Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

benimde canım istedi ama çaktırmadım

senin gibi iştahlısını görmedim canım maşallah bir de bu dönemde genelde kimsenin canı tatlı istemez yaa şaşırdım gerçekten tatlı istemene ben şu an bile zorla yiyorum tatlıyı.

bulantın yok mu hiç masallah cnm su haftalarda olan iştahlı nadir insanlardansın

valla esasen mide bulantım var ama bişeyler yemezsem daha çok bulanıyor ilginç bir şekilde birde yemek yiyorum mesela aradan 1 saat geçiyo hiç bişe yememiş gibi acıkıyorum bulantı başlıyor anlamıyorum ki yediklerim nereye gidiyo,evde tatlı olsun sürekli yerim böyle tatlı yiyince kendimi cuk oturmuş gibi hissediyorum eksikliğimi gideriyorum sankim :)) allah sonumu hayretsin :))

benim canım hiç tatlı istemiyorr normal yemek yiyorum ama tatlı istemiyorummm çok şükürr çünkü ben bir tatlı canavarıydımm

canım şekerin bir anda düşüp yükseliyor olabilir:44:

canım ilk belirtilerin ne zaman başladı hala bende niye tık yok anlamadım :44::44::44:

canım ilk belirtilerin ne zaman başladı hala bende niye tık yok anlamadım :44::44::44:

valla şöyle 10 gündür falan böyleyim ondan önce bendede bişe sadece kasık ağrım vardı onun dışında ne bulantı ne iştah hiç bişe yoktu sonradan başlıyo heralde bu durumlar merak etme yakında seninde başlar :))

merak etmiyorum aklımca cinsiyet hesaplaması yapcam , bakıyım çok bulantı çekenin nesi olacak olmayanın nesi

off aksama ne pişiriyorsnz fikir bekliyorum

ne pişirdiğimi söylesem canınız çekmez inşallahh patlıcanlı bir yemek yaptım pilav var ve biraz da şehriye çorbam var.

yaaa hergün ne bulupta pişiriyorsunuz benim aklıma bişey gelmiyorrr

her gün düşünmesi zor oluyor tabi kışın sebze de pek çeşit yok bana pırasa,kereviz vs demeyin hiç sevmeyiz

bu akşam kalabalık misafirim var kocamın kuzenleri toplanıp gelecek biraz yoğun geçecek bi tatlı yapmam lazım ne yapıyım ki bilemedim yavrularrr

canım hazır tatlı al kim uğraşcak şimdi tatlıyla filannn

senin gidişatta pek iyi degıl benim gibi oldn herseyden aserme durumu benimde cnm yaprak sarması istıo ekşili hamişsem ilk aserdeğım yemek bu olck

yaprak sarması bende bi kere istedi canm yedim sonra bi daha canım çekmedi. ilk aş erdiğim şey peynir olmuştu benim

merak etmiyorum aklımca cinsiyet hesaplaması yapcam , bakıyım çok bulantı çekenin nesi olacak olmayanın nesi

kız bi çetele tutalımm bence ordan takip ederiz

offf biri patlıcan mı dedi her ceşidine bayılırııım

doktor yaptı canım çatlatma iğnesi hemde 4 tane
yumoşlar çok büyümüş benim 22mm 23mm
arası yaklaşık 8 9 tane dedi doktor
inşallah olcak bu ay

canım eşine geçmiş olsun ben benim kocişi soktum çarşafın altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…