Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Allah'ım acını göstermesin cnmmm
Neler yaptın bu aşamada didemcim tedavi filan gördün mü kür filan uyguladın mı yoksa benim gibi hiç bişe yapmadan armut piş azıma düş mü dedin

denizim iyiyim saol yarın test yapıcm merakla sonucunu bekliyorm sende ne var ne yok

aaaaaaaaaaaaa hadi bakalım maşallah ya ne çalışkan hatunlar var
ben kırmızı kartı yedim canm totomun üzerine zor oturuyorum afedersin . Kocamda deli ediyo beni diyo söz dinlemiyosun ayda 8-10 kez yanaşmayla olmaz bu işler çok istemiyosun diyo beni delirtiyo Ne bilim belkide haklı ama kendime söz verdim evime yerleştiğim andan itibaren elimden geleni yapıcam bebişim için

Kızın nasıl oldu patron ? Ayy kardeş kokusu geliyo bana oralardan hade hayırlısı

Allah'ım acını göstermesin cnmmm
Neler yaptın bu aşamada didemcim tedavi filan gördün mü kür filan uyguladın mı yoksa benim gibi hiç bişe yapmadan armut piş azıma düş mü dedin

armut piş ağzıma düş olmadı canımm. 6. ayda doktora gittik tahliller muayene vs temiz çıktı. hsg istemişti doktor onu da hemen çektirmemiştim. Sonra eşim test yaptırdı onda da bir sıkıntı çıkmadı. ben her gün aç karnına 2 tane incir yedim. bir de aktardan aldığımız bitkisel ürünleri kullandık ben de eşimde ondan sonra geldi bebiş.

anladım canımm.. Hamiş kalınca hatırlatırım canımm hiç merak etmee :)

Evet 2 gün var canım ama belki görmüşündür yazarken bu ay hep sancılı geçtı şimdide az kaldı ya bu durumları kırmızılara yoruyorum........

Belli olmaz o canımm :)) o sancıların sonucunda kırmızı yememiştim ben inşallah sende yemezsinn

hep buralardayım ev işleri artık şekillenmeye başladı pılımızı pırtımızı toplayıp gidiyoz kocamla Gidelim artıkk yerleşelim ve artık bebeğim olsuuuuunnnn yeter yetti canıma
inşallahhh bebeğim yeni eve yeni bebiş gelir...
benim de 3 ay oldu tatlım benim kür bi işe yaramadı(tarçın bal çörekotu) inanılmaz sancılı bi regl dönemi geçiriyorum. kanama da çok yoğun ve pıhtılı sanki hiç geçmicek gibi.
dr.a gittim hapa başaldım bakalım bu ay neler olucak.
umarım bu aya içimiz tertemiz kalır bu kadar regle göre ve bebiş gelir yerleşir.
İyi canım yaa sevindim iyi olsun :) bebişler iki tane dimi onun kesinn
ben serabı en son çooook midesi bulanırken hatırlıyom. ne oldu hastane felan. ve ben de sorayım ikiz mi

evet cnm iyi calısma sart gercı bende bu ay pek calısmadım ama tuttu sanırım yada bana öyle gelıo bilemiyorum hep dediğim gibi hayırlısıkızım iyi ortalıgı daggıtmakla meşgül özellikle yatak odası cook ilgisini çekiyor cadının

ha haa aman dikkat et küboş evde misafir vaken yapmasın. ben duymuştum birinden. evde misafir varken çocuk gitmiş anasının tangalarını salonun ortasına atıvermişşş

vay yaramaz vayyy

ha haa aman dikkat et küboş evde misafir vaken yapmasın. ben duymuştum birinden. evde misafir varken çocuk gitmiş anasının tangalarını salonun ortasına atıvermişşş

ayyyy

İnşaallah canım hayırlısı umutlanmıyorum bu üçüncü denememiz ilkinde kırmızılar gelince çok etkilendim ağladım vs... neticede bi çocuğum var onuda düşünmek zorundayım bu ay istanbula gideceğiz orda bir kontrol için doktora gideceğiz....

zaten misafir gelince yatak odasının kapısını kilitliyorum cnm bizimkinde de o potansiyel var bu kaaaa fırlama cocuk görmedim eşimde böyleymiş küçükken kaç kez ütüyü fln balkondan atmıs babasının usagı işte

birinde kese bebiş güm güm hepsini görmüşler diğeri henüz bir keseymiş , doktor diğer muayenede söyleyecekmiş belki küçük kese eriyebilirmiş belki bebeiş varmış....

anladım canım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsunlar da..

daha yeniymiş canım olmazsa da üzülme zaten hem bir bebişin varmış zaten.. kızz biz istanbula gittik geldik hamiş kaldımm uğurlu geldi bana inşallah sna da iyi gelir istanbul havasıı

ayy benimde eşim yaramazmış küçükkenn bebek inşallah ona çekmezz yyoksa iki tane bebekle uğraşmaktan ne hale girerim bilmiyorum eşim kendi de diyo bebeğin huyu sana benzesin diyee

yaaaa didemim şimdiki nesil böyle adamı ayakta uyutuyorlar

şimdiki çocuklar beni korkutmuyo değil canım yaa benimde komşumun oğlu var 2 yaşındaa aslında çok yaramaz değil ama yerinde durmuyo dediği yapılmasın ortalığı yıkıyo ağlamaktan.. gerçi annesi de her dediğini yapıyoo belki yetiştirme tarzı bilemiyorum ama öyle görünce gözüm korkuyo inşallah akıllı uslu bir çocuk yetiştirebilirim

inşallah uslu sakin bir bebiş olur güzel annesini üzmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…