Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Bu arada kızlar, görüyorum ki yemek konusunda sizi tutabilene aşk olsun:)) Özellikle hamileleri uyarmak istiyorum. İlk üç ay alınan kilolar vücuttan atılmayan kilolar olarak kalır. Bebeği besleyeceğim diye tıkınmayın anam. İlk üç ay bebek sizin yiyip içtiklerinizden birşey almıyor. Depolarınızdan besleniyor. O yüzden kilo kontrolüne ilk aylardan başlamak en iyisi. Valla yiyemiyorum diye sizi kıskandığımı sanmayın:))) Tabi bu mümkün de:))) Hahay öptüm epiciğinizi cancığazlarım.

yine çok gerildim kocama çattım atıştık biraz sanki herşey kalp atışı ile bitiyor ama bilmiyorum duyamadıkca stres oluyorum

ablaammmmm hiç sorma öyle bi süpriz oldu ki bana anlatamam rüyamda gördüm bide pozitif test yok diyorum benim olamaz bu ben yumurtlayamıyorum sonra dedim dr gitmeden yapım nolur nolmaz hemen çıkıverdi çift çizgim rabbimin hikmeti işte silinip peşine duşa bile girsen yumurtaya can veren Rabbim nasip ediyor insallah cümlemiz sağlıcakla kavuşuruz yawrularımıza rabbim tüğm isteyenlere nasip etsin bizim kızlar için bende inanıyorum çok yakında gelicek müjdeleri

sen nasılsın ablammm

yine çok gerildim kocama çattım atıştık biraz sanki herşey kalp atışı ile bitiyor ama bilmiyorum duyamadıkca stres oluyorum

yawrummm stres yapma sakin ol az kaldı duyucan pıtpıtlarını telaşe yapıyoruz işte hemen olsun istiyoruz rabbim sağlıklarını korusun sen sakin ol bitanem benimm

yawrummm stres yapma sakin ol az kaldı duyucan pıtpıtlarını telaşe yapıyoruz işte hemen olsun istiyoruz rabbim sağlıklarını korusun sen sakin ol bitanem benimm

kocamda öyle diyor sakin ol iyi yada kötü sen değiştiremiyeceksin sonucu lüften gerilme diyorr

kızlar kanamam oldu bu sefer baya kırmızı küçük bir leke devam etmedi ama korktum doktoru aradım bekle dedi kanaman artarsa hemen gel dedi

Fatmacım, çok geçmiş olsun tatlım. Korkma sakın. Bak benim 3 hafta boyunca kahverengi kanamam oldu. Tuvalete gidince nasıl damlıyordu bir görsen. Ama şimdi maşallah birşey kalmadı. Bir ara kırmızı kan bile gelmişti az birşey. Ama benim doktorum hemen keseye baktı. Kese arkasında kanama olabilir dedi ama kontrolde hiçbir kanama alanı çıkmadı. Sekizinci haftamda olmuştu benim. Adet dönemine yakın zamanlarda olabiliyormuş bu tür şeyler. Ama kırmızı olması daha ciddi. Bence sen doktora git. Progestan düzeyini artıracak büyük ihtimalle. Bir de bana 10+10 gün toplam 20 gün rapor vermişti. Araba ve ayakta durmak yasak demişti. Düşün benim ki kan bile değildi. Sana da rapor versin. Hatta iste. Yatıp dinlenince hiçbir şeyin kalmayacak. Korkma sakın. 2. Ayın başındaki kanamalar plasentaya geçiş kanaması olarak yorumlanır. Hele de seninki gibi az birşey ise. Ayrıca gebeyken kanama olanların oğlu olur derler. Belki seninki de böyle birşeydir canım. Allah Şafi ismiyle şifanı versin inşallah tatlım. Ne diyoruz "La tahzen innallahe meana." Üzülme Allah Bizimledir."

canım bak ne güzel kesen büyümüş tatlım
bebişinde içindedir sen merak etme

Canım neden alttan baktırıp içini ferahlatmıyorsun sanki. Benim de karından duyamayınca bana bile sormadan alttan bakacağım demişti. Merak etme, gebelik yolunda olmasa Allah korusun kesen bozulurdu. Kese sağlam. O halde bir kaç güne duyarsın ALlahın izniyle. Kocalara fazla belli etmeyin içinizdekileri derim. Bak bu tecrübedir. Onlar ne kadar duyarlı olurlarsa olsun asla bizler kadar derin düşünemezler. Çünkü sorunlar onları korkutur. Bizi anlamadıklarını düşünüp strese gireceğimize, herşeyi onlara yansıtmamak en iyisi derim ben.

çok saol ablacım yatıyorum şuanda biraz önce doktordan geldik devam etmeyen kanamalara müdahale edemiyoruz dedi ben zaten geçen haftadan beri progestan alıyorum raporu sordu kocam ağır iş yapmıyorsa kanama devam etmediği için gerek yok dedi 2 gün yine full yatıcam havalar çok güzel ama ben 2 haftasonudur evde kapalı kaldım
bu senin dediğini bizim ofisteki ablalarda dedi senin oğlun olacak bu da işareti dedilerr

canım bak ne güzel kesen büyümüş tatlım
bebişinde içindedir sen merak etme

niye geriliyosun bitanem sabret pıt pıtlarınıda
duycan tekmelerinide germe kendini

evet ablacm inşallah duyucaz hep beraber çok saolun destekleriniz için

ne güzel işte kuzummm hiç bi sorun yok şükür böylede devam edicek rabbim korusun hepimizi

amin kuzum aminn darısı sana inşallah en kısa zamanda gör keseni

abla bugün gittiğim doktor gerçek doktorum değil kadın alttan bakma meraklısı nnormalde ama bugün bakmadı haftaya gelin dedi ama ben zaten perşembe kendi doktoruma gidicem muhtemeln o görecek ve duyacak zaten kese oval bi hal almış ve baya büyümüs sorun olsa o kadar büyümezdi sanırım

Tabi canım. Kesen büyüyor dert etme. Alttan baksalar kesin duyuluyrdu. Sen hamilelik belirtilerini takip et. Ayrıca gruba girmek isterim elbette canım. Yolla ekleyyim seni şekerim benim.

Bu arada kızlar ben foto ekleyemiyorum buraya neden acaba. İşyerimdeki bilgisayardan ekleniyor da laptoptan eklenmiyor fikri olan var mı. Yani o ekleme seçeneği hiç çıkmıyor bende.

bu bebiş doğsun kocaeliye gelip elini öptürcemm belirtilerim tavan yaptı zaten ablacımm

hemen yolluyorum adımı özelden

neden foto ekliyemiyosun onu bilmiyorum

bu bebiş doğsun kocaeliye gelip elini öptürcemm belirtilerim tavan yaptı zaten ablacımm

hemen yolluyorum adımı özelden

neden foto ekliyemiyosun onu bilmiyorum

Oyy kurban olurum ben onu verene. O doğsun hele, ben kardeşiyle gelip onun ayaklarını öperim inşallah tatlım. Her zaman beklerim. Her zamannnn. İnşallah birgün bir araya gelir bebek günü yaparız hep beraber:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…