- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.701
unutulacak gacımısın sen tatlım hamiş o olur o kadar , ben koycam bir ulturason fotosu az dayanben en son doktora gittiğimde herkes bebesinin fotosunu alıp gidiyo bende olgun yumoşlarımın fotosunu diye çok içime batmıştı
benim de imtihanım salı günü, dr. sırası beklerken... ama ben olgun yumoş fotosu alırsam içime batmıycak bu sefer zira gidiş sebebim bu
koy bacım koy görelim yiğenimizi. (yalnız yazarken ağzımdan paşamızı dedim. oğlan mı ki seninki allah sölettiii.)
herkes erkek diye hiç şaşmadım bir tek ben kız diyom
akşama ne pişiriyon kııss, pardon kayınvaliden ne pişiriyo
benim ağzım kuruyodu iki gündür birde 2 gün önce ıspanak vardı yemekte öyle tuzlu geldiki yiyemedim bugünde mercimek çorbası yaprak sarma ve makarna çorbadan bi kasık aldım verdiğim tepki limon mu döktün ablaaaa(ben limonsuz yerim) oda yo ne limonu limon yokki dedi sarma da tuzlu gelince az biraz çorba bi kaç parça yaprak sarma ve makarna yedim çok susuyommm
bilmiyom ki sürpriz seviyom bengeçen gittim 5 çayına yetiştim kısır yedim
fulim ne belirtin var tatlım kasık batmanı saymıyom
canım bizim burdaki hamişler koli ile su alıyolar. hergün 1,5 - 2 litre tüketiyolar. sen de öle yaparsın artıkın
az önce yazdım kız ben belirtimi sende o arada sormuşsun
ya ben normaldede ççok su içiyodum iyice su şişesi ile yasar oldum su içmemde arttığı için wcde sıklaştı bugün
başka neler var diye merak ettim wc ye koşuyon mu , azdın mıiştahın açıldımı yoksa bulantın mı var meselaaa , şahsen bende hiç biri yokta
suyu çok içtiğimden wc ye gidiyorum iştahım açılmadı bi kaç gündür kaçtı desem yeri ama ben kocayla kavga etmemize bağlamıştım birde ara ara basım dönüyodu onuda yemek yemediğşme bağlamıştım ama bizim susammış ya laaa
anladım canım , du bakalım az daha bekleyim eğer böyle giderse dışarı çıkınca bana kök söktürcek şimdi yapmadığını o zaman yapcak
ben kaçar canlar
Öf zilli karılar ne çok konusmussunuz :26:bi uyuyup uyandım
evet kuzucummm canımıza okuyacaklarrr
güle güle bebekimmmmm
nasıl oldun kuzum benimde eve gidip tv karşısında uzanasım var
heheee ben heyecandan bakar kör oldummmm eklenecekler var ama listeye tubişim var yelizim var dair var ımmm kim vardı daha meryem var
Uyudum uyandım yatıyorum işte kimisi doktora git diyo kimi yat dinlen geçer diyor
kızlarr ben de varım bebiş bekleyenler arasındaaaaa unutmayın beni de ekleyinn
enammmmmmmmmmmmmmmm fulyaaaaaaaaaaaaa hamilemişmisin kuzum ayy cok sevindim yavrum hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin allahım geçmişe bakamadım başka hamile varmı yenilerden fatma ve iremi biliyorum yenisi eklendimiii
devam etmiyor ama değil mi? drun ne dedi en son konuştun mu bi daha?
ekler kızlar kuzum senide nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?