- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.441
fulya bende burdayııım hiç görmüosun amaaaaağlarm baaak
kuzum biliyosun bende antibiyotik almıştım erken gebelikte bunların çok fazla riski yokk üzme canını yavruyu üzüyosun ama olmazz kuzum rahat olki tutunsun anasııı
Du bir daha öpüyüm fulimiiiiiiiiii
kübrom bilsen 1 haftadır neler çekiyorum kurban olduğum ağlama ben çok ağladım telaşlıyım şaşkınımmmm canım benim gel bi sarılalım çok ihtiyacm var
haklısın fatmam ben tuhafım işte inşallah 12 den sonra geçicek bu halim
canım iremiom benimm
kızlar geçmiş çok kabarık gözüm kesmedi ne var ne yok bu arada kendi telaşemle soramadım
bende muallaktayım yaa kuuzuum durum belirsiz ya stres yaptım anaaa bende hamişsem bu ay patlama yaptıksenin adına cok mutluyum hatta gözlerim dolu dolu su an
kübrom bilsen 1 haftadır neler çekiyorum kurban olduğum ağlama ben çok ağladım telaşlıyım şaşkınımmmm canım benim gel bi sarılalım çok ihtiyacm var
haklısın fatmam ben tuhafım işte inşallah 12 den sonra geçicek bu halim
canım iremiom benimm
kızlar geçmiş çok kabarık gözüm kesmedi ne var ne yok bu arada kendi telaşemle soramadım
fulyam çok sevindim kuzum Rabim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah ayy inanmıyorum yaa çok mutlu oldum senin adına darısı benim reçelimin ve kalmak isteyenlarin başına olsun inşallah41 kere maşallah
:118::118::118::118:
herkes birgün bu mutluluğu yasayacak buna cook inanıyorum
Hayırlısı olsun dediğimiz gibi canım. Ekşın işine gelince hiç korkma. Ben sadece iğneyi vurulduktan 12 saat sonra ilişkim oldu. Gerisinde 10 günlük bir takvim vermişti bze doktor ama eşim gece çalıştığı için uyamamıştık. Hatta buraya neler yazdımdı. Bu son tedavim bir dahaki ay asla doktora gitmeyeceğim. O kadar ilaca iğneye adam umursamıyor bile diye çok kızmıştım. Hiç olur diye tahmin etmezken hamile olduğumu öğrendim. Çat. iğnesinden 14 gün sonra kan testi yap çıkar tatlım. Hadi bakalım. Reçelimden ve senden de ikiz haberi bekliyorum. Diar'ımın tedavisi yarım kaldı sanırım. Onun da 3 yumurtası olduğu için doktor korunun demişti galiba. 3 yumurta çok değil aslında inşallah korunmamıştır o da hamiş listemize gire inşallah bu ay. Kübra'dan evvelallah eminim zaten. Yarın hamile olduğunu söyleyecek. Fulyaya çok üzüldüm bu arada. Onsuz bu topiğin tadı tuzu yok. Neden bunların kocaları nete kısıtlama getirir ki. Genç oldukları için belki de değil mi? Benim laptopum var, eşimin masa üstü bilgisayarı. Arada akşamları faceden mesajlaşıyoruz aynı evin içinde. Kimse kimsenin tavuğuna kışt demiyor yani. Ama kolay olmadı tabi bu günlere gelmek. Benim takıldığım iki sita var. Biri burası diğeri bir edebiyat sitesi. O edebiyat sitesi için neler etmemişti bana vaktiyle...Yaş kemale erince insan duruluyor, neyin ne olduğunu görüyor. Hepsinden önemlisi saygıyı daha iyi öğreniyor sevmenin yanında. Ne diyelim inşallah onlar da bu dingin döneme hayırlısıyla ererler:))
bende muallaktayım yaa kuuzuum durum belirsiz ya stres yaptım anaaa bende hamişsem bu ay patlama yaptıksenin adına cok mutluyum hatta gözlerim dolu dolu su an
fulyam çok sevindim kuzum Rabim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah ayy inanmıyorum yaa çok mutlu oldum senin adına darısı benim reçelimin ve kalmak isteyenlarin başına olsun inşallah41 kere maşallah
:118::118::118::118:
bize hemen yazz tamam mı bebeğimmm doktora ne zaman gidicen
herkes birgün bu mutluluğu yasayacak buna cook inanıyorum
Gunaydın kardeşlerim heyecandan tlfndan girdim kocam uyuyo daha onunda hbri yok bu akşam Dr a gidicez die test yaptım sanırım yiğenlerime kardeş getiriyorummm ofise gidince ne pahasına olursa giricem çok özledim sizi ...
ablacımm oohh ne güzell kardeş geliyor kardeşşş
inşallah o gün çabuk gelir kübramm aylar geçtikçe umutsuzluğa kapılıyorum
günaydın yavrularım benim afacan ilk faaliyetini gösterdi bu sabah kötü bir bulantı ile uyandım kendimi klozette buldumm :18::18::18:
ayy bu ay bize çok yaradıı canımmm
günaydın canlarım hemen siz sormadan söyleyim test yapamadım benım koca gec gelınce test fln alamamıs tabi...buün bakalım cıkabilirsem alıym bir tane cıksın ak koyun kara koyun
bu arada dünya emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun
hülya ablaaaaa. maşallahhhh nası büyüttün o kadaaann yumoşu. sen bebişi de büyütürsün karnında tosuncuk gibi maşallahhh
sendeki gelişmeleri yakından takip ediyorum ablacım. çünkü aynı tedaviyi görüyoz. sadece sen bir hafta önden gidiyosun benden.
inşallahh salı kontrole gittiğimde benimde çatlatacak bi kaç yumoşum olur (AMİNNNN)
benim kafama takılanlar aynur ablanın dedikleri oldu.
umarım bu tedavide herşey gönlümüze göre şekillenir...
kuzum yap bi test bak ben yapmadan gitseydim belki daha kuvvetli söktürücü vericekti dr ocak 12 den beri hasta olmuyorum ben
yelizim canım bitanemmm rabbim hayırlara çıkartsın inşallah süpriz oldu hiç ama hiç beklemiyordum rabbim tez zamanda sana ve tuğbişimede nasip edecek canlarımsınız benimm
testi 12 de eşim alıcak testin sonucuna göre davranırım dr işini belki akşam giderim belki p.tesi bebeğim nasıl yapayım bilemedim
evet kübracım evet buna canıgönülden inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?