Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kızzzz biz deliyizz bunaaa seviniyoruz sabah boğazımdan kan geldi ama

çok zorladın çıkartmak için demekki, sevincez tabi bu bebeğin sağlıklı olduğunu gösteren bişey, bu arada aç kalma aç kalmak mideyi bulandırıyomuş, bende gece namaza kalktığında ağzıma bişeyler atıyorum atmazsam sabah bulantı oluyo ama çıkarma yok ...........

benimde baya bulanıyodu kaç gündür bugün kocamın parfümünden midem çok kötü oldu kostum hiç bişi çıkmadı sadece safraa denen şeyy.
aç kalmamaya çalışıyorum hatta normal yiyodum yemeklerimi ama 7. haftada başlarmış bu tarz çıkarmalar

ama ama fuli yumurtalamamıştı ne oluyor ki heyecanlandım yaaaa

günaydın taze anneeeeciikk
canım doktor ilaç vermişti ona. acaba o ilaçlar mı yumurtayı dürttü... ay biz hep dikkat et demiştik ona içimiz doğmuş galiba

günaydınn canımcımmm teşekkür ederim ama bi yandanda seviniyorum bu iyiye işaret diye.....
ayy cuma cuma mübarek gün isteyen herkese bol bol duaa edicemmm
allahım bu güzel günün yüzü suyu hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlısı ile bize nasip etsin. hamişler sağlıklı güzel bi hamişlik geçirip sağsağlim bebişlerini kucaklarına alsınlar, benim gibi umutla bekleyenlerin gönüllerini ve kollarını allahım boş bırakmasın tez zamanda müjdeli haberi alalım...ayyyy duygusala bağladım sabah sabah

antiiii nerde yawwww... yaptı mı ki testtt..

Bende safra sıkıntısı hep vardı kızlığımda, annemden geçme bir rahatsızlık sabah erkenden bulantım olurdu, çok aç oruç tuttuğumu bilirim , şimdide başladı yine ama gece mide öğütüyo ondan oluyo acıkıyoruz sabah ilk kalktığımızda, kalkar kalmaz hiç beklemeden at bişey ağzına ben balık krakere taktım şimdi

günaydın canlarım hemen siz sormadan söyleyim test yapamadım benım koca gec gelınce test fln alamamıs tabi...buün bakalım cıkabilirsem alıym bir tane cıksın ak koyun kara koyun
bu arada dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun

evt ya herkes diyodu kırmızı gelmeden emin olma diyeee

kızz ağlama çok yakındır senin bebişin gelişi stress yapmak yok demedik mi sende iyi biliyosun bunu hadi kuzum hadi
bak napıyoruz biliyomusun sela ile öğlen arası 41 tane kevser okuyacağız bu hafta ben senin için okucammm sende yapıyosun tamam mı

aldığı ilaçlar yumoşu çatlatıp adet olsun diyeydi , bu çatlamışken spoşla buluşturam dedi

hülya ablaaaaa. maşallahhhh nası büyüttün o kadaaann yumoşu. sen bebişi de büyütürsün karnında tosuncuk gibi maşallahhh
sendeki gelişmeleri yakından takip ediyorum ablacım. çünkü aynı tedaviyi görüyoz. sadece sen bir hafta önden gidiyosun benden.
inşallahh salı kontrole gittiğimde benimde çatlatacak bi kaç yumoşum olur (AMİNNNN )
benim kafama takılanlar aynur ablanın dedikleri oldu.
umarım bu tedavide herşey gönlümüze göre şekillenir...

evt yataktan çıkmadan yemek lazım yarın yatağın başına koyucam işe giderken hep acele ile kalkıyoruz geç kalcam diye hiç aklıma gelmiyorr

seninde kadınlar günün kutlu olsun canımcımm
yaa bu koca çok umursamaz alsın artık testiii

ama ben okuyamam bu hafta reglim bitmedi daha siz dua ederken araya beni de sıkıştırın... ben de sözle dua edicem
iremin dediği gibi bi fuli bi sen şişirdiniz ya la biziii.. kıs git al bi testtt...

aldığı ilaçlar yumoşu çatlatıp adet olsun diyeydi , bu çatlamışken spoşla buluşturam dedi
he he ilaçlar işe yaramış , ben de sanki şu an benim kullandığım ilacı (serophene'yi) kullandı diye hatırlıyodum.
fuliiiii gel artıkınnnnnnnnnnnn halay başı olcan kısss

napiim kuzum ya erkek kısmına güvenirsen işini ahaaa da böyle kalırsn kızamadım da cok yorgundu fln kıyamadım

hazırlıklı olacaksın kuzuu , öyle millete kalırsannnnn ohoooo , ben anlattım mı test maceramı size, beni test yaparken görecektin zulayı açtımmm önceee çektim bir tane baktım ikinci çizgi çıkıyo :18::18::18::18:dedim bir test daha yapayım belki yanlıştır, attım elimi aha kutunun içi boşşş hemen 3. Ye geçtim yaptım çabuk çabuk sonuuu sonrasııı rabbim sizede tattırsın bu ay inşallahhh

kızlar bu arada dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsunnn..
çalışsak da ev hanımı olsak da kadın olmak demek bu hayat için emek vermek güç sarfetmek demek. her şey bi yana karnımızda bi canlının yaratılış mucizesine tanık olmak ve onu dünyaya getirmek bile büyük iş.
kadın olarak hiçbir erkeğin sahip olmayacağı bi dirence sahibiz... kadınız, mutluyuzzzzz
nee konuştum beyaaaaa

kızlar saat 10:30 da bi etkinlik varmış bizde katılıyoruz. şimdilik hepiciğinizi öpüyorum.
fuli geldiğinde benim yerme de paylayın hem bizi ekti (kocişi yüzünden gerçi ama banane banane ) hem de bu saat oldu yok piyasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…