Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba abla

ovulasyon testi bendede pozitif çıkıyordu ama 2 ay ovulasyona göre hareket ettim 1 ayda gün aşırı çalıştım olmadı

sende polikistikover varmı bilmiyorum ama ben yumurtluyormuşum ama yumurtalarımın gelişmesi duruyormuş kiste dönüşüyormş. Sende polikstik varsa ovulasyon işe yaramıyor yani

ben polikistik overı yeni anladım meğer o kistler büyüyüp çatlayamayan biriken yumurtalarmış.

selam hülya ablaa..

Sen klomen kullanıyosan ve doktor yumurta gördüyse vardır o yumurta bir yere kaybolmamıştır ya sen o teste bakma belki çatlamamıştır yumurtan ki iğneyle çatlaması gerekmiyo mu? O yüzden çift çizgi görmemişsindir diye düşünüyorum canını sıkma.

ayrıca dün çalışma yaptıysan bugün boş geçse de farketmez sıkma canını

merhaba ablam
ben pkolu değilim tatlım normalde testte çift çizgiyi
hep gördüm ama bu ay göremedim bakalım yarın doktor ne diycek

ablam klomen verdiği gün doktor
ultrasonda yumurtaları gördü aynı gün ilacı kullanmaya
başladım yarın sabah doktor napıcak bilmiyorum amaaaan
eskiden böyle bişey yoktu ne zor hamile kalmak yaaa
ayrıca dün yapmadık çalışma bugünde boş geçti sinir etti
beni benim kociş neymiş efendim uykudan kalkar kalmaz zor oluyomuş
beyfendi gündüz uyuyo ya ondan bende kızdım
sende herkesin kocası gibi gece eve gel koynuma gir bende
sana uykudan kalkınca bulaşmıyım dedim
atıştık biraz sen bilmiyomusun gece eve gelemediğimi
çalışmak zorunda olduğumu falan diye söylendi
aslında haklı ama bende bebiş istiyorum

kizlarrr az once face grubu icin gelen teklifi onayladim mailimde ama pimpiriklendim kafama takildi. seyhan hanginiz yaww. var mi bizim grupta bole bi hatun. bana daveti fatma veya irem gondercektiiii. psikopata bagladim gece gece

ablacim iyi aksamlar..
hic umutsuzluk yok bi kerem bak topigimizde bu ay iki hamis var ikisi de ummadiklari bu ay bizden bi sey olmaz dedikleri an hamile kaldilar. hatta kubra da aynisini diyo bu ay bak o da daha kirmizilari gormedi siradaki hamis o gibi...
hep kafamiza takmadigimiz zaman geldi bu bebisler.
allahin izniyle bizimkiler de yolda bu ay.
bu arada ben de bugun serophene diye bi ilaca basladim. klomenin bi cesidiymis. dr sali cagirdi beni kontrole catlatma ignesi olcakmisim. belkim kontrolde sana da igne onerir.
bu arada bu topik hatunlarinin kocalarina da bi seyler oldu. onlarada bi kursun doktursek mi.
kaynamaya basladilar fazla ;-)

4 doz dedigin ablacim gunde 4 hap mi. benim 50 mglik haplar gunde 2 tane..

tuğbamm yaaa seni bir türlü göremiyorum bence sen bana adını ve soyadını gönder ben yada ben sana göndereyim sen beni ekle önce arkadaşım ol sonra seni gruba davet ediyim aynur abla bu senin içinde geçerli

canim ben daha simdi onayladim. acaba simdi gorebilir misin. bi baksana... pimpiriklendim ben. sen fatmasan seyhan beni ekleyen kim.

Son düzenleme:
günaydııııınnnn kızlar nasılsınızzzzzz...
güneşli bi sabahtan, onceki günlere göre daha iyi bi reçelden hepiciğinize günaydınlarrr
ççooookkk güzel haberler alacağınız bir gün dileğiyleee

irem miii
ay ben iremneva yı irem sanıyodum. irem aşşağı irem yukarı bak cadı hiç de ses etmiydii

günaydın canımmm inşallah güzel günlerimiz olur sanırım bu sanal alemde gerçek adını söylemek istemiyoduu iremcikk sen şimdi girebildin dimi gruba ben sana ismimi göndermiştim özel mesajtan

buyrun kızlar tutun çarşafın bi ucundan.sırayla da kocalarımızı alalım çarşafın altına.
nazarlar kem gözler çıksın gitsin. hastalıklar tripler bitsinnn
benim kocişimin de boynu ve omzu tutulmuş. eski mısırlı resimlerinmdeki gibi kaldı kocamın boynu. ovdum ilaçladım ama farketmedi :44:

sıcak havlu koy tatlım faydası olur ..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…