Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

%1 tuttu vallaa. hadi sen hamiş kaldın ben de yediğimle aldığım 1,5 kiloyla kaldım %1,5 oldu benimkisi de

oo eve gidip hemen nasıl yapim kurabiye ben sütlü irmik yada yalancı tavuk gögsü diyodum sen çıtayı yükselttinnn

benim tarifte şerbeti kaynatmıyosun çok basit bir tarif ama leziz , tavsiye ederim hemen oluyo İrmikli Tatlı - Nefis Yemek Tarifleri ben fındığa buladım tarifte yok öyle de güzel oluyodur ..
%1 tuttu vallaa. hadi sen hamiş kaldın ben de yediğimle aldığım 1,5 kiloyla kaldım %1,5 oldu benimkisi de

seni çılgınnn olacak tatlım hissediyorum ayak seslerini yakındaaa , ayrıca ben çok hırslıyımdır son numara olamam hemen beni üst sıralara taşıyın arkamdan gelin uleynnn :104::104::104::104::104:

bende tiramisu dicektmayrıca ye kuzum bol bol et but olsn
ayy et but olmasın artık bacım. enerji olsun. bu ay reglim fena çarptı beni enerjiklik hissetmem lazımm...
ya ben topiğe ilk geldiğimde biri sizleri hopppa cuppaaa zıplatıyodu. :122::122::122::122::122::122::122::122::122::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ahanda böle. kimdi oooo. beden eğitimi öğretmeni felan mıydı...
gelsin azcık hareket versin bize(hamişler hariç siz otrun totoşunuzun üzerine 9 ay )

aaa balıkkkkk hafta sonu gelsede yapsam....

yanlış hatırlamıyorsam umuttu sabah sporu yaptırıodu çılgın hatuun

hade ya benim koca da buraya girmeme çok kzııyodu iremin adı değişik geliyo yu anlamadım cnm ?
Eee burdan neden çıktı ki :44: belli bir zaman mı böyle yoksa ?
Grup yerine arkadaş ekleme olsa daha iyi olmazmıydı .

kızlar yaa 1 saattir bilgisayar açılsın diye uğraşyıorum az kalsın format atacaktımm ama gerek kalmadı çok şükürr

grubu kurunca arkadaş olarakte ekleriz bebeğim sorun olmaz ki önemli olan biraz tanışıp kaynaşmak

yani size aşk olsun yemekler balıklar tatlılar ooohhhhh miss vallaa canım istedi hepsinden zaten ye ye doymuyorum nolcak benim halim bilmiyorum benim gibi olanınız varmı bu gidişle 100 kg gitcem doğuma birde hep tatlı istiyo benim canım sanırım bendeki erkek olcak

bulantın yok mu hiç masallah cnm su haftalarda olan iştahlı nadir insanlardansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…