- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.201
laaa ben psikopata bağladım gece gecegünaydın yavrularımmm
la ne deşifre ediyonuz beniii
günaydın canımmm inşallah güzel günlerimiz olur sanırım bu sanal alemde gerçek adını söylemek istemiyoduu iremcikk sen şimdi girebildin dimi gruba ben sana ismimi göndermiştim özel mesajtan
irem den bekliyom seyhandan gelmiş kafasıda karadenizli gibi akşam çalışmıyo bu gacınıngünaydın kuzmmm ee napıyımm tuğba yollara düşmüş bu kadında kim diye diyee
reçellllllllllllllllahada ekledim seni milli oldun kız
laaa ben psikopata bağladım gece geceeşim de yangına körükle gitti. tanımadığın kişilere mail gönderiyon diye
tatlım ben gruba katıldım mail üzerinden ama grup yöneticisinin beni onaylaması gerekiyomuş.
la bi beceremedim gruba girmeyi
olmadı faceten seni arkadaş eklerim fatmacım ordan hallederiz artıkın.
laaa ben psikopata bağladım gece geceeşim de yangına körükle gitti. tanımadığın kişilere mail gönderiyon diye
tatlım ben gruba katıldım mail üzerinden ama grup yöneticisinin beni onaylaması gerekiyomuş.
la bi beceremedim gruba girmeyi
olmadı faceten seni arkadaş eklerim fatmacım ordan hallederiz artıkın.
günaydın kuzmmm ee napıyımm tuğba yollara düşmüş bu kadında kim diye diyee
kaloriferde ısıtıp ısıtıp koydum canım bu akşam tekrarlıcam. çabuk iyileşmesi lazım salıya ne kaldı şurdasıcak havlu koy tatlım faydası olur ..............
irem den bekliyom seyhandan gelmiş kafasıda karadenizli gibi akşam çalışmıyo bu gacının
ekledim milli oldun diyom anlamıyon beni , resmen ismimden sonra format yemiş bilgisayar döndün ha
hatunlar biz kadınlar günü yemeğine gidiyoruz tüm ofis olarakkkkkk
kaloriferde ısıtıp ısıtıp koydum canım bu akşam tekrarlıcam. çabuk iyileşmesi lazım salıya ne kaldı şurda
senden ötürü seeenndeenn ötürü... o kadar odaklanmışım ki irem diye. hani resme bakayım dedim, eşinle resmin var, tipini de bilmiyom kiiii..
kıss benim bilgisayar yavaş. sen 5 yazana kadar ben 1 taneyi zor açıyom. takılıyo. gördüm bacıııımmm
gel sen benim bilgisayara format at
kız reçelim sen ne güler yüzlü bir o kadar afeti devran bir gacısın öyle
günaydınn kızlarrr nasılsınız
iyidir tatlım sen nasılsın .............
iyiyim ben de canımm bu sabah yine durgun burası
fatoş kadınlar gününü kutlaycakmış işlerini toparlıyo galiba, reçelim fatura peşine gitti kaldım sap gibisen nasılsın sende durgunsun sanki
günaydın kızlaaar diyeceğim ama kimsecik yooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?