- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.221
günaydınn ben varımmm.. Ama neden ağlıyosunn? kırmızılar mı geldi?:2:
ne bilim laf olsn diye aglıyorum sanırımyok kuzum kırmızı fln yooook nerde bu ahali yaa:44:
biri fatura yatırıyo biri kadınlar günü kutluyoo zaten pek kimse yok bugün öyle yaniii.. Kırmızı hala yok da sen ne diye bekliyosunn test yapmıyosun hala yaa 3. gün değil mi bugün??
hııı herkes pek meşgulmüş yaniiyarın test yapmayı düşünüyorum cnm bir aksilik çıkmazsa
yap artık yaaa çatlıycaz hepimiz wallaa
kııız size catlamak patlamak yasaaak
aksama eşime derim alır test sabaha bu iş tamamdıronu çatlatan patlatanlara söylemek lazımmmyarın sabahtan yap hemenn . cumartesi günü kimsecikleri bulamazsın burdaaa. hatta cuma günü bile bir durgun oluyo burasıı
aksama eşime derim alır test sabaha bu iş tamamdır
amaaa amaaaaa benim canım sıkıldı hadii gelin garii
sen bugün evdesin dimi?
evet kuzuu evdeyim dip köşe temizlik yapasım var ama kendimi frenliyorumsen nasılsın bu arada yiğenim üzmüo dimi
Dur dur şimdi temizliğin sırası değill.. Ben iyiyim canım mide yanması problemim oluyor özellikle akşamlarıı onun haricinde bir sıkıntımız yokk canım..
şimdilik işlerimi hallettim geldim.
dayanamadım bi cepten girip 2dk face baktım. ama kanmadım. aparatif aldım şimdilik. akşama doya doya bakarım gariiiiiii
siz ne yaptınız ben yokkennn
şimdilik işlerimi hallettim geldim.
dayanamadım bi cepten girip 2dk face baktım. ama kanmadım. aparatif aldım şimdilik. akşama doya doya bakarım gariiiiiii
siz ne yaptınız ben yokkennn
ben hamileyken gaviscon kullanmıstım bıraz rahatlatıyordu sende doktoruna söyle bence bu durumu ilerde bebek büyüdükce daha cok artck mide problemlerin:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?