Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayyy ben bugün çok tatlı yidim kızlar. her gelenden 1 tane :18::18::18:yarın da günüm var..
neyse pazartesi artık yadiklerime azcık dikkat ederim. belkim bi kaç kilo farkeder azalırım

benim de imtihanım salı günü, dr. sırası beklerken... ama ben olgun yumoş fotosu alırsam içime batmıycak bu sefer zira gidiş sebebim bu
koy bacım koy görelim yiğenimizi. (yalnız yazarken ağzımdan paşamızı dedim. oğlan mı ki seninki allah sölettiii.)

herkes erkek diye hiç şaşmadım bir tek ben kız diyom

benim ağzım kuruyodu iki gündür birde 2 gün önce ıspanak vardı yemekte öyle tuzlu geldiki yiyemedim bugünde mercimek çorbası yaprak sarma ve makarna çorbadan bi kasık aldım verdiğim tepki limon mu döktün ablaaaa (ben limonsuz yerim) oda yo ne limonu limon yokki dedi sarma da tuzlu gelince az biraz çorba bi kaç parça yaprak sarma ve makarna yedim çok susuyommm

canım bizim burdaki hamişler koli ile su alıyolar. hergün 1,5 - 2 litre tüketiyolar. sen de öle yaparsın artıkın

bilmiyom ki sürpriz seviyom ben geçen gittim 5 çayına yetiştim kısır yedim

fulim ne belirtin var tatlım kasık batmanı saymıyom

az önce yazdım kız ben belirtimi sende o arada sormuşsun

canım bizim burdaki hamişler koli ile su alıyolar. hergün 1,5 - 2 litre tüketiyolar. sen de öle yaparsın artıkın

ya ben normaldede ççok su içiyodum iyice su şişesi ile yasar oldum su içmemde arttığı için wcde sıklaştı bugün

az önce yazdım kız ben belirtimi sende o arada sormuşsun

ya ben normaldede ççok su içiyodum iyice su şişesi ile yasar oldum su içmemde arttığı için wcde sıklaştı bugün

başka neler var diye merak ettim wc ye koşuyon mu , azdın mı iştahın açıldımı yoksa bulantın mı var meselaaa , şahsen bende hiç biri yokta

başka neler var diye merak ettim wc ye koşuyon mu , azdın mı iştahın açıldımı yoksa bulantın mı var meselaaa , şahsen bende hiç biri yokta

suyu çok içtiğimden wc ye gidiyorum iştahım açılmadı bi kaç gündür kaçtı desem yeri ama ben kocayla kavga etmemize bağlamıştım birde ara ara basım dönüyodu onuda yemek yemediğşme bağlamıştım ama bizim susammış ya laaa

anladım canım , du bakalım az daha bekleyim eğer böyle giderse dışarı çıkınca bana kök söktürcek şimdi yapmadığını o zaman yapcak

enammmmmmmmmmmmmmmm fulyaaaaaaaaaaaaa hamilemişmisin kuzum ayy cok sevindim yavrum hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin allahım geçmişe bakamadım başka hamile varmı yenilerden fatma ve iremi biliyorum yenisi eklendimiii

ben eklendim bebeğimmm inşallah rabbim devamını nasip eder sağlıcakla isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın çileğimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…