Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''

küüüüüüüübbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim canım allah nazarlardan saklasın
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem

bu arada hafiften bozulmaya başladım hepinizin altına
hamilelik takvimi

ablam hiç bozulma bu ay kadroyu full tamamlıycaz bak gör sende ay sonuna kalmaz eklersin takvimini

ablam hiç bozulma bu ay kadroyu full tamamlıycaz bak gör sende ay sonuna kalmaz eklersin takvimini

napıyım ablam bozulma değilde hani o işin şakası
ama insan bi buruk oluyo ama şuna emin ol kendi hamileliğim öğrensem
sizinkine sevindiğim kadar sevinemezdim ben sizleri
çok seviyorum

napıyım ablam bozulma değilde hani o işin şakası
ama insan bi buruk oluyo ama şuna emin ol kendi hamileliğim öğrensem
sizinkine sevindiğim kadar sevinemezdim ben sizleri
çok seviyorum

biliyorum ablammmm bizde sizlerin haberlerine daha çok sevinicezzzz ve bizde seni çok seviyoruzzz
hayırlısıyla su haftaları bir atlatsak yaa

evet yaaa bende p.tesi yeniden kan vericem artışa bakmak için

kızlar ben geldim doktordan öncelikle kalbini duyamadık kesesi kocaman olmuş 18.4 mm doktorun cağırdığı günden 3 gün önce gittik haftaya gelin dedi doktor.
kesenin şekli oval bir hal almış doktor beyaz bir bölüm gösterdi bebek burdan büyüyecek dedi umarım bebeğimm kesenin içindedir.
kanama devam etmediği için yapacak birşeyimiz yok dedi dinleneceksin bol su içeceksin dedi

kuzum benimm haftaya kesin duyarsınız kalp atışını telaşe yapma sakın beyaz bölüm dediği muhtemelen yolk saçtır o varsa bebek kesn vardır bebeğim sen içini ferah tut bol bol su iç iyi gelicektir canım benimmmmm darısı basımıza inşallahhh

Oyyy oyy oyyy veren Allah'a kurban bu canları...Kız ben sana yumurtluyorsun değerlendir demedim mi. Sen de silindim milindim demedin mi:))) Bak Allah isteyince cacak dikmeden de bebiş oluyormuş. Şükürler olsun. Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. Dikkat et kendine tatlım.

Kübracım, sana çok şaşırmadım çünkü emindim:) Ama çok sevindim tatlım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Sağlıkla sıhhatle peşpeşe doğurmayı nasip etsin hepimize. Allahım inşallah diğer kızların da bu ay dileklerini kabul eder. Ki buna inanıyorum. Nisan da da müjdeler olacak Allah'ın izniyle. Sen de kendine dikkat et tatlım.

Umutcum, inşallah bu sefer müjdeli bir tedavi sonucu alacaksın canım. Buna gönülden inanıyorum. Allah gönlüne göre versin bu sefer innnnşalllaaahh.
Beklemede olan ve tedavi olan bütün kızlara Allah yardım etsin. Ve bu ay umduklarını bulsunlar göbüşlerinde inşallah.
Allah hamile olanlara da hayırlı doğumlar nasip etsin.

AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…