Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ben de bi gidem istanbula. hatta çatlatmayı orda vurdurayım

merhaba kızlar nassınııızzz ??
iyyizz sen nasılsın. nasıl geçiyo hamişliğin...

İstanbul 2 ayda bir gidiyoruz ama bu sefer uğurlu gelir umarım.....
bu arada ben senin 3. hamileliğin sanıyordum yani 2 bebğin var sanıyordum ne alakaysa.......

İstanbul 2 ayda bir gidiyoruz ama bu sefer uğurlu gelir umarım.....
bu arada ben senin 3. hamileliğin sanıyordum yani 2 bebğin var sanıyordum ne alakaysa.......

:)) Allah söyletiyor heralde sudemerve var bi de meleklerim35 var 3. bebeği isteyen belki onlarla karıştırmışsındır

Didemcim karışımlar derken ne kullandım mesela dr. kontrolündemi kendince mi hazırladın ? Ben fatma dan çakşırı öğrendim önümüzdeki ay onu yapıcam eşimde havada karada tamam dedi zaten bakalım Allah göstermesin olmaz filan diye çok korkuorum :18:

Recelim benimde öyle çok sancılı ve pıhtılı geçiyo anam ağlıyo vala benim ablam kadar bi yakınım var o bana demişti önce dr. git kendini kontrol ettir için rahat etsin çok şükür bişi yok dedi dr. Ablam da diyo önemli olan eşinde bişi olmasın Allah göstermesin inş. sıkıntı olmaz ...Görümcem fal baktı geçtiğimiz pazar fala inanmıyorum kesinlikle ama onun hayatı fal eğlencesine kahve içtiğimde kapatırım falda 9 ay sonra hamile kalaıcam çıktı Sanki gerçek giibi bir morelim bozuldu anlatamam çok uzun dedim içimden korunmayı bıraktığımızı ailemden kimse bilmiyor siz bide yakın bir arkadaş o kadar düşünsenize 4 ay böyle geçti 10 ayda öyle 13 ay yani 1 sene 1 ay ayyy yuh Ne bilim yine de rabbim hayırlısını versin inş

Kübram sen daha bilirsin sonuçta tecrubelisin ki öyle görünüyorki sanırım junior geliyorrrrr hade hayırlısı sağlıkla minnak kızınıda benim için öp lütfen

denizcim karışımı aktara hazırlattık kendi uyguladıkları bir karışım tabi içeriğini bize söylemiyorlar. Ben de hazır satılan ballı bitki karışımı kullandım ve bitkisel bir çay yine içinde ne olduğunu bilmiyorum bir de hayıt suyu içtim. Bence benim yediklerimin faydası olmadı çünkü benim yumurtlamam adetlerim hep düzenlidir. ama eşimin spermleri artınca bir tanesi tuttu diye düşünüyorum

sende fala inanma boşver bende fal baktırmıştım bi kaç kere bi arkdaşım öylesine bakıyodu her seferinde bebek görüyodu ama üzerinden kaç ay geçtikten sonra geldi bebiş. SEn canını sıkma. Eşin kullansın çakşırı inşallah faydasını görürsünüz canım.

Son düzenleme:

kuzumm biz çakşırdan memnun kaldık umarımm güzel şeyler olur

kuzumm biz çakşırdan memnun kaldık umarımm güzel şeyler olur

biri bana söylesin kübra kuzusu hamile miii

Sağol şekertom ben eşime dedim hemen ok ok dedi yapalım yapalım Allam ya bir daha ki aya bu ağ soğan kürü yapmayı düşünüyorum iltihap filan varsa gitsin. Çok kremsi akıntılarım var ya benim .belki korunuruz bizim danayı ikna edersem korkuyorum fatma belli mi olur tutarsa bişi olur Allah korusum iş güç arasında eşimde diyo ya saçmalama ne korunması bilmiyorum duruma göre

Hmmm bu arada kübroş sanırsam hamiş test yapıcak ama kızlaaaaarrr elinizi bana da sürünn

kuzumm neden koruncan ki taşınma durumu yüzünden mi tutarsa dikkat edersin kuzumm zaten adetin gecikene kadar bişi olmuyormuş bebeğe adetin gecikince de dikkat edersin

gerçekten mi ya kübişe çok sevimdim bebeğimm darısı başınıza inş ben hep dua ediyorummm

yaa fuli nerelerde kii acaba eşi sıkıntı mı çıkardı acaba bu forum konusunda?? hiç uğramıyo da

fal dediniz de benim bi arkadaş bakıyo bakmak ne okuyo resmen. benle ilgili neler dedi neler bildi. ölüm kalım para...vs. çok temiz kalpli, iyiliksever ben artık fal bakıyo demiyom içine doğuyo.
ilk hamişliğimin devam etmeyeceğini görmüş ama moralim bozulmasın diye dememiş. bana sadece "bi sorun görünüyo dikkat et kendine, ama geçicek " demişti. kürtajdan sora sordum. evet gördüm ama sana demedim dedi. şimdiki haberi içinde i harfi olan ayda müjdeni alcaksın dedi. büyük ihtimal nisan ayı ama olmazsa haziranda olabilir dedi..bunu taaa 3 ay önce dedi. ben nisan olmasını umut ediyorum.

biz geldiik kızcemle sizi öpüyoruz teyzoşlaar
teyzesi kolunu budunu yisin onun emiiiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…