Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ne bilim laf olsn diye aglıyorum sanırımyok kuzum kırmızı fln yooooknerde bu ahali yaa:44:

biri fatura yatırıyo biri kadınlar günü kutluyoo zaten pek kimse yok bugün öyle yaniii.. Kırmızı hala yok da sen ne diye bekliyosunn test yapmıyosun hala yaa 3. gün değil mi bugün??

biri fatura yatırıyo biri kadınlar günü kutluyoo zaten pek kimse yok bugün öyle yaniii.. Kırmızı hala yok da sen ne diye bekliyosunn test yapmıyosun hala yaa 3. gün değil mi bugün??

hııı herkes pek meşgulmüş yaniiyarın test yapmayı düşünüyorum cnm bir aksilik çıkmazsa

evet kuzuu evdeyim dip köşe temizlik yapasım var ama kendimi frenliyorum sen nasılsın bu arada yiğenim üzmüo dimi

Dur dur şimdi temizliğin sırası değill.. Ben iyiyim canım mide yanması problemim oluyor özellikle akşamlarıı onun haricinde bir sıkıntımız yokk canım..

şimdilik işlerimi hallettim geldim.
dayanamadım bi cepten girip 2dk face baktım. ama kanmadım. aparatif aldım şimdilik. akşama doya doya bakarım gariiiiiii
siz ne yaptınız ben yokkennn

Dur dur şimdi temizliğin sırası değill.. Ben iyiyim canım mide yanması problemim oluyor özellikle akşamlarıı onun haricinde bir sıkıntımız yokk canım..

ben hamileyken gaviscon kullanmıstım bıraz rahatlatıyordu sende doktoruna söyle bence bu durumu ilerde bebek büyüdükce daha cok artck mide problemlerin:26:

şimdilik işlerimi hallettim geldim.
dayanamadım bi cepten girip 2dk face baktım. ama kanmadım. aparatif aldım şimdilik. akşama doya doya bakarım gariiiiiii
siz ne yaptınız ben yokkennn

gel gel hışgeldinnn bizde ikimiz takılıyoduk kübüşle birileri gelse de forum canlansa diyorduk

ben hamileyken gaviscon kullanmıstım bıraz rahatlatıyordu sende doktoruna söyle bence bu durumu ilerde bebek büyüdükce daha cok artck mide problemlerin:26:

doktorum verdi bir ilaç hiç sevmedim tadını ama çok rahatsız olduğumda içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…