Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın yavrularımmm

la ne deşifre ediyonuz beniii
laaa ben psikopata bağladım gece gece eşim de yangına körükle gitti. tanımadığın kişilere mail gönderiyon diye

günaydın canımmm inşallah güzel günlerimiz olur sanırım bu sanal alemde gerçek adını söylemek istemiyoduu iremcikk sen şimdi girebildin dimi gruba ben sana ismimi göndermiştim özel mesajtan

tatlım ben gruba katıldım mail üzerinden ama grup yöneticisinin beni onaylaması gerekiyomuş.
la bi beceremedim gruba girmeyi
olmadı faceten seni arkadaş eklerim fatmacım ordan hallederiz artıkın.

ekledim milli oldun diyom anlamıyon beni , resmen ismimden sonra format yemiş bilgisayar döndün ha

ben iremi yönetici yaptım kuzum o şimdi onaylayabilir sanırımmmmm

günaydın kuzmmm ee napıyımm tuğba yollara düşmüş bu kadında kim diye diyee

sıcak havlu koy tatlım faydası olur ..............
kaloriferde ısıtıp ısıtıp koydum canım bu akşam tekrarlıcam. çabuk iyileşmesi lazım salıya ne kaldı şurda

irem den bekliyom seyhandan gelmiş kafasıda karadenizli gibi akşam çalışmıyo bu gacının

senden ötürü seeenndeenn ötürü... o kadar odaklanmışım ki irem diye. hani resme bakayım dedim, eşinle resmin var, tipini de bilmiyom kiiii..

nası bir tip hayal ediyosan benzetemedin demek
kıss benim bilgisayar yavaş. sen 5 yazana kadar ben 1 taneyi zor açıyom. takılıyo. gördüm bacıııımmm
gel sen benim bilgisayara format at

ben hızlı gacıyım daha anlıyamadın mı hemen hallederim çok iyi anlarım ya

fatoş kadınlar gününü kutlaycakmış işlerini toparlıyo galiba, reçelim fatura peşine gitti kaldım sap gibi sen nasılsın sende durgunsun sanki

kaldık baş başaa Yok kız durgun değilim öyle başka sayfalara bakıyodum.. Seraptan haber var mııı dün akşam geldi mi hiç geçmişi okumaıdm da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…