu testi kullanıyodum çift çizgiyi hep gördüydüm
bu ay doktor klomen verdi içtim normalde bugün ovu
testinde çizgiyi görmem lazım ama ben daha hiç görmedim
yarın doktora gidicem bakalım ne çıkıcak klomen kullandığım halde
acaba yumurtlamadımmı ama geçen hafta gittiğimde
doktor yumurta görmüştü offff yaaa sinirim bozulmaya başladı
bide benim dana kocişle atıştık bugünkü çalışmada yattı
yani kısaca bu ay yine fos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…