Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

canım fal filan bahane de inşallah tez zamanda alırısn bebeğinin haberini

canım fal filan bahane de inşallah tez zamanda alırısn bebeğinin haberini
amiiinnn inşallahh didoşum...

napıyonuz kuzularrrr .................
iyyiz kuzucuk sen napıyosunnn...

inşallah kuzum inşallahhhhhh umarım içime doğmuşturr
ben sizin sendikayı çok sevdim fatamacım. beni de alsanıza aranıza, kargo ile gül kabul edilir
canım bi ara ben de doğayım içine inşallahhhh. ayağınızı iyi sürün topiğe

evet kuzum maşallah imkanlarımız fena değil gel senide üye yapalımm
ayy kuzum sen dualarım başındasın seni merak ediyorum akşama bi bakıcam endamınaaa

bulasıkları makınaya attım camasırr serdim oyuncak topladm geldim

:)) iyi bakalım işler beklemez dimi :) bende yemek yaptım geldim

napıyonuz kuzularrrr .................

iyiyiz takılıyoruz sen napıyosunn

hamarat hatun seniii.
benim de evde bugün kadın var. perdeler incek camlar halılar bakalım akşama görücem nasıl olmuş.

ohh mis gibi kokar o ev girince

benim 2 hafta da bir düzenli geliyo. ağır ve dip temel işleri yapıyo.

kız 2 hafta bir iyiymiş canımm sende normal süpürüp siliyosundur.

nasıl memnun musun temizlik anlamında içine siniyor mu canım bende düşünüyorum eve kadın almayı :44:

ben çok kadın alıp denedim. en iyisi bu şimdi. tabi dört dörtlük deil her hafta uyaracak bi şey oluyo. ama bu 3. gelişi zamanla düzene alışır. önemli olan eli ve gönlü temiz olsun bi de sakar olmasınbi önceki evde kırılmadık şey bırakmamıştı nerdeyse. 1500 parçalık bitmiş pazzle mı dağıttı mesela...
benim misafirim çok olur, ev temiz olunca ikramlık servis vs. çok yormuyo insanı.
eğer imkanın varsa al kübracım. hem çalışıyosun hem kızçn var, hem yolda gelen var

aynen canım sart valla calısınca zor oluo :2:annem kızceme bakıo o varken gelse temizlese kadın içim rahat olur aklım kalmaz evde

evet kuzum maşallah imkanlarımız fena değil gel senide üye yapalımm
ayy kuzum sen dualarım başındasın seni merak ediyorum akşama bi bakıcam endamınaaa
he heee bende senin maviş gözleri merak ediyom. küçük resimden seçemedim...
akşam da face i sallıcaz bu gdişle. akşama maç var koca maça dalmışken ben de sizin sayfaları kurcuklarım

2 ayda bir çağırıyorum ben büyük temizliğe diğerlerini kocamla hallediyoruz maşallahh
benim koca bekarken 10 yıl çok iş yapmış bıkmış artık...ufak tefek yardım eder de, büyük iş yapmaz. zaten vakti ve hali kalmıyo işten gelince..

ne yemekkk yaptın. benim dünden yemeğim var yanına bi yayla çorba yapçam tek.
evet temiz eve gelmek çok iyi oluyo...kadın gider gitmez hemen evi teftiş ediyom ama..vat mı eksik gedik deyüüü
ütü de yapıyo çok şükür ben sadece süpürge felan yapıyom kabaca...

ay taze annelerin en tazesi gelmiş iyiyiz kızçe sen nasılsınn

ay benim değil mi tazeee hadi gelin arkamdanda kartlaşayım istiyom bennn dün akşamdan beri çok yoğundum şimdi bütün işleri bitirdim boşluktayımmm
off aksama ne pişiriyorsnz fikir bekliyorum

ben kayganacıyımm kayganam naparsa onu yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…