Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

fulya bende burdayııım hiç görmüosun amaaaaağlarm baaak

kübrom bilsen 1 haftadır neler çekiyorum kurban olduğum ağlama ben çok ağladım telaşlıyım şaşkınımmmm canım benim gel bi sarılalım çok ihtiyacm var

kuzum biliyosun bende antibiyotik almıştım erken gebelikte bunların çok fazla riski yokk üzme canını yavruyu üzüyosun ama olmazz kuzum rahat olki tutunsun anasııı

haklısın fatmam ben tuhafım işte inşallah 12 den sonra geçicek bu halim

Du bir daha öpüyüm fulimiiiiiiiiii

canım iremiom benimm

kızlar geçmiş çok kabarık gözüm kesmedi ne var ne yok bu arada kendi telaşemle soramadım

bende muallaktayım yaa kuuzuum durum belirsiz ya stres yaptım anaaa bende hamişsem bu ay patlama yaptık senin adına cok mutluyum hatta gözlerim dolu dolu su an

fulyam çok sevindim kuzum Rabim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah ayy inanmıyorum yaa çok mutlu oldum senin adına darısı benim reçelimin ve kalmak isteyenlarin başına olsun inşallah 41 kere maşallah
:118::118::118::118:

bize hemen yazz tamam mı bebeğimmm doktora ne zaman gidicen

herkes birgün bu mutluluğu yasayacak buna cook inanıyorum

canım bizler artık tecrübeli evliler olarak kocişlere söz geçiriyoruz benimde eşim bişey demez ama onlar daha genç
kıyamam ben onlara kıskanıyolar hatunlarını ayrıca ben sana bunları yazarken fulyamdan çok güzel bi haber aldık şuanda sevinçten deliye dndüm valla

bende muallaktayım yaa kuuzuum durum belirsiz ya stres yaptım anaaa bende hamişsem bu ay patlama yaptık senin adına cok mutluyum hatta gözlerim dolu dolu su an

kuzum yap bi test bak ben yapmadan gitseydim belki daha kuvvetli söktürücü vericekti dr ocak 12 den beri hasta olmuyorum ben

yelizim canım bitanemmm rabbim hayırlara çıkartsın inşallah süpriz oldu hiç ama hiç beklemiyordum rabbim tez zamanda sana ve tuğbişimede nasip edecek canlarımsınız benimm

bize hemen yazz tamam mı bebeğimmm doktora ne zaman gidicen

testi 12 de eşim alıcak testin sonucuna göre davranırım dr işini belki akşam giderim belki p.tesi bebeğim nasıl yapayım bilemedim

herkes birgün bu mutluluğu yasayacak buna cook inanıyorum

evet kübracım evet buna canıgönülden inanıyorum

fulyaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmm
sabah sabah öyle güzel haber verdinki delirmemek elde değil
allahım sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin yerim ben yeğenimi

kübraaam bak kızıyorum ama nerdeyse sizden güzel haber alcam diye
yüzümü yıkamadan nete giriyorum sizden ses seda yok hadi yap şu testi

Günaydın herkeseeee
tüm üyelerimizin kadınlar günü kutlu olsunnnn...
fulyacım cok sewindim senin adına allah kucagına almayı nasip etsin cnm

inşallah bizde senle vercez güzel haberleri bak görürsün
salıya bir sürü yumoşların olsun inşallah

canım vakit bulursam cıkıcm eczaneye alıcm da kızımda bugün durmuyo hiç olmadı eltişkoya derim kapar bir tane getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…