Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

kuzummm o zaman ben sana niyet ettim bugün senin için okucam tamam mı sende sözle dua ett
yok kuzu fuli adet olsun diye tarlusal içti diye biliyorum

kızlar günaydınnn

direk konuya giriyorum biliyosunuz fena kavgalıydık 2 gece ayrı bile yattık çarşamba gecesi birbirimize küs uyuduk rüyamda gebelik testi gördüm pozitif ilk defa gördüm bunu önce bi yüreğim hopluyo sonra diyorum ki yok ben cuma günü hasta olucam benim değildir bu neyse gecenin bi yarısı eşimin bana sarılması ile uyandım sabaha kadar oyel uyumuşuz sonra dün öğleden sonra halam aradı beni gelen giden varmı die dedim yok yarın doktora gidicem dediki seni umutlandırmak istemem ama halacım sen bi test yap öyle git dra yok ya ne testi fln dedim neyse içime kurt düştü (halamada ruyamdan bahsetmedim) aldırdım test akşam saat 17:30 gibi yaptım öylesine önce gölge gibi çizgi çıktı bekledim 5 dk halen gölge gibi dedim zihnimin oyunu bu attım çöpe geldim yerime oturdum 2 dk geçmedi dürttü bişey gittim baktım çizgi belirgindi şok geçirdim eşimede söylemedim hemen resmini çekip halama msj attım sabah tekrarla testi dedi ve sabah yaptım teste silik çizgim ilk çıkan çizgim oldu

hemen size yazdım elim ayağım titriyo sonra gittim eşimi uyandırdm sarıldık az öncede kan verdim 12 de çıkıcak

gözünaydın kuzuuum herseyde bir hayır vardır buna cook inanırım

Yerim senin çift çizgini hayırlı olsun balımmmmmmmmm

fuliiiiimmm canım tebrik ederim bacımmmmmm
allahım güzel müjdesini mart ayında verdi tekrar sanaaaa. sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhhh..
halay başı dicem ama otur totonun üstüne. ben ikimizin yerine de çekerim halayı
ama şimdi bi de 12 yi beklicez dimi

kızlar var dimi elim ayağım tirtirtitriyorum sersem gibiyim bıraksalar zırıl zırıl ağlayacağım bide biz h.sonu bandırmaya gitttik ben röfle yaptırdım ya la :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kızlar var dimi elim ayağım tirtirtitriyorum sersem gibiyim bıraksalar zırıl zırıl ağlayacağım bide biz h.sonu bandırmaya gitttik ben röfle yaptırdım ya la :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

sen içini ferah tut tatlımmm , kız ben seni tutup tutup öpesim var

tuğbişim ayvareçelim ben bunce şeyin peşine çift çizgiyi gördüysem mart sonu senden güzel hbrler alıcaz içime doğuyor rabbim hayırlara çıkartsın....

sen içini ferah tut tatlımmm , kız ben seni tutup tutup öpesim var

öp beni iremim çok ağladım ben aranızda yokken gözlerim kurbağ gibi şiş şiş gezdim 2 gün varsa eğer rabbimin bi mucizesi bu çok şaşkınımmm kendimde değilim resmen 12 için sabırsızlanıyorum bide ev taşıma derdi var gelece aya :18::18:

hayırlısı olsun kuzum ağlamma korkma bende boyamıştım sacımı hatırlarsan

hayırlısı olsun kuzum ağlamma korkma bende boyamıştım sacımı hatırlarsan

evet ama benimki röfle ya daha ağır kimyasal diye biliyorum birde griptim ilaç içtim hep buna rağmen gördüm çift çizgiyi ilk gebeliğimde bile böyle çizgim yoktu benim rabbim hayırlısını versin inşallah karmakarışığım

ne demek varsa , şu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı boş çevirmez sen içini ferah tut ama stres yok artıkkk Ev taşınır sıkıntı etme , ağla tatlım bende ilk gördüğümde ağlamıştım, ilk hamilelikte tadınca çift çizgi görmeyince resmen duble mutluluk göz yaşı olarak beliriyo Ben değerim güzel olduğunu görünce kuş gibi oldum, sende olacaksın , aklıma bile gelmezdi bu kadar sabırlı davrancağım kuzu gibi çarşambayı bekliyom

inşallah bebeğim 12 olsunda bi o zaman gerçekten inanacağım

Canım sen düşünme onları, eğer bir sıkıntı olsa o çizgiyi görmeyeceğimizi adımız gibi biliyoruz, maalesef tecrübeyle sabir sen bu anın tadını sonuna kadar yaşaaaa ..............

kuzum biliyosun bende antibiyotik almıştım erken gebelikte bunların çok fazla riski yokk üzme canını yavruyu üzüyosun ama olmazz kuzum rahat olki tutunsun anasııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…