Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydınn kızlarrr nasılsınız
günaydın dideemm sen nasılsınnn...

günaydın kızlaaar diyeceğim ama kimsecik yooook
günaydın canım. ben de yettim şimdi. nasılsınn.
kırmızılar yok hala di miii... yap bacım bi test, yarın sabaha kısmetse bekliyoz güzel haberlerini

Günaydın herkeseee
günaydınnn

kııız size catlamak patlamak yasaaak
bana serbest de daha günüm var. o yüzden sen kimseyi çatlatmadan söle kocana alsın testi

reflüm azdı yine offfffşu mide yanması da benım belam ya
geçmiş olsun canım. benim eşimin de midesi arızalı. gerçi 2 ay oldu sigarayı bırakalı şimdi dah iyi. sen sigara içiyo musun. sigara tetikliyomuş...

yook kuzuum ne eşim ne ben sigara içmiyorz..bizde mide problemi genetik dün aksam salatada nar ekşisini fazla kacırınca bugün durum bu

iyiyim reçelimm seni sormalııı nasıl gidiyor iş güçç. eşinin boynu mu omzu mu tutulmuş galiba geçmiş olsun canımm

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR antidepresif ay ne sabırlısın inşaallah bekliyorum haberini bakalım ne olacak bende güne sancılı başladım geliyo kırmızılar sanırım(((((((((((((((((((((((((

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR antidepresif ay ne sabırlısın inşaallah bekliyorum haberini bakalım ne olacak bende güne sancılı başladım geliyo kırmızılar sanırım(((((((((((((((((((((((((

napaym cnm erken öğrenincede insan degerim arttımı düştü mü diye endişeleniyor bende bekliyorum böyle işte

Kızlar nasılsınız ne zmandır yazamadım hiç size
Nasıl gidiyor herkezler iyimi fatmiş ve bebişi
Didem ve bebişi
Serap ve bebişleri
İrem ve bebişim
Özge ve bebişi
Sudemerve ve bebişi
Ey maşallahhh
Fulya,kübra,gülcan,recel,meryem,hülya abla ,umut hepiniz iyisin dimi kızlar

günaydınn. senin bata daha 2 gün yok muu?erken mi gelecek kırmızılar?

selamm hoşgeldinn sen öbür topikte takılıyosunn görüyoruz

bizler iyiyiz (ben, fatma ve irem) ama serap belirsizz
sen nasılsınn taşınma işini filan ne yapıtn kolayladın mı

şimdi bi bankayla konuştum. özel işim için. personellerinin yaptığı hatayı kabul etmiyolar. personel de doğum iznine çıkmış, tel etmişler hatırlamıyom demiş. bana boşuna para ödeticekler. genel müdürlüğü arayıp şikayet edicem. sinir küpüyüm yemin ediyorum.bankacı arkadaşlarımın gücüne gitmesin ama bazı bankalar resmen tefeciliğe çıkmış
yook kuzuum ne eşim ne ben sigara içmiyorz..bizde mide problemi genetik dün aksam salatada nar ekşisini fazla kacırınca bugün durum bu
benim eşim de boş gebelikten sonra bırakma kararı aldı. sağlıklı spoşlar olsun diye
benim eşimi en çok taze soğan fena yapıyo. endoskopi falan da oldu ilaç kullandı ama yine ara ara tekrarlıyo.
iyiyim reçelimm seni sormalııı nasıl gidiyor iş güçç. eşinin boynu mu omzu mu tutulmuş galiba geçmiş olsun canımm
işler güçler iyi bebekim ne olsun. sen nasılsın yiğen nasıll...
sabah akşam ilaçlarımı içiyom. allahtan hiç yan etki hissetmiyom.
ama acayip iştahım var bu aralar zor firenliyom kendimi. az yiyince de karnım gurul gurul yapıyo, dışardan sesi duyuluyo vallaa

denizim iyiyim saol yarın test yapıcm merakla sonucunu bekliyorm sende ne var ne yok

hoşgeldin. kaçak seni alttan ismini takip ediyoz biz bi kere
ben iyyim şeker sen nasılsın. ev işleri nasıl gidiyo

Şikayet et tabi canımm bunların yaptıkları işlemlerin kaydı yok mu orda belli olur neyin ne olduğuu.. Boşuna niye para ödeyeceksinn

ilaçlarn yan etkisini hisssetmemene sevindim canım iştah konusunda da iştah olsun bebişten sonra iştahın azalacak zaten

selamm hoşgeldinn sen öbür topikte takılıyosunn görüyoruz

bizler iyiyiz (ben, fatma ve irem) ama serap belirsizz
sen nasılsınn taşınma işini filan ne yapıtn kolayladın mı

Evet cnm topic topic geziorum sağolsun hepsi birbirnden alakadar ...
İremden haberim var topiclerde karşılaşıyoruz Ben bu ayın son haftası taşınıyorum nasipse artık evime düzenime geçmek istiyorum Bu arada sancılı bir şekilde regliyim yani geçtiğimiz ayda ıskaaaaa 4 ayı devirdim an itibariyle didemcim senin bebiş hergeçen gün biraz daha büyüyo maşallah göbişlerinize bebişlerinize

Sero dün doktor test falan yapmış sıkıntı çıkmamış, serum takmışlar yeni konuştum iyiydi................
kaldık baş başaa Yok kız durgun değilim öyle başka sayfalara bakıyodum.. Seraptan haber var mııı dün akşam geldi mi hiç geçmişi okumaıdm da

hoşgeldin. kaçak seni alttan ismini takip ediyoz biz bi kere
ben iyyim şeker sen nasılsın. ev işleri nasıl gidiyo

hep buralardayım ev işleri artık şekillenmeye başladı pılımızı pırtımızı toplayıp gidiyoz kocamla Gidelim artıkk yerleşelim ve artık bebeğim olsuuuuunnnn yeter yetti canıma

valla bilmiyorum cnm yarın ortaya cıkıck göbek mi bebek mi

gaz problemi eğer evde yalnızsan problem değil de bir ortama girdiğinde sıkıntıı

İyi canım az kalmış hem havalar da daha bir ısınır o zamana rahat rahat yerleştirirsin. Olsun canım yeni ev yeni bebiş gelir bahar meyvesi olur ben 9.ayda tutturdum canım 4 ne ki :)

walla canım anasını karnına düşen de anasının karnından çıkan da büyüyo durmuyo yerinde :)

genel prosedürleri varmış canım. ama benim görüştüğüm kişi bu prosedürden bahsetmediği gibi tam tersini söledi bana... prosedürü söleseydi zamanında gider işlemi yaptırırdım.
valla canım bendeki iştah hamişlikle felan gitmez o derece yani allahım nasip eder de hamiş kalırsam görürsünüz neler yiyebiliyorum
ama tam tersi olursa bu sözümü hatırlat bana didemcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…