Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

zamanı var kuzum az daha sabredelim halledicem ben o işi ben halledemesemde bebişi halleder artıkın

VEEE HAMİŞ LİSTEMİZ....

1)armena.. 03/08/2013:nazar-------- oğluş geliyor

2)SEVO24...10/09/2013-------- oğluş geliyor

3)d_yesilcik.. 17/09/2013

4)sudemerve.. 19/09/2013:nazar

5)roseis.. 12/10/2013

6)gulucuk_45... 18/10/2013

7)serap_serap.. 23/10/2013

8)zizag... 28/10/2013:nazar

9)iremneva... 08/11/2013

10)flyrey.. 17/11/2013

11)antidepresif.. test yapması bekleniyor

ayvarecelim....bebiş bekleniyor (klomen)

meleklerim35.. bebiş bekleniyor (klomen)

mrv86........... bebiş bekleniyor

peerikızı........ bebiş bekleniyor (ev taşıyor)

gamyoncu......bebiş bekleniyor

diar...............bebiş bekleniyor

meryemenes...bebiş bekleniyor (ev taşıyor)

umut81.... tedavi görüyor

Son düzenleme:

ellerine sağlık kuzum çok güzel olmuş serap_serapıda eklesene listeye :)

ya şu anti az yakınımda olsa evine baskın yapıcam resmen meraktan öldürdü bizi burda evde misafir ağırlıyodur şimdi

selam kızlar.. nasılsınız.. hayırlı cumalar.. kadınlar gününüz kutlu olsun ..

benim biraz canım sıkkın
yasmin <<<< kullanıyorum ya şuan, doğm kontrl hapı.. işte hastanemizden bana ilaç kullanımı hakkında, bi kağıtta çizelge vermislerdi.. ve orada gün gün yasmin günde 1 kere diye yazıyordu.. ve ben her sabah bitane içerken, nasıl olduysa şuan elimde 3 kalması gerekirken, 2 kalmıs görünüyo elimdeki yasmin tabletinde.. canım epey bi sıkıldı.. hemen hemsiremi aradım.. dedim böyle oldu ama nasıl olud hiç farkınad değilim.. sabahları düzenil alıyorum hep aam suan 2 kalmıs görünüyo..
biraz tabi hemsire söylendi gib yaptı.. nasıl olur böyle bisi diye..
dedim çıkarırken elim değdi biri düstü fln mı oldu acaba.. yoksa nasıl oldu hiç anlam veremiyorum , kendimi salak hissediyom suanda, iyice yarım akılıl bise oldum ozmn dedi hemsire.. persembe gelicekken çarsamba geliceksiniz buraya.. dedim bisey olur mu.. yani fazla içtiğimi de hatırlamıyorum imkan da vermiyorum.. çıkarırken mi düstüü.. aslında dikkatli yapıyodum ama nasıl oldu off yaa.. insaAllah ters bisi olmaz.. dedim bisi olur mu.. onu suan bilemeyiz, geldikten sonra ki tedavi sırasında bakıcaz dedi , dua edin kızlar bisi olmasın

kız bişey olmaz ne zırlıyonnn , du öpeyim geçsinn

dualarımız seninle kuzum mrk etme birşey olmaz ama madem ilacın eksik alsan bi yasmin 1 tane ordan destek etsen ilaca ne farkederki ??? bilmiyorum yani o yüzden soruyorum

umutcum merhaba hoşgeldin..

Bence canını sıkma o kadar da önemli değildir o . dediği gibi bir gün önce gitmiş olursunuz. o kadar büyütüp de kendini üzme

kız bişey olmaz ne zırlıyonnn , du öpeyim geçsinn

dualarımız seninle kuzum mrk etme birşey olmaz ama madem ilacın eksik alsan bi yasmin 1 tane ordan destek etsen ilaca ne farkederki ??? bilmiyorum yani o yüzden soruyorum

umutcum merhaba hoşgeldin..

