- 1 Şubat 2013
- 2.539
- 5
- 66
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.321
kuzumm neden koruncan ki taşınma durumu yüzünden mi tutarsa dikkat edersin kuzumm zaten adetin gecikene kadar bişi olmuyormuş bebeğe adetin gecikince de dikkat edersin
gerçekten mi ya kübişe çok sevimdim bebeğimm darısı başınıza inş ben hep dua ediyorummm
ay benim değil mi tazeee hadi gelin arkamdanda kartlaşayım istiyom bennndün akşamdan beri çok yoğundum şimdi bütün işleri bitirdim boşluktayımmm
ben kayganacıyımm kayganam naparsa onu yerim
yavru ne biliyim zaten bu ay sonu taşınıyoruz son hafta sonra bata yaklaşıyoruz korkuyorum Allah verse tutsa bişi olursa perişan olurumbide sonrası var hemen kalaınmıyo ya hamiş eşime az önce de söledim bu ay dikkat ederiz diye ne gerek var diyo yine aslında bir yandan da Allah büyük diyorum neyse hayırlsı
Bu arada fuli nerde ya sesi soluğu hiç çıkmıyo
bi hamiş kalayım (allahım sağlıkla nasip etsin, aminn) senin adını kart anne takıcam. görürsün sen.
kış sebzelerini kayganam da pişirse yemez bizimki... zaten kayganam yemek yapmaz pek bana gelince. bi kürtaj için geldiğinde yaptı.
annem çok iyi bakar bana gelince. anne eli deymiş gibi olurum
bi hamiş kalayım (allahım sağlıkla nasip etsin, aminn) senin adını kart anne takıcam. görürsün sen.
kış sebzelerini kayganam da pişirse yemez bizimki... zaten kayganam yemek yapmaz pek bana gelince. bi kürtaj için geldiğinde yaptı.
annem çok iyi bakar bana gelince. anne eli deymiş gibi olurum
arkadaşın biri kurabiye getirmiş. azcık yiyim midemdeki boşlukları doldurayım balii
he heee bende senin maviş gözleri merak ediyom. küçük resimden seçemedim...
akşam da face i sallıcaz bu gdişle. akşama maç var koca maça dalmışken ben de sizin sayfaları kurcuklarım
benim koca bekarken 10 yıl çok iş yapmış bıkmış artık...ufak tefek yardım eder de, büyük iş yapmaz. zaten vakti ve hali kalmıyo işten gelince..
ne yemekkk yaptın. benim dünden yemeğim var yanına bi yayla çorba yapçam tek.
evet temiz eve gelmek çok iyi oluyo...kadın gider gitmez hemen evi teftiş ediyom ama..vat mı eksik gedik deyüüü
ütü de yapıyo çok şükür ben sadece süpürge felan yapıyom kabaca...
ben sadece yazın yemek yapıyorum kışın genelde kayganamda yiyip çıkıyorum eve bizim ev soğuk ve iş çıkışı tam onların sofra hazır oluyo konuyominşallah tubişim hemen bu ay kartlaşabilirmiyim LUTFENNN
ben mutfağa girince benimki de gelir oturur yanıma masaya. şunu şöle yap bunu böle yap bu şöle oldu buraya şu değdibenımkıde yerınden bile kalmaz 5 saat oturur aynı yeerde o derece yaniiaman zaten işime karısılmasından da nefret ederim otursn oturdugu yerde o bile bana yeter
yavru ne biliyim zaten bu ay sonu taşınıyoruz son hafta sonra bata yaklaşıyoruz korkuyorum Allah verse tutsa bişi olursa perişan olurumbide sonrası var hemen kalaınmıyo ya hamiş eşime az önce de söledim bu ay dikkat ederiz diye ne gerek var diyo yine aslında bir yandan da Allah büyük diyorum neyse hayırlsı
Bu arada fuli nerde ya sesi soluğu hiç çıkmıyo
fuliiinin eşi face grup olayına kızmıştı. ara verdi bi süre buraya...
ama ben de çok merak ediyorum. regl oldu mu acaba...rahatladı mı..
un kurabiyesi....ne cesit bir kurabiyee
bu akşam kalabalık misafirim var kocamın kuzenleri toplanıp gelecek biraz yoğun geçecek bi tatlı yapmam lazım ne yapıyım ki bilemedim yavrularrr
slm kızlarr. antiiiiiii durumlar ne test yaptın mı umarım kırmızılar gelmemiştirrr
ne grub olayı kızzz :44::44::44:
bu akşam kalabalık misafirim var kocamın kuzenleri toplanıp gelecek biraz yoğun geçecek bi tatlı yapmam lazım ne yapıyım ki bilemedim yavrularrr
un kurabiyesi....
hımmmm...şerbetli tatlı olmaz bi gün önceden yapmak lazım. ama iremin bi tarifi vardı o belkim olabilir.
hazır kekten tramisu yap. elmalı cevizli kurabiye yap (tarif verebilirim, benim fix kurabiyemdir).
un kurabiyesi....
hımmmm...şerbetli tatlı olmaz bi gün önceden yapmak lazım. ama iremin bi tarifi vardı o belkim olabilir.
hazır kekten tramisu yap. elmalı cevizli kurabiye yap (tarif verebilirim, benim fix kurabiyemdir).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?