- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.261
gaz problemi eğer evde yalnızsan problem değil de bir ortama girdiğinde sıkıntıı
İyi canım az kalmış hem havalar da daha bir ısınır o zamana rahat rahat yerleştirirsin. Olsun canım yeni ev yeni bebiş gelir bahar meyvesi olurben 9.ayda tutturdum canım 4 ne ki :)
walla canım anasını karnına düşen de anasının karnından çıkan da büyüyo durmuyo yerinde :)
Evet 2 gün var canım ama belki görmüşündür yazarken bu ay hep sancılı geçtı şimdide az kaldı ya bu durumları kırmızılara yoruyorum........günaydınn. senin bata daha 2 gün yok muu?erken mi gelecek kırmızılar?
Sero dün doktor test falan yapmış sıkıntı çıkmamış, serum takmışlar yeni konuştum iyiydi................
denizim iyiyim saol yarın test yapıcm merakla sonucunu bekliyorm sende ne var ne yok
Allah'ım acını göstermesin cnmmm
Neler yaptın bu aşamada didemcim tedavi filan gördün mü kür filan uyguladın mı yoksa benim gibi hiç bişe yapmadan armut piş azıma düş mü dedin
genel prosedürleri varmış canım. ama benim görüştüğüm kişi bu prosedürden bahsetmediği gibi tam tersini söledi bana... prosedürü söleseydi zamanında gider işlemi yaptırırdım.
valla canım bendeki iştah hamişlikle felan gitmez o derece yaniallahım nasip eder de hamiş kalırsam görürsünüz neler yiyebiliyorum
ama tam tersi olursa bu sözümü hatırlat bana didemcim.
Evet 2 gün var canım ama belki görmüşündür yazarken bu ay hep sancılı geçtı şimdide az kaldı ya bu durumları kırmızılara yoruyorum........
inşallahhh bebeğim yeni eve yeni bebiş gelir...hep buralardayım ev işleri artık şekillenmeye başladı pılımızı pırtımızı toplayıp gidiyoz kocamla Gidelim artıkk yerleşelim ve artık bebeğim olsuuuuunnnn yeter yetti canıma
ben serabı en son çooook midesi bulanırken hatırlıyom. ne oldu hastane felan. ve ben de sorayım ikiz miİyi canım yaa sevindim iyi olsun :) bebişler iki tane dimi onun kesinn
aaaaaaaaaaaaahadi bakalım maşallah ya ne çalışkan hatunlar var
ben kırmızı kartı yedim canm totomun üzerine zor oturuyorum afedersin . Kocamda deli ediyo beni diyo söz dinlemiyosun ayda 8-10 kez yanaşmayla olmaz bu işler çok istemiyosun diyo beni delirtiyoNe bilim belkide haklı ama kendime söz verdim evime yerleştiğim andan itibaren elimden geleni yapıcam bebişim için
Kızın nasıl oldu patron ? Ayy kardeş kokusu geliyo bana oralardan hade hayırlısı
evet cnm iyi calısma sart gercı bende bu ay pek calısmadım ama tuttu sanırım yada bana öyle gelıo bilemiyorum hep dediğim gibi hayırlısıkızım iyi ortalıgı daggıtmakla meşgül özellikle yatak odası cook ilgisini çekiyor cadının
evet cnm iyi calısma sart gercı bende bu ay pek calısmadım ama tuttu sanırım yada bana öyle gelıo bilemiyorum hep dediğim gibi hayırlısıkızım iyi ortalıgı daggıtmakla meşgül özellikle yatak odası cook ilgisini çekiyor cadının
ha haa aman dikkat et küboş evde misafir vaken yapmasın. ben duymuştum birinden. evde misafir varken çocuk gitmiş anasının tangalarını salonun ortasına atıvermişşş
İnşaallah canım hayırlısı umutlanmıyorum bu üçüncü denememiz ilkinde kırmızılar gelince çok etkilendim ağladım vs... neticede bi çocuğum var onuda düşünmek zorundayım bu ay istanbula gideceğiz orda bir kontrol için doktora gideceğiz....armut piş ağzıma düş olmadı canımm. 6. ayda doktora gittik tahliller muayene vs temiz çıktı. hsg istemişti doktor onu da hemen çektirmemiştim. Sonra eşim test yaptırdı onda da bir sıkıntı çıkmadı. ben her gün aç karnına 2 tane incir yedim. bir de aktardan aldığımız bitkisel ürünleri kullandık ben de eşimde ondan sonra geldi bebiş.
anladım canımm.. Hamiş kalınca hatırlatırım canımm hiç merak etmee :)
Belli olmaz o canımm :)) o sancıların sonucunda kırmızı yememiştim ben inşallah sende yemezsinn
iyi canım yaa sevindim iyi olsun :) bebişler iki tane dimi onun kesinn
ha haa aman dikkat et küboş evde misafir vaken yapmasın. ben duymuştum birinden. evde misafir varken çocuk gitmiş anasının tangalarını salonun ortasına atıvermişşş
vay yaramaz vayyy
ayyyy
birinde kese bebiş güm güm hepsini görmüşler diğeri henüz bir keseymiş , doktor diğer muayenede söyleyecekmiş belki küçük kese eriyebilirmiş belki bebeiş varmış....
İnşaallah canım hayırlısı umutlanmıyorum bu üçüncü denememiz ilkinde kırmızılar gelince çok etkilendim ağladım vs... neticede bi çocuğum var onuda düşünmek zorundayım bu ay istanbula gideceğiz orda bir kontrol için doktora gideceğiz....
herkese afiyet olsun ......Bu topiği çok sevdim çok aktif olamasamda....................
zaten misafir gelince yatak odasının kapısını kilitliyorum cnm bizimkinde de o potansiyel varbu kaaaa fırlama cocuk görmedim eşimde böyleymiş küçükken kaç kez ütüyü fln balkondan atmıs babasının usagı işte
yaaaa didemim şimdiki nesil böyle adamı ayakta uyutuyorlar
ayy benimde eşim yaramazmış küçükkenn bebek inşallah ona çekmezz yyoksa iki tane bebekle uğraşmaktan ne hale girerim bilmiyorum eşim kendi de diyo bebeğin huyu sana benzesin diyee
şimdiki çocuklar beni korkutmuyo değil canım yaa benimde komşumun oğlu var 2 yaşındaa aslında çok yaramaz değil ama yerinde durmuyo dediği yapılmasın ortalığı yıkıyo ağlamaktan.. gerçi annesi de her dediğini yapıyoo belki yetiştirme tarzı bilemiyorum ama öyle görünce gözüm korkuyo inşallah akıllı uslu bir çocuk yetiştirebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?