Bence canını sıkma o kadar da önemli değildir o . dediği gibi bir gün önce gitmiş olursunuz. o kadar büyütüp de kendini üzme

mrb canlarım..ayy nasıl oldu oldu hiç bilmiyorumm..
kendimi ilk defa bu kadar salak hissettim.. esime dedim sabah bunda 3 kalması lazımdı o kağıttakine göre, smdi 2 kaldı dedim.. :44::44::44: o da dedi nasıl becerdin bunu..

yani öyle bir fazla içsem o da dokunur mu bilmiyorum ki.. artık bigün önce gidince, cezam neymis görücem

yani bu haptan ilk defa kullanıyom.. bunun yanında baska haplar da içiyordum suanda.. off insaAllah ters bisi olmaz dediğiniz gibi

Son düzenleme:
fulyam sen takvim yapmışsın.. katıldı bize bebisimizde .. yazmışsın.. hamis misin gerçekten :26::26::26:hani en son günlerin geçiyordu diye biliyorum :44:

Canm belki anlattın ama geçmişi okuma fırsatı bulamadım cnm en son bildiğim kadarıyla adet olamıyodun dr. arıyodun daha sonra bende fazla girmedim sende kayboldun bir ara sonra ne oldu yani o ara mı yumyumlamışsın kırmızı kartı beklerken ? yoksa minnak kendini mi gizlemiş ama gizlese daha büyük olurdu sanırım dimi ?
Bana bir özet geçiver cnm kafam karıştı :44:

fulyam sen takvim yapmışsın.. katıldı bize bebisimizde .. yazmışsın.. hamis misin gerçekten :26::26::26:hani en son günlerin geçiyordu diye biliyorum :44:

umudumm denizimmm

ben sanırım 24 şubatta yumurtladım 21 şubatta dr gittim (en son 12 ocakta hastalandım) 21 şuabtta bana dr 19 mm bi yumurtan var dedi belki yeni çatlıycak belki çatlıycak dedi ama tarlusal verdi adet söktürücü 6 gün iç dedi ilaç bitiminden 10 gün sonra gel dedi yani bugün için bende çarşamba gecesi rüyamda pozitif test gördüm dün test aldırdım bu sabahta yaptım çift çizgiyi gördüm rabbim devamını nasip ederse hamileyim daha çok minnak kan testim 38.17 muhtemelen de 24 şubatta yumurtladım çünkü o gün akıntım vardı bi o gün ilişkimiz oldu sonrası hep kavga stres hatta ben tutmaz nasılsa diye kalktım silindim duşa girdim böyle işte

birde dün merkezden aramıstı hemsiremiz.. dedi kan sonuçlarınız için hemotoloji dr umuz sizinle görüsmek istiyor buraya gelmeniz gerekiyor dedi .. bnde tamam dedim ..
dün gitik iste.. hemotoloji dr u .. anlattı bir sürü sorular sordu.. ailede damar tıkanıkılğı var mı.. seker var mı.. ölü doğum yapan yada düsük yapan var mı fln.. bunları cvpladım ..sonra kan daki değerlerimden bitanesi olan Homosistein biraz fazla çıkmıs görünüyo.. bu da Hemozigot denilen değeri dengede tutuyomus ..
birde B12 eksikmis.. bunun içinde ilaç verildi..
birde yeni iğne ye baslanılcak bgün .. göbükten iğneler bununla birlikte baslanıyor..
haftaya gidinceye kadar böyle..
-----------

demin sizde öyle dediniz ya.. hani bi tane taha alsan da, ondan bitane içsen diye..
demin esimel konusurken, dedi gelirken bitane alayım fln.. hemsireyede kutunun içine, fln düsmüs de ..

bired hemsire bska arkadasım var.. oda böyle dedi.. o çok zarar etmez dedi.. alırsın bitan daha.. içinden bitane iç dedi..
birde elindeki yasminin arkasınad 1.gün. 2.gün diyebirsey yazıyo mu dedi.. yok dedim sadeced günler yazıyor.. he dedi o o kadar önemil değil.. gün yazıyorsa, smdi ikinci kez alacağın kutunun arkasındaki ayın günün hapını içersin dicektim de dedi..
ozmn hemsireyi arayıp diyim böyle kutunun içine düsmüs fln.. de dedi çok önemil değil..

yani sorunu hallettik smdi.. insaAllah bu bi fark yapmaz , ama fazla içtiğimi sanmıyorum

kızım biz yine tek atışta vurulduk bizim herifler tesadüfü aştı ya la

ooo bu super bi haber.. gözünaydın canm benimm , tebrik ederim
Rabbim her daim sağlıkıl haberini almayı nasip etsin insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…