Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

yavru ne biliyim zaten bu ay sonu taşınıyoruz son hafta sonra bata yaklaşıyoruz korkuyorum Allah verse tutsa bişi olursa perişan olurum bide sonrası var hemen kalaınmıyo ya hamiş eşime az önce de söledim bu ay dikkat ederiz diye ne gerek var diyo yine aslında bir yandan da Allah büyük diyorum neyse hayırlsı

Bu arada fuli nerde ya sesi soluğu hiç çıkmıyo

ay benim değil mi tazeee hadi gelin arkamdanda kartlaşayım istiyom bennn dün akşamdan beri çok yoğundum şimdi bütün işleri bitirdim boşluktayımmm

ben kayganacıyımm kayganam naparsa onu yerim

bi hamiş kalayım (allahım sağlıkla nasip etsin, aminn) senin adını kart anne takıcam. görürsün sen.
kış sebzelerini kayganam da pişirse yemez bizimki... zaten kayganam yemek yapmaz pek bana gelince. bi kürtaj için geldiğinde yaptı.
annem çok iyi bakar bana gelince. anne eli deymiş gibi olurum

fuliiinin eşi face grup olayına kızmıştı. ara verdi bi süre buraya...
ama ben de çok merak ediyorum. regl oldu mu acaba...rahatladı mı..

ben sadece yazın yemek yapıyorum kışın genelde kayganamda yiyip çıkıyorum eve bizim ev soğuk ve iş çıkışı tam onların sofra hazır oluyo konuyom inşallah tubişim hemen bu ay kartlaşabilirmiyim LUTFENNN

benımkıde yerınden bile kalmaz 5 saat oturur aynı yeerde o derece yaniiaman zaten işime karısılmasından da nefret ederim otursn oturdugu yerde o bile bana yeter

bu akşam kalabalık misafirim var kocamın kuzenleri toplanıp gelecek biraz yoğun geçecek bi tatlı yapmam lazım ne yapıyım ki bilemedim yavrularrr

inşallahh canımm...

benımkıde yerınden bile kalmaz 5 saat oturur aynı yeerde o derece yaniiaman zaten işime karısılmasından da nefret ederim otursn oturdugu yerde o bile bana yeter
ben mutfağa girince benimki de gelir oturur yanıma masaya. şunu şöle yap bunu böle yap bu şöle oldu buraya şu değdi ayyyyyyyy...

allah büyüktür bebeğimm sen allaha emanet et en güzelii

ne cesit bir kurabiyee
un kurabiyesi....

bu akşam kalabalık misafirim var kocamın kuzenleri toplanıp gelecek biraz yoğun geçecek bi tatlı yapmam lazım ne yapıyım ki bilemedim yavrularrr

hımmmm...şerbetli tatlı olmaz bi gün önceden yapmak lazım. ama iremin bi tarifi vardı o belkim olabilir.
hazır kekten tramisu yap. elmalı cevizli kurabiye yap (tarif verebilirim, benim fix kurabiyemdir).

ne grub olayı kızzz :44::44::44:

facebook ta topik hatunları diye bi grup kuruldu canım. bize özel.
müracaatlar: fatma ve irem(iremin adı değişik geliyo bak diyimö şimdiden )
grubu aslında fuli kurdu ama eşi onun katılmasını istemedi, en son yazdığında üzgündü çok.... özetle ...

nası bir tatlı arıyon ki benim irmikli tatlı ağızlara layıktı tepsinin yarısını ben yemiştim, bu arad reçelim benim tek belirtim demekki hamilelik öncesi açılan iştahımmış , bak şimdi aklıma geldi bana sen emin misin hamile olmadığına dedin bende %99 demiştim ya , yerim ben % 1 imi

oo eve gidip hemen nasıl yapim kurabiye ben sütlü irmik yada yalancı tavuk gögsü diyodum sen çıtayı yükselttinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…