- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.381
valla esasen mide bulantım var ama bişeyler yemezsem daha çok bulanıyor ilginç bir şekilde birde yemek yiyorum mesela aradan 1 saat geçiyo hiç bişe yememiş gibi acıkıyorum bulantı başlıyor anlamıyorum ki yediklerim nereye gidiyo,evde tatlı olsun sürekli yerim böyle tatlı yiyince kendimi cuk oturmuş gibi hissediyorum eksikliğimi gideriyorum sankim :)) allah sonumu hayretsin :))
kızçelerim ben geldiiiiiiiimm
bu sabah doktora gittim tahlil sonuçları süper çıktı
hormonlar falan çok iyimiş ultrasonla baktı
benim yumoşlar bildiğiniz bıldırcın yumurtası gibi olmuşlar
doktor bile şaşırdı nerde büyüttün bu kadar dedi
22mm ve 23mm ebatlarında yaklaşık 8 9 adet varmış
hemen çatlatma iğnesi yaptı 4 tane o yumoşlara anca yeter dedi
ve hemen akşamdan başlamak şartıyla 5 gün süreyle
ekşın verdi benim kocişin gözleri döndü ekşinları duyunca
garibim zaten benim yüzümden perişan
doktor inşallah önümüzdeki ay bebiş kontrolüne gelicen dedi
Canım inşallah hayırlısıyla hamile kalacaksın bu ay ama 4 iğneyi aklım almadı. Neden hepsi çatlasın diye uğraşıyorsunuz ki. Ya üçüz dördüz beşiz hatta sekizi de tuttarsa...Bu kadar çok yumoş olunca tedavi erteleniyor hatta doktor korunun bu ay diyor. Senin işe valla şaştım. Ama galiba garanti hamilesin bu ay:))) İnşallah hayırlısı ne ise o olur senin için canım.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim bitanem
benilk kez tedavi görüyorum hiç bilmediğim bi konu
doktor öyle söyleyince bende oldum iğneyi yumoş çok
olunca çoğul gebelikmi oluyo bilmiyorumki ayy ben bitaneye razıyken
istermisin ikiz falan olsun bence mahsuru yok
aynurcum gerçekten yumoş çok olunca korumamı veriyolar
ben bilmiyodum
Canım illa hepsi tutacak diye birşey yok ama ben çok şahit oldum çok yumurta olunca tedavi erteleniyor. Hatta doktor koruma veriyor. Ben ilacın prospektüsünde okumuştum çoğul gebelik riski var diye. Doktora sormuştum. O da 3 yumurtadan fazlasına çatlama iğnesi vermeyeceğini daha fazla yumurta çıkıp olgunlaşırsa korunma vereceğini söylemişti. Buradaki topiklerde de çok okudum bunu. Klomenle tedavi görenler topiğinde. Ama o kadar çat. iğnesini bir kerede vurunanı hiç duymadım. Biliyorsun benim gebeliğim de klomen+çat. iğnesiyle oldu. İnşallah iki tanesi tutar bari:) İkizciğin olur ne güzel. Ama üçüz dördüz tehlikeli işler gibime geliyor. Az ekşin yapın baree:))
Allah hayırlısını versin senin için. Ama bu şartlarda evvelallah hamilesin bu ay:))
Ayrıca bence yumurtalarının 8 de olgunlaşmış değil. Makul sayıda 22 mm yumurtan varki doktor o riske girdi. Yoksa 8 yumurtaya çatlatma iğnesi vermez. Hem de hepsi çatlayacak mm ye gelmişken. Belki de çatlamayıp kiste dönüşmesinler diye verdi iğneyi. O da oluyor. Eğer yumoş çatlamazsa bir dahaki ay o çatlasın diye tedavi veriyor. Bir ay büyüt öteki ay yok etmek için uğraş yani...Çok zor ya. Allah tüm tedavi görenlerin yardımcısı olsun. Bizimki tedavi bile sayılmıyor zaten.
bana doktor dediki bir sürü yumurtan oluşmuş hepside kocaman olmuşlar dedi bu fırsatı hiç kaçırmayalım
hemen iğneyi yapalım önümüzdeki ayda bebek kontrolüne gel eğer iğne yapmazsak bunlar
hepsi kist olur dedi
Gunaydın kardeşlerim heyecandan tlfndan girdim kocam uyuyo daha onunda hbri yok bu akşam Dr a gidicez die test yaptım sanırım yiğenlerime kardeş getiriyorummm ofise gidince ne pahasına olursa giricem çok özledim sizi ...
kızçelerim ben geldiiiiiiiimm
bu sabah doktora gittim tahlil sonuçları süper çıktı
hormonlar falan çok iyimiş ultrasonla baktı
benim yumoşlar bildiğiniz bıldırcın yumurtası gibi olmuşlar
doktor bile şaşırdı nerde büyüttün bu kadar dedi
22mm ve 23mm ebatlarında yaklaşık 8 9 adet varmış
hemen çatlatma iğnesi yaptı 4 tane o yumoşlara anca yeter dedi
ve hemen akşamdan başlamak şartıyla 5 gün süreyle
ekşın verdi benim kocişin gözleri döndü ekşinları duyunca
garibim zaten benim yüzümden perişan
doktor inşallah önümüzdeki ay bebiş kontrolüne gelicen dedi
Gunaydın kardeşlerim heyecandan tlfndan girdim kocam uyuyo daha onunda hbri yok bu akşam Dr a gidicez die test yaptım sanırım yiğenlerime kardeş getiriyorummm ofise gidince ne pahasına olursa giricem çok özledim sizi ...
günaydın yavrularım benim afacan ilk faaliyetini gösterdi bu sabah kötü bir bulantı ile uyandım kendimi klozette buldumm :18::18::18:
neeeeyaaaa daha açık seçik ve halaylı bir mesaj istiyorum hamişmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bu arada günaydın canlarımmm
günaydınnnn bacılarımmmm nasılsınızzzz..
antiiii ne yaptınnnn kıs patlat bugünün ikinci bombasını
fuliiiiiiiiiii...kıssss çabukkk gellllll...
allahım inşallahhh akşam dr.dan da hayırlı güzel haberlerle gelirsin bacımmm...
günaydın fatmacımmm.. ehe heeee... geçmiş olsun dicem amaaaa galiba bi 3 ay geçmiycek
ona çatlamadıysa değerlendireydin herife küsene kadar demiştim, oda haftasonu yalap şap bişeyler yaptık demişti , aşifte karı hem herife küs hem tepesinden inmiyoama ama fuli yumurtalamamıştı ne oluyor ki heyecanlandım yaaaa
günaydın taze anneeeeciikk
ona çatlamadıysa değerlendireydin herife küsene kadar demiştim, oda haftasonu yalap şap bişeyler yaptık demişti , aşifte karı hem herife küs hem tepesinden inmiyofulimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çabuk gel yaaaaaa
:118::118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?