- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.721
Amin canım.. Bende adet oldum Allah nasip ederse pazartesi klomene başlıyorum Herşeyin hayırlısı Allahtan..ben eklendim bebeğimmm inşallah rabbim devamını nasip eder sağlıcakla isteyen herkese nasip etsin sen nasılsın çileğimmmm
devam etmiyor ama değil mi? drun ne dedi en son konuştun mu bi daha?
ekler kızlar kuzum senide nasılsın
kızlar gene ben geldim.gir çık gir çık yalama oldum valla. ama işler birden yoğunlaşınca böle oluyo. yalnız kafam sepet gibi, kadınlar gününü kutlamak yaramadı bana soğuktan mı nedir.
sen beniiii ilkkk listede unuttun de miii. farketmedim sanmaaaaallahtan arkidişler hatırlatmışşş
bu arada canım ben klomen kullanmıyorum. SEROPHENE kullanıyorum.
kuzzumm hatırlamış bak beni. unutmayın la beniii.
merhaba umutçum. ben de yasmin kullandım. bildiğim kadarıyla değişmediyse eğer tüm hapların içeriği aynı ölçüde. yani bi tane kaybedince diğer kutudan bi tane içmen yeterli. gerçi ilerleyen sayfalarda okudum sen de aynı fikirdesin.
yanız o çemkiren hemşireye çok kızdım. anlayışsız. sen zaten hassas bi dönemdesin, bi sürü laç var kullandığın, ne çemkiriyo, yolarım kıs ben onu sen üzülme
bu arada ben fatmadan resim istedim koymadı buraya. bali siz koyun yaw. dünya gözüyle ultrasonda dolu kese göreyim
ayrıca albüm fikri süper bence..
ben sadece folik asit kullanıyorum. o da b ve b12 vitamin türevi yanlış bilmiyosam. bi de en iyi b12 koyu yeşil sebzelerde var. bi egeli olarak çok otladığım için bilirim yani
unutulacak gacımısın sen tatlım hamiş o olur o kadar , ben koycam bir ulturason fotosu az dayanben en son doktora gittiğimde herkes bebesinin fotosunu alıp gidiyo bende olgun yumoşlarımın fotosunu diye çok içime batmıştı
siz zaten hep beni unutun cok fena küscem size
VEEE HAMİŞ LİSTEMİZ....
1)armena.. 03/08/2013:nazar-------- oğluş geliyor
2)SEVO24...10/09/2013-------- oğluş geliyor
3)d_yesilcik.. 17/09/2013
4)sudemerve.. 19/09/2013:nazar
5)roseis.. 12/10/2013
6)gulucuk_45... 18/10/2013
7)serap_serap.. 23/10/2013
8)zizag... 28/10/2013:nazar
9)iremneva... 08/11/2013
10)flyrey.. 17/11/2013
11)antidepresif.. test yapması bekleniyor
ayvarecelim....bebiş bekleniyor (sorephone)
meleklerim35.. bebiş bekleniyor (klomen)
mrv86........... bebiş bekleniyor
peerikızı........ bebiş bekleniyor (ev taşıyor)
gamyoncu......bebiş bekleniyor
diar...............bebiş bekleniyor
meryemenes...bebiş bekleniyor (ev taşıyor)
umut81.... tedavi görüyor
_bambu_ .... bebiş bekliyor
kübracımm yarın geldiğinde bu listeyi ilk sayfaya taşırsan ordan senin güncellemen de dha kolay olur. belli bir süreden sonra mesaj düzenlenemiyor.
siz zaten hep beni unutun cok fena küscem size
kızlaaaaarrr kübradan hala ses seda yok
yarın gelsin yolcam valla saçını başını
bu arada benim sabahtan beri kasıklarımda çok ağrı var yafuuuu
şaka yapıyorum şekercim klomen kullanmaya başlıyorum bende eklersenizanaaamm küsen küseneee .. kuzumm ilk akılma gelenleri yazdımm eksik olanlar söylesin eklenir. zaten bu işi kübraya devredicem ben topiğine sahip çıksın
hoşgeldin dünürümmm.. o kadar yumurtayaa ağrı olur tabii maşallah sanaikiz üçüz neyim olursa bir kaç tane daha doğurcam bak kimseye vermek yok ona göre
merhaba umutçum. ben de yasmin kullandım. bildiğim kadarıyla değişmediyse eğer tüm hapların içeriği aynı ölçüde. yani bi tane kaybedince diğer kutudan bi tane içmen yeterli. gerçi ilerleyen sayfalarda okudum sen de aynı fikirdesin.
yanız o çemkiren hemşireye çok kızdım. anlayışsız. sen zaten hassas bi dönemdesin, bi sürü laç var kullandığın, ne çemkiriyo, yolarım kıs ben onu sen üzülme
ben sadece folik asit kullanıyorum. o da b ve b12 vitamin türevi yanlış bilmiyosam. bi de en iyi b12 koyu yeşil sebzelerde var. bi egeli olarak çok otladığım için bilirim yani
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşalla bizim topikte yerimiz kalmadı hamiş topiği oldu maşallahgünaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''
çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşalla bizim topikte yerimiz kalmadı hamiş topiği oldu maşallah
canım tebrik ediyorumsaolasın canım benım dün aksam yaptım testi anında ikinci çizgi çıktıçoook şükür rabbime güzel Allahım inşallah sizlerede bu sevinci yasatsın
canım tebrik ediyorumdualarınızda bizide untmayın
günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?