Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

umudum banada fazla içtim gibi gelmiyor sen kafana takma rahat ol bu sefer hayırlısıyla olucak Rabbim vericek mucizeni inşallahhh

umutcum sorunu hallettiyseniz ne güzel canım sevindim.

kızlar benim iki gündür göbüş büyüdüü şu an karnıma bakıp bakıp şaşırıyorum wc sıkıntım da yok. artık göbek büyüme yolunda adım atıyor galiba

kızım biz yine tek atışta vurulduk bizim herifler tesadüfü aştı ya la

sorma kızz tutacak bebek tek taşta tutuyo demekki ben gecen ay hasta olmadım ya kendimde problem var sanıyorum neredeyse drdan beri hiç ama hiç umudum yoktu 3 sene korunma programı bile hazırlamıştım

ooo bu super bi haber.. gözünaydın canm benimm , tebrik ederim
Rabbim her daim sağlıkıl haberini almayı nasip etsin insaAllah

aminn umudum aminnn çıkmadık candan umut kesilmezmiş bunu görmüş olduk tez zamanda senden ve tüm isteyenlerden güzel hbrler alacağız inşallahh

oyy oyyy yerim o göbüşü ben benim kendi göbüşümden dolayı 5 aya kadar belli olmaz herhalde göbüşüm

umudum banada fazla içtim gibi gelmiyor sen kafana takma rahat ol bu sefer hayırlısıyla olucak Rabbim vericek mucizeni inşallahhh

aminn umudum aminnn çıkmadık candan umut kesilmezmiş bunu görmüş olduk tez zamanda senden ve tüm isteyenlerden güzel hbrler alacağız inşallahh

saolasın cnm.. sizler iyi ki varsınız .. dedim en basında yalnıs bisi yaptım die korktum birden .. :18:

ama nasıl oldu halen anlamıs değilimm
nyse bakalım. olan olud nasıl olduysa.. çözümü bulduk simdilik ..
Rabbim bi ters durum göstermez insaAllah ..

çok sevindim cnm.. takvimi görünce çok sasırdım zaten ama senden süpheleniyordum ben

oyy oyyy yerim o göbüşü ben benim kendi göbüşümden dolayı 5 aya kadar belli olmaz herhalde göbüşüm

belli olmaz o canım belki 5 aylık+ orjinal göbek= 9 aylık gibi olursun

kızlar hadi ban oturmaya gelin yaaa bugün canım çok sıkılıyorr

göstermez cnm benim sorunda çözülmüş işte sen rahat olmaya çalış alıcaz müjdeni ben inanıyorum

valla ben kendimden şüphelenmiyordum ama büyük süpriz oldu

didoş ya ne zaman koycan göbüşünü ya arada koysana gelişimi görelim , fulim bu arada ben her ay yandan resim çekiniyorum, albüm yapcam rabbim kısmet eder inşallah

kızlar kan da B 12 eksikliğiniz var mı ki diye yada dr sizden istedi mi baktırdınız mı ?

bnde eksik çıkdı.. ve hap verdiler ..
içinedik kağıdı dün aksam okudum da..

- zihinsel ve bedensel yorgunluklar
- çabuk yorulma
- unutkanlık
- sinirlilik
- kuvvetsizlik

gibi en önemli sebepleriniz varsa, B 12 eksikilğiniz var demekmis .. bnde hepsi var.. :44::44:
şu son zamanda çok bisey yapmasamda, yolda bile yoruluyordum. eve gelince çabuk uykum geliyordu. yatasım geliyordu.. demek hep bundan kaynaklanıyomus.. brnde diyodum heraled yaşlandığımın belirtileri, hemen yoruluyom fln.. önceden byle değildim diyodum.. smdi çabuk çöktüm dedim hatta, ama öyle değilmis

Son düzenleme:
didoş ya ne zaman koycan göbüşünü ya arada koysana gelişimi görelim , fulim bu arada ben her ay yandan resim çekiniyorum, albüm yapcam rabbim kısmet eder inşallah

ben daha hiç göbüşün resmini çekmedim kızz. ilk zamanlar kocamandı sonradan indi küçüldüydü şimdi iki gündür tekrar büyüdü. yarın doktora gitcez doktordan sonra eşime çektireyim resmi o zaman paylaşırım sizinle de.

canım ben daha önce baktırmıştım ve eksikti iğne kullanmıştım 1 sene kadar ( her gün değil tabi o iğneinin belli bir kullanım periyodu var) sonra düzelmişti.
b12 eksiklği olmaması için ne yapıyoruz------ kırmızı et tüketiyoruzz ( ben hiç sevmezdim ama artık yiyorum)

başka şeyler de vardı da unuttum şimdi

maşallah diyim sana yani adet olmadan yumurtladın öğlemi boşa dememişler yumurtaya can veren Allah diye

görüsürüz kızlar, ben biraz çıkıyorum.. uykum geldi gibi.. belik biraz uyuyunca iyi gelir .. öpüyorum, sizi çokk seviorumm

görüsürüz kızlar, ben biraz çıkıyorum.. uykum geldi gibi.. belik biraz uyuyunca iyi gelir .. öpüyorum, sizi çokk seviorumm

umut 81 yine yakaladım seni sana cevap yazmıştım gelsene şubat topiğne

Son düzenleme:
kızlar gene ben geldim.gir çık gir çık yalama oldum valla. ama işler birden yoğunlaşınca böle oluyo. yalnız kafam sepet gibi, kadınlar gününü kutlamak yaramadı bana soğuktan mı nedir.
sen beniiii ilkkk listede unuttun de miii. farketmedim sanmaaaa allahtan arkidişler hatırlatmışşş
bu arada canım ben klomen kullanmıyorum. SEROPHENE kullanıyorum.

ayva reçelim gamyoncum diar başka aklıma gelmedi birde küs olduğum topik anası
kuzzumm hatırlamış bak beni. unutmayın la beniii.

merhaba umutçum. ben de yasmin kullandım. bildiğim kadarıyla değişmediyse eğer tüm hapların içeriği aynı ölçüde. yani bi tane kaybedince diğer kutudan bi tane içmen yeterli. gerçi ilerleyen sayfalarda okudum sen de aynı fikirdesin.
yanız o çemkiren hemşireye çok kızdım. anlayışsız. sen zaten hassas bi dönemdesin, bi sürü laç var kullandığın, ne çemkiriyo, yolarım kıs ben onu sen üzülme

bu arada ben fatmadan resim istedim koymadı buraya. bali siz koyun yaw. dünya gözüyle ultrasonda dolu kese göreyim
ayrıca albüm fikri süper bence..

ben sadece folik asit kullanıyorum. o da b ve b12 vitamin türevi yanlış bilmiyosam. bi de en iyi b12 koyu yeşil sebzelerde var. bi egeli olarak çok otladığım için bilirim yani

unutulacak gacımısın sen tatlım hamiş o olur o kadar , ben koycam bir ulturason fotosu az dayan ben en son doktora gittiğimde herkes bebesinin fotosunu alıp gidiyo bende olgun yumoşlarımın fotosunu diye çok içime batmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…