- Konu Sahibi antidepresif
-
- #16.741
canım tebrik ediyorumdualarınızda bizide untmayın
günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''
küüüüüüüübbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sevindim canım allah nazarlardan saklasın
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem
bu arada hafiften bozulmaya başladım hepinizin altına
hamilelik takvimi
günaydın kızcelerimbeklenen haberi veriyorum ''hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm''
Kübra çok süper ya bu ay coştuk darısı diğer kizcelere
fatmikim nasılsınnnnnnn bebekimmmmmm
İyiyim kuzum kahvaltı ediyorum doktora gidecegiz birazdan sen nasılsın eray sevindi mi
ablam hiç bozulma bu ay kadroyu full tamamlıycaz bak gör sende ay sonuna kalmaz eklersin takvimini
hepinize coook tesekkür ediyorum
Kan vermeye gidicen mi
kızzzz zilli hayırlı olsun, anca beni şişirdiğinle kaldınbu arada ablacım sende ananee oluosuninşallah sizlerden de bu ay içinde müjdeyi bekliyoruz
kızzzz zilli hayırlı olsun, anca beni şişirdiğinle kaldın
evet cnm p.tesi gidip vericm Allah nasip ederse..bu arada sen nasılsın bir problem yok dimi
Hadi bakalim kocaman kocaman değerler gelir inşallah ben iyiyim tekrar kanama olmadı şükür
napıyım ablam bozulma değilde hani o işin şakası
ama insan bi buruk oluyo ama şuna emin ol kendi hamileliğim öğrensem
sizinkine sevindiğim kadar sevinemezdim ben sizleri
çok seviyorum
hayırlısıyla su haftaları bir atlatsak yaa
kızlar ben geldim doktordan öncelikle kalbini duyamadıkkesesi kocaman olmuş 18.4 mm doktorun cağırdığı günden 3 gün önce gittik haftaya gelin dedi doktor.
kesenin şekli oval bir hal almış doktor beyaz bir bölüm gösterdi bebek burdan büyüyecek dedi umarım bebeğimm kesenin içindedir.
kanama devam etmediği için yapacak birşeyimiz yok dedi dinleneceksin bol su içeceksin dedi
umudumm denizimmm
ben sanırım 24 şubatta yumurtladım 21 şubatta dr gittim (en son 12 ocakta hastalandım) 21 şuabtta bana dr 19 mm bi yumurtan var dedi belki yeni çatlıycak belki çatlıycak dedi ama tarlusal verdi adet söktürücü 6 gün iç dedi ilaç bitiminden 10 gün sonra gel dedi yani bugün için bende çarşamba gecesi rüyamda pozitif test gördüm dün test aldırdım bu sabahta yaptım çift çizgiyi gördüm rabbim devamını nasip ederse hamileyim daha çok minnak kan testim 38.17 muhtemelen de 24 şubatta yumurtladım çünkü o gün akıntım vardı bi o gün ilişkimiz oldu sonrası hep kavga stres hatta ben tutmaz nasılsa diye kalktım silindim duşa girdim böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?