Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bacımmm unuttum ilk anda ama oda online olmadığın için yoıksa unutulur musun be yaa. ilk sıraya yazdım bak. ilaç isimlerinden anlamadığım için öyle yazmıştım canımm. düzelteyim hemen.

beni savunduğun için teşekkürler bacım . b12 eksikliği galiba
pazartesi koyarım bende inşallah ultrason fotosu eğer net çıkarsa görüntü

VEEE HAMİŞ LİSTEMİZ....

1)armena.. 03/08/2013:nazar-------- oğluş geliyor

2)SEVO24...10/09/2013-------- oğluş geliyor

3)d_yesilcik.. 17/09/2013

4)sudemerve.. 19/09/2013:nazar

5)roseis.. 12/10/2013

6)gulucuk_45... 18/10/2013

7)serap_serap.. 23/10/2013

8)zizag... 28/10/2013:nazar

9)iremneva... 08/11/2013

10)flyrey.. 17/11/2013

11)antidepresif.. test yapması bekleniyor

ayvarecelim....bebiş bekleniyor (sorephone)

meleklerim35.. bebiş bekleniyor (klomen)

mrv86........... bebiş bekleniyor

peerikızı........ bebiş bekleniyor (ev taşıyor)

gamyoncu......bebiş bekleniyor

diar...............bebiş bekleniyor

meryemenes...bebiş bekleniyor (ev taşıyor)

umut81.... tedavi görüyor

_bambu_ .... bebiş bekliyor

kübracımm yarın geldiğinde bu listeyi ilk sayfaya taşırsan ordan senin güncellemen de dha kolay olur. belli bir süreden sonra mesaj düzenlenemiyor.

siz zaten hep beni unutun cok fena küscem size

kızlaaaaarrr kübradan hala ses seda yok
yarın gelsin yolcam valla saçını başını

bu arada benim sabahtan beri kasıklarımda çok ağrı var yafuuuu

kızlaaaaarrr kübradan hala ses seda yok
yarın gelsin yolcam valla saçını başını

bu arada benim sabahtan beri kasıklarımda çok ağrı var yafuuuu

hoşgeldin dünürümmm.. o kadar yumurtayaa ağrı olur tabii maşallah sana ikiz üçüz neyim olursa bir kaç tane daha doğurcam bak kimseye vermek yok ona göre

kızlarrr herkese iyi akşamlarr ben patlıyorumm bugün yalnızlıktaann kendimi çok yalnız hissettim yanıma arkdaş olacak kimsem yokmuş bunu anladım... aşırı duygusala bağladımm..

yarın miniğimizi göreceğiz inşallah güzel haberlerle gelirim..

iyi haftasonlarıı hepinizeee haftabaşı görüşürüzz

hoşgeldin dünürümmm.. o kadar yumurtayaa ağrı olur tabii maşallah sana ikiz üçüz neyim olursa bir kaç tane daha doğurcam bak kimseye vermek yok ona göre

sen merak etme dünürüm kimselere vermem
galiba haklısın yumoşlar yapıyo ağrıyı bide sık sık ekşın herthalde

sen niye sıkılıyosun bitanem atla gel bana benim akşamları evde kocişim yok
malesef çalışıyo 12 yıl oldu evim akşamları erkeksiz kocalı dulum ben
gel hava değişimi olsun sanada ooooohhhh ne güzel olur

reçelim yenigördüm msjını.. evt öyleymis.. bende bir sürü panik yaptım.. hiç böyle olmamstım da nyse durumu toparladık sonradan ve yeni yasmin alıd esim.. ondan bitane.. olay bitti.. ama hemsireyede aradım dedim sonradan, kutunun içine düsmüs, yeni gördüm fln.. koca bi yalan attım anlamadı yaw yok çok çemkirmedi kuzum hatta tatlı bi sesi var.. kibar ince sesli.. yani tüp hemsiresi olmak kolay değil.. bise oldu mu arayın diyen kendileri bagane uğraşsınlar benle
bska bisi olursa, salarım seni onların üzerine

kuzum folik teki B12 çok az miktardaymıs.. o bana yeterli gelmezmis öyle dediler..baktılar heralde anaam bu çok vitaminsiz görünüyo dediler sanırsam.. ama iyi ki verdiler ..cünkü eksikliğin öned gideniyim heralde.. cünkü ;

içinde ki kağıdı dün aksam okudum da..

- zihinsel ve bedensel yorgunluklar
- çabuk yorulma
- unutkanlık
- sinirlilik
- kuvvetsizlik
gibi en önemli sebepleriniz varsa, B 12 eksikilğiniz var demekmis .. bnde hepsi var.. :44::44:şu son zamanda çok bisey yapmasamda, yolda bile yoruluyordum. eve gelince çabuk uykum geliyordu. yatasım geliyordu.. demek hep bundan kaynaklanıyomus.. brnde diyodum heraled yaşlandığımın belirtileri, hemen yoruluyom fln.. önceden byle değildim diyodum.. smdi çabuk çöktüm dedim hatta, ama öyle değilmis

günaydın kızlarrr ben tabiki hafta sonu da olsa yaramaz oğluşum yüzünden erkenciyim. anticim hadibugün haber bekliyoruzzzzz

günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''

aaaannnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mart ayı ne bereketli bir geldi pir geldi mart çıkana kadar yelizim tuğbammmm umudummm bambim idarım çileğim perikızım ve adını hatırlayamadığım gacılarımında güzel hbrlerini alıcaz inşallaahhhhh

anti gel göbek tokuşturalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…