- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.301
hoşgeldinn kübra ve minik mervesi :) ne iş yaptın da geldin bakayım?
fal dediniz de benim bi arkadaş bakıyo bakmak ne okuyo resmen. benle ilgili neler dedi neler bildi. ölüm kalım para...vs. çok temiz kalpli, iyiliksever ben artık fal bakıyo demiyom içine doğuyo.
ilk hamişliğimin devam etmeyeceğini görmüş ama moralim bozulmasın diye dememiş. bana sadece "bi sorun görünüyo dikkat et kendine, ama geçicek " demişti. kürtajdan sora sordum. evet gördüm ama sana demedim dedi. şimdiki haberi içinde i harfi olan ayda müjdeni alcaksın dedi. büyük ihtimal nisan ayı ama olmazsa haziranda olabilir dedi..bunu taaa 3 ay önce dedi. ben nisan olmasını umut ediyorum.
teyzesi kolunu budunu yisin onun emiiiii
bulasıkları makınaya attım camasırr serdim oyuncak topladm geldim
hamişsin ya kuzum, temiz içine doğmuştur allah söyletmiştir
hamarat hatun seniii.
benim de evde bugün kadın var. perdeler incek camlar halılar bakalım akşama görücem nasıl olmuş.
amiiinnn inşallahh didoşum...canım fal filan bahane de inşallah tez zamanda alırısn bebeğinin haberini
iyyiz kuzucuk sen napıyosunnn...napıyonuz kuzularrrr.................
ben sizin sendikayı çok sevdim fatamacım. beni de alsanıza aranıza, kargo ile gül kabul edilirinşallah kuzum inşallahhhhhh umarım içime doğmuşturr
ayy benimde kadını çağırmaya ihtiyacım var haftaya çağırıcam sanırımmm ev aldı başını gidiyor
napıyonuz kuzularrrr.................
hamarat hatun seniii.
benim de evde bugün kadın var. perdeler incek camlar halılar bakalım akşama görücem nasıl olmuş.
amiiinnn inşallahh didoşum...
iyyiz kuzucuk sen napıyosunnn...
ben sizin sendikayı çok sevdim fatamacım. beni de alsanıza aranıza, kargo ile gül kabul edilir
canım bi ara ben de doğayım içine inşallahhhh. ayağınızı iyi sürün topiğe
benim 2 hafta da bir düzenli geliyo. ağır ve dip temel işleri yapıyo.
bulasıkları makınaya attım camasırr serdim oyuncak topladm geldim
napıyonuz kuzularrrr.................
hamarat hatun seniii.
benim 2 hafta da bir düzenli geliyo. ağır ve dip temel işleri yapıyo.
nasıl memnun musun temizlik anlamında içine siniyor mu canım bende düşünüyorum eve kadın almayı :44:
:)) iyi bakalım işler beklemez dimi :) bende yemek yaptım geldim
iyiyiz takılıyoruz sen napıyosunn
ohh mis gibi kokar o ev girince
kız 2 hafta bir iyiymiş canımm sende normal süpürüp siliyosundur.
:)) iyi bakalım işler beklemez dimi :) bende yemek yaptım geldim
ben çok kadın alıp denedim. en iyisi bu şimdi. tabi dört dörtlük deil her hafta uyaracak bi şey oluyo. ama bu 3. gelişi zamanla düzene alışır. önemli olan eli ve gönlü temiz olsun bi de sakar olmasınbi önceki evde kırılmadık şey bırakmamıştı nerdeyse. 1500 parçalık bitmiş pazzle mı dağıttı mesela...
benim misafirim çok olur, ev temiz olunca ikramlık servis vs. çok yormuyo insanı.
eğer imkanın varsa al kübracım. hem çalışıyosun hem kızçn var, hem yolda gelen var
he heee bende senin maviş gözleri merak ediyom. küçük resimden seçemedim...evet kuzum maşallah imkanlarımız fena değil gel senide üye yapalımm
ayy kuzum sen dualarım başındasın seni merak ediyorum akşama bi bakıcam endamınaaa
benim koca bekarken 10 yıl çok iş yapmış bıkmış artık...ufak tefek yardım eder de, büyük iş yapmaz. zaten vakti ve hali kalmıyo işten gelince..2 ayda bir çağırıyorum ben büyük temizliğe diğerlerini kocamla hallediyoruz maşallahh
ne yemekkk yaptın. benim dünden yemeğim var yanına bi yayla çorba yapçam tek.:)) iyi bakalım işler beklemez dimi :) bende yemek yaptım geldim
amiiinnn inşallahh didoşum...
iyyiz kuzucuk sen napıyosunnn...
ben sizin sendikayı çok sevdim fatamacım. beni de alsanıza aranıza, kargo ile gül kabul edilir
canım bi ara ben de doğayım içine inşallahhhh. ayağınızı iyi sürün topiğe
ay taze annelerin en tazesi gelmiş iyiyiz kızçe sen nasılsınn
off aksama ne pişiriyorsnz fikir bekliyorum
yaaa hergün ne bulupta pişiriyorsunuz benim aklıma bişey gelmiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